Не плачу кредиты в банках

• Автор теми Автор теми Lola
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 242
  • Перегляди Перегляди 20K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Могу сказать с уверенностью, что никто приезжать не будет. В свое время отчим набрал кредитов, был прописан в бабушкиной квартире, стали приходить письма. То в дни 'визитов' никого не было. Спецыально решили день побыть дома и проверить, после этого все эти письма сразу шли в мусорное ведро

Останнє редагування:
Если Вы работаете официально, то 20% разделяет на 2 банка, то есть каждому банку по 10%, суд не может банкам предоставить больше 20%, от зарплаты, даже если их у Вас 10 штук.
Згідна на 10%,ідея продає кредити колекторам,а колектори подають на суд.мала досвід з ідеєю...

А мои вот калы:crazy: подавать не хотють...:cray:

Значить не все в порядку документами на кредит,не виїхав сторону.........

Як
Якби все було на їх користь то подали б точно)))))

На мене кредит капітал вже півтора року не можуть подати...борг 800грн.був нарахували 11000 і чекають на оплату ......що тут скажеш Тай пройшло вже років з 2014року
...

Доброе утречко всем. Подскажите пожалуйста кому то такое приходило ? А то не могу понять чего ждать теперь

Альфа-Банк подав запит до Державної служби України з питань праці та Головного управління ДФС . Попередьте керівництво по позапланову перевірку та візит фахівців за місцем роботи: 0800504049

Доброе утречко всем. Подскажите пожалуйста кому то такое приходило ? А то не могу понять чего ждать теперь

Альфа-Банк подав запит до Державної служби України з питань праці та Головного управління ДФС . Попередьте керівництво по позапланову перевірку та візит фахівців за місцем роботи: 0800504049
Кто такой Альфа банк чтобы такое устраивать:ahaha:

Конечно пугают
Такую хрень написать

Давайте в течение одного дня подадим запросы в нацбанк по самым любимым нашим банкам.
с жалобами на угрозы, разглашение 3-м лицам и неправомерные штрафы.
чтобы не расслаблялись черти.
Идея, ПУМБ, Альфа, Приват

Давайте в течение одного дня подадим запросы в нацбанк по самым любимым нашим банкам.

Давайте. Только надо что бы не пару человек, а все вместе. И все в один день. Тогда хоть какая то управа на них будет.

Конечно пугают
Такую хрень написать

Я вообще не поняла кто кому подал запрос. Сначала они в НБУ подавали запрос, а теперь вот что то новенькое.

Ще +Форвард.
Доречі після скарги в Нацбанк.реакція миттєва на методи вибивання боргів.
Так що не чекайте того одного дня коли всі нарешті зберуться подавати,а подавайте скарги негайно!

Я
Давайте. Только надо что бы не пару человек, а все вместе. И все в один день. Тогда хоть какая то управа на них будет.

Я вообще не поняла кто кому подал запрос. Сначала они в НБУ подавали запрос, а теперь вот что то новенькое.
Я ще раз повторюю не чекайте інших,а подавайте скарги!Нацбанк реагує миттєво! Перевірено!Я розумію,що заборгованість нігде не поділася.Так хоч перестали кошмарити всіх і всюди!

Укрсиббанк тоже)
Подавать в произвольной форме???

Ще +Форвард.
Так що не чекайте того одного дня коли всі нарешті зберуться подавати,а подавайте скарги негайно!

Я

Я ще раз повторюю не чекайте інших,а подавайте скарги!Нацбанк реагує миттєво! Перевірено!Я розумію,що заборгованість нігде не поділася.Так хоч перестали кошмарити всіх і всюди!

Опишите, пожалуйста, как вы делали?

Ще +Форвард.

Я

А после жалобы в НБУ они штрафы случайно не списывают ?

Быстрохрень мне присылало, что подадут запрос на меня в налоговую, кем эти шаражки себя возомнили? :lol:

Zigmund, На гарячу лінію Нацбанку дзвоните там автовідповідач буде вказувати,що Вам нажимати.
Тільки перед цим на листку напишіть зміст скарги і прочитайте її.Бо потрібно буде чітко і бистро говорити.
Можете на електронку їм скаргу відправити.
Можете в письмовому вигляді відправити.
Нам сказали,що краще на електронку і бажано записи телефонних розмов додати і скріни смсок із погрозами.
Але реакція миттєва.
Нам відповідь прийшла,що ні один банк не має права так себе поводити із клієнтами.Зауважте,не "боржниками",а "клієнтами".
Бо в нас Форвард за місяць прострочки влаштував таке,що всі разом мфошки за три місяці прострочки не зробили!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі