Неужели от мфо нет спасения??

• Автор теми Автор теми Tatka1796
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 211
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Андрюха ты зачем пугаешь новичков ? Что бы отстала?
Я не пугаю :)
Это бесплатная юридическая подсказка...
Есть 3 метода взыскания:
1. С доходов. 20% зп
2. Имущество, кроме запрещенного списка.
3. Недвижимость. Работает от 20 минимальных зарплат, по суду.
Ко второму пункту можно переходить, если первый невозможен... И так далее...

Это реалии жизни! И все должны их знать! даже если страшно;)

Я не пугаю
Это бесплатная юридическая подсказка...
Есть 3 метода взыскания:
1. С доходов. 20% зп
2. Имущество, кроме запрещенного списка.
3. Недвижимость. Работает от 20 минимальных зарплат, по суду.
Ко второму пункту можно переходить, если первый невозможен... И так далее...

Это реалии жизни! И все должны их знать! даже если страшно
Вобщем делаю выводы,наказания не избежать.кваптиру короче продавать надо

Буду старатись,чесно то так страшно,я ше дуже панікую (щитовидка дає знати),маю надію шо все розрулиться головне шоб рідним не звонили
Приготуйтесь будуть. Почніть самі перші розмови. Це необхідно,бо як почнуть діяти звонілки це буде шок для них. На роботі також повинні проявити ініціативу . Дорослі люди-----захищаймо себе. Бо Ви праві,не вони. Паніка буде нападати неодноразово,але ми поряд.
Сором,позор,образи-------це буде,мусимо пережити.
Я зрозуміла,що жертвою себе не треба виставляти,ПРОГИНАТИСЯ перед ними....
Суд,або оплата тільки тіла -----все
В мене протягом 6м ігнор взагалі. Тільки сьогодні гофінгоу робот сказав 75% проплатити і все закриється кредит. Я ще почекаю,я не спішу......
Мій чоловік продав 2га землі за півціни тільки на пролонгації. Не робіть дурниць. Все вирішує СУД....Знайдіть офіційну роботу та нехай знімають 20%з зарп.плати. Я це пережила. Нічого.працюю далі.

Приготуйтесь будуть. Почніть самі перші розмови. Це необхідно,бо як почнуть діяти звонілки це буде шок для них. На роботі також повинні проявити ініціативу . Дорослі люди-----захищаймо себе. Бо Ви праві,не вони. Паніка буде нападати неодноразово,але ми поряд.
В мене протягом 6м ігнор взагалі. Тільки сьогодні гофінгоу робот сказав 75% проплатити і все закриється кредит. Я ще почекаю,я не спішу......

Мій чоловік продав 2га землі за півціни тільки на пролонгації. Не робіть дурниць. Все вирішує СУД....Знайдіть офіційну роботу та нехай знімають 20%з зарп.плати. Я це пережила. Нічого.працюю далі.
У меня есть официальная работа,так там за 3300.вы предлагаете ещё чтоб и с них 20 процентов снимали???а за что тогда жить?а если ещё и квартиру отсудят или арест на имущество-одно и тоже

ну я офіцйно працюю,в мене ше немає великих просрочок але тільки шо нарахувала шо в мене 13 мікрозаймів це капец,є пару штук таких маленьких то надіюсь з них якось викрутитись в мене ше до суду думаю далеко

У меня есть официальная работа,так там за 3300.вы предлагаете ещё чтоб и с них 20 процентов снимали???а за что тогда жить?а если ещё и квартиру отсудят или арест на имущество-одно и тоже
У Вас БЕЗЗАЛОГОВИЙ кредит????
В мене зарплата також на той час коли знімали 20% була в такому ж районі.. Я сама з двома маленькими дітьми +мама пенсіонер.
Чому Ви так вперто повторюється,що у Вас хтось,щось має забрати??? А Ви так просто віддасте???? Чи все таки почнемо ,читати,писати,рахувати.....матюкатися??
ну я офіцйно працюю,в мене ше немає великих просрочок але тільки шо нарахувала шо в мене 13 мікрозаймів це капец,є пару штук таких маленьких то надіюсь з них якось викрутитись в мене ше до суду думаю далеко
Маленькі не тяніть,як найшвидше закривайте. Домовлятись смислу не має. З великими будете вирішувати з сірою речовиною в мозгу

я тільки шо порахувала 20 відсотків це 360гр

І прикінцевому рахунку цю суму розіб'ють між всіма МФО )))))) смішно,грішно....
Да?ну и то если дело до суда дойдет? правильно я понимаю.
У меня нет времени бегать по адвокатам и писать куда-то.работаю круглосуточно
И денег нет на адвокатов.и за эти чёртовы займы нечем платить...

а скільки у вас мікрозаймів?

Сначала сходите к юристу на консультацию. На форуме вы получили обшую информацию.
Но есть 1000 и 1 способ уйти от ареста! Помочь может только юрист.

Ну бігати не треба. Навчатись,вивчати свої права це Вам підсилу. Я також працюю як проклята. З дітей. Свої проблеми.але навчаюсь для свого розвитку

Сначала сходите к юристу на консультацию. На форуме вы получили обшую информацию.
Но есть 1000 и 1 способ уйти от ареста! Помочь может только юрист.
На это деньги нужны,которых нет.были бы,уже 100 раз бы сходила.а что,могут арестовать???

Ну бігати не треба. Навчатись,вивчати свої права це Вам підсилу. Я також працюю як проклята. З дітей. Свої проблеми.але навчаюсь для свого розвитку
Для того я и здесь.может кто-то скажет что с ним случилось,чего ожидать и вообще

Пока 9.и больше нехочу!!!и кредит в альфа банке
А у вас?сестра по несчастью...
теж кредитка в Альфа банку великі суми то десь 4,а так дрібниці то 13 в загальному
наівна брала шоб перекривати другі,я цього тижня взагалі попалась на кредитних брокерів видурили з мене 5 тис .уявіть мій стан була думка навіть вени різати,тільки маму шкода стало

Для того я и здесь.может кто-то скажет что с ним случилось,чего ожидать и вообще
якшо чесно вже тиждень плачу не сплю толком і не їм,чол питає чого ти така весь час брешу шось,хочеться десь просто пропасти

теж кредитка в Альфа банку великі суми то десь 4,а так дрібниці то 13 в загальному
наівна брала шоб перекривати другі,я цього тижня взагалі попалась на кредитних брокерів видурили з мене 5 тис .уявіть мій стан була думка навіть вени різати,тільки маму шкода стало
А что в вашем понимании большие и маленькие суммы?
якшо чесно вже тиждень плачу не сплю толком і не їм,чол питає чого ти така весь час брешу шось,хочеться десь просто пропасти
А у меня наоборот,муж бывший напился и его с работы уволили.то хоть какая-то надежда была потихоньку закрыть...а теперь...одна моя зарплата.его выгнала,потому что пьет сутра до вечера,кричит чтоб я его кредит закрывала,и меня во всех моих кредитах обвиняет.никакой поддержки,сплошная головная боль.его выгнала хоть спокойно живу вторую неделю.может ваш муж человек нормальный и поможет вам
У меня пока просрочки нет,но они не за горами

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі