Не бачила іншого шляху ніж суїцид... Моя історія

• Автор теми Автор теми Potap
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 94
  • Перегляди Перегляди 4K
  • Теґи Теґи
    кредит
Это да, но боимся, что узнают родители((
Ну Выж пишете,что они все равно не помогают,чо боятся.Студенты как умеете так и крутитесь.Насчот коложей пишите заяву в кибер пол.,полицыю,урядову,везде.Соц.сети закройте или огран.доступ к ним.И забейте на них .Вы молодеж ,молодеж сейчас знает что где кому ответить.Прорветесь.Моему сыну на тел.слали смс с гадостями,я писала им на главных стран.отзыв с намеком что они пидафилы и желала им кострации.cyku и не боятся детей всовывать в свои грязные делишки.Звоните на урядовы,так и скажите что они пидафилы,делают колажи с моим ребенком,и Вы незнаете как найти управу

Какой суицид!!! Але!!! Семья крепкая?? Так куй им на все ипальце,подать заявку и увалить всей семьёй в Чехию!! Взрослые на работу,детей-по школам,садикам!!токо никаких агентств!!! Все сами!! Работу официальную найти на сайте минсоц труда ЧР! И когда вы на свою зарплату сможете достойно ЖИТЬ вы поймёте что проблемы с МФО такая КУЙНЯ!!

Одного разу, трапилися мені шахраї, яким скинула на рахунок кругленьку суму грошей, які позичила у мами з КРЕДИТКИ. (хотіла влаштуватися на роботу, вони втирали про соц пакет і т. Д) потім, коли отямилася, було пізно... Щоб повернути все батькам, так як збрехала, що не відправила нікому гроші, взяла на манівео... І понеслась(( круговорот кредитів( ми з чоловіком студенти і є маленька дитина( батьки майже не допомагають( вже просто немає чим пролонгувати наші 40 мікрозаймів( почалися колажі, де викидають навіть нашу дитину(( я у відчаї, але форум підбадьорює трохи((
Эти скоты еще на брюхе будут ползать и слюни пускать, чтобы Вы хоть что-то отдали.
Вот тогда и отыграетесь. Покажете им голую задницу африканца преклонных годов.

Ми думали взяти у начальника чоловіка, він грає у мене у футбол, тож думали щоб він безкоштовно грав і повернути все
Не беріть. Виплатите а потім знову влізете. А так ки погана не дасть ніхто а вже потихоньку якось виплатите.якщо буде можливість і бажання їм платити після їх дзвінків

А кто у Вас согласился на тело?
Форза,но они кому то там продавали,им тело оплатила и бысирозайм!на этом все:)!я не тороплюсь ещё успею!есть конторы которые получат только в судебном порядке из за своего тупого разговора с моими родными!
Что тут скажешь.Держитесь
Спасибо конечно:)!а и говорить не чего это жизнь:)все что не убивает нас то делает нас сильней:)

Форза,но они кому то там продавали,им тело оплатила и бысирозайм!на этом все:)!я не тороплюсь ещё успею!есть конторы которые получат только в судебном порядке из за своего тупого разговора с моими родными!

Спасибо конечно:)!а и говорить не чего это жизнь:)все что не убивает нас то делает нас сильней:)
Скажіть будь ласка, як скачать договір у бистрозайм??

Скажіть будь ласка, як скачать договір у бистрозайм??
У вас з психікою все в порядку? То спочатку суїцид, потім, а як з кредитною історією, то чоловік шкари буде стирати і бігати у футбол за борг перед начальником, тепер вам договір треба скачати якийсь. Випийте 50 грам чогось або і більше, і постукайте себе по голові, ви самі винуваті що вам наярюють бо показали свій страх, от вони зараз вас і обробляють по повній, ви тут в темі кіпіш наробили, уявляю що ви їм по телефону говорите...тактика у вас з самого початку не вірна!

У вас з психікою все в порядку? То спочатку суїцид, потім, а як з кредитною історією, то чоловік шкари буде стирати і бігати у футбол за борг перед начальником, тепер вам договір треба скачати якийсь. Випийте 50 грам чогось або і більше, і постукайте себе по голові, ви самі винуваті що вам наярюють бо показали свій страх, от вони зараз вас і обробляють по повній, ви тут в темі кіпіш наробили, уявляю що ви їм по телефону говорите...тактика у вас з самого початку не вірна!
У кожного своя голова на плечах! І я запитала зовсім про інше, не вам указувати як вчиняти в ситуації, яка склалася.
У кожного своя голова на плечах! І я запитала зовсім про інше, не вам указувати як вчиняти в ситуації, яка склалася.
Я просто хотіла побачити договір! І запитала поради!

Я просто хотіла побачити договір! І запитала поради!
Вот вам порада! Включити розум! Бо по вашій логіці навіть якщо ви цей договір скачаєте, він може мінятись на самому сайті (звідки ви будете качати) не в вашу користь, і хоть кожного дня туди можуть добавляти новий пункт - це раз, два - електронні договори немають ніякої юридичної сили, три - йдіть до грамотного юриста який вас заспокоїть, бо самотушки ви тільки ще більше в болото влізете, ви вже це робите, як і казав у вас з самого початку тактика не вірна!!!

А з колажами теж мав раніше справу, на майбутнє, здебільшого раніше шукали вконтактах, так як там простіше все пробити, тому краще з москальської мережі видалитись) в інших мережах бажано дотримуватись правил: не привязувати і не вказувати моб тел. До аккаунту (facebook,insta) не повинна бути реальна фамілія, і бажано в налаштуваннях приватності, зробити закритий профіль для тих хто не є у вас в друзях, не добавляти собі у друзі фейкових не зрозумілих людей, вот і все. Після того необовязково скрізь видалятись зі всіх мереж як тут деякі пишуть)) хакерів їм дорого наймати за мізерні для них борги, тому інфу пробивають звичайні кали, і як дотримуватись (вище) опцій то шансів вас знайти практично не буде?

Одного разу, трапилися мені шахраї, яким скинула на рахунок кругленьку суму грошей, які позичила у мами з КРЕДИТКИ. (хотіла влаштуватися на роботу, вони втирали про соц пакет і т. Д) потім, коли отямилася, було пізно... Щоб повернути все батькам, так як збрехала, що не відправила нікому гроші, взяла на манівео... І понеслась(( круговорот кредитів( ми з чоловіком студенти і є маленька дитина( батьки майже не допомагають( вже просто немає чим пролонгувати наші 40 мікрозаймів( почалися колажі, де викидають навіть нашу дитину(( я у відчаї, але форум підбадьорює трохи((
Платить нет смысла, утопие уже произошло

Різні ситуації бувають( але мікрозайми - це ніколи!
З банками не краще буває, по своїй дурості дозволила шахраям зняти з кредитки альфа 10000 , спочатку платила, потім не було як платити. Зараз телефонують із Укрборгу батькам розповідають що приїдуть описувати майно, хоча я там і не прописана. Пояснити батькам що боятися нічого практично не можливо. Тому я тільки буду рада що більше не дадуть ніде кредитів. А поки думаю де взяти гроші щоб закрити ці борги

Зрозумійте раз і назавжди одну просту річ: НІЧОГО ВОНИ ВАМ НЕ ЗРОБЛЯТЬ.

Назад
Угорі