Неужели от мфо нет спасения??

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я то потерплю,но они ж не тока меня будут доставать но и родителей.я только что сказала папе что платить не буду,так что в ответ...паника...тебя поймают,вывезут в карьер и всё такое,и это ещё никто никому не звонил и не писал.я представляю что будет после одного звонка когда начнет всякое ***** звонить...и что вот делать...
Добровільно примусово дати подивитись ,почитати форум. В мене чоловік відхрещувався від форуму,як чорт від ладану. А зараз проявляє інтерес,але вигляд робить що пофіг))))))
Наберіться терпіння, набирайтесь досвід, навчайтесь, аналізуйте,спілкуйтеся. Багато читайте . В пошуку забивайте своє запитання. Є на все відповіді.

І в мене, але до мене дзвонили довіра та гарантія, я сказала що оплатила і повикидала всі карточки і договора
? Круто) I ще потрiбно було сказати щоб не дзвонили Вам бiльше! ?

Получается могут

Тримайтеся, нічого на жаль більш нічого не залишається!!!!((((((((
ну то як поступити коли буде суд? і що буде чи буде як я не платититиму?
Получается могут
тобто могут??мене запевняли юристи що мамина квартира це не моє майно я там лише прописана....вона зараз продає квартиру,можуть бути труднощі за цього?тим більше це не залоговий кредит

Це якись капец з тими МФО ,Боже нашо я туда влізла ,я ше така розумна цього тижня влетіла на 5 тис гр типу брокери,чуть руки на себе не наклала

Я в начале и спрашивала могут ли отсудить имущество
И не отсудить, а арестовать.
Про недвижимость - от 80 тыс грн по суду.
ну то як поступити коли буде суд? і що буде чи буде як я не платититиму?

тобто могут??мене запевняли юристи що мамина квартира це не моє майно я там лише прописана....вона зараз продає квартиру,можуть бути труднощі за цього?тим більше це не залоговий кредит
Нет никаких трудностей.
Вы, хоть и малявка, но родители за вас отвечать не могут. Только Вы и имущество нажитое в браке.
Остальное - вранье!!!

Так ,стоп ,без паніки!!!!!!
Ніхто у Вас не забере НІЧОГО!!!!!

Нет никаких трудностей.
Вы, хоть и малявка, но родители за вас отвечать не могут. Только Вы и имущество нажитое в браке.
Остальное - вранье!!!
Я не зрозуміла це якшо сума боргу від 80 тис. так?

Це якись капец з тими МФО ,Боже нашо я туда влізла ,я ше така розумна цього тижня влетіла на 5 тис гр типу брокери,чуть руки на себе не наклала
І я на 15000грн. І моя мама на 6000. Нічого , ЖИВЕМО.
Обидно,досадно,да ладно.!!!!!!
Ну,що зміниться з самопоїдання!!????
Нічого.
Візьміть себе в руки..І з холодною головою читайте форум,закони.
Вчіться,да,да, вчіться і не повторюйте наші помилки. Тут все описується. Не лінуйтесь,
ПАНІЦІ ВІДБІЙ!!!!!

Дякую,питала себе чому я цього форуму раніше не нашла якшо чесно трошки заспокоїлась шо не одна така тут.Добре шо чол зараз немає в дома то трохи перечитала пердивилась .Мої рідні нічого не знають ,думаю і не дізнаються

Нет никаких трудностей.
Остальное - вранье!!!
це лише нік.... я доросла доволі..Я розлучена.

Дякую,питала себе чому я цього форуму раніше не нашла якшо чесно трошки заспокоїлась шо не одна така тут.Добре шо чол зараз немає в дома то трохи перечитала пердивилась .Мої рідні нічого не знають ,думаю і не дізнаються
Я вже багатьом писала. Форум----допомога 24/7. Не соромтеся звертатися за допомогою. Але багато відповідей є вже на форумі. Не ховайтесь

Я вже багатьом писала. Форум----допомога 24/7. Не соромтеся звертатися за допомогою. Але багато відповідей є вже на форумі. Не ховайтесь
Буду старатись,чесно то так страшно,я ше дуже панікую (щитовидка дає знати),маю надію шо все розрулиться головне шоб рідним не звонили

Могут, если другие методы взыскания не применимы!
Андрюха ты зачем пугаешь новичков ? Что бы отстала?
Буду старатись,чесно то так страшно,я ше дуже панікую (щитовидка дає знати),маю надію шо все розрулиться головне шоб рідним не звонили
Не хочу Вас пугать, но звонить будут полюбому !!!! Если не знают родные найдите моё обращение к родным и близким и дайте почитать !!! Может сработает !

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі