Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
У кого є зразок заяви в нацком на повернення коштів, поділіться будь ласка

Всем добрый день)))ГрошіВсім вернули мне сегодня 2500грн.,но в ЛК пока без изменений(((
Напишіть будь ласка зразок заяви на повернення коштів

Доброї ночі
Маю питання якщо ще мфо незакрито то можна також писати
І якщо можна взірець
Наперед вдячний

Привіт всім
Зі 14 МФо
За повернення передплачених коштів першими мені відписали май кредтіт
Та повернули кошти сьогодні
Без проблем та інших слів
Інші мфо відмазуються, хочуть чеки , підтвердженя, то їм не подобається зразок, або просто ігнорять!
Подскажите пожалуйста адресс на который нужно отправлять заказное письмо НАЦКОМФИН????

Интересно, а как они считают, что вы переплатили? У меня просто за 3 года в готивочке было больше 40 договоров... Может мне что то пречетаеться?)

Доброго дня,
пІдкажІть будь-ласка у мене був кредит у Манівео ,ще рік тому на 9000 за 40днів прострочки нарахували почті 30000,я їм заплатила 26000 і вони самі скинули в мене з карточки3000.Кредит я оплатила,але я думаю що я їм шось багато переплатила,може мені на них написати МІНФІН на повернення коштів чи уже пізно вже рік пройшов?

Доброго дня,
пІдкажІть будь-ласка у мене був кредит у Манівео ,ще рік тому на 9000 за 40днів прострочки нарахували почті 30000,я їм заплатила 26000 і вони самі скинули в мене з карточки3000.Кредит я оплатила,але я думаю що я їм шось багато переплатила,може мені на них написати МІНФІН на повернення коштів чи уже пізно вже рік пройшов?
Я тоже написала в нацкомфинпослуг на прошлый договор, и попросила вернуть мне 7500переплаченных. В копию поставила манивео, но от них получила смс обратится в юр отдел. И все

Напишите пожало та образец заявы на возврат денег

Писала, по образцу с форума что такой то договор. Но пришли ответы, что не одна компания не предоставила документы для нацкома. А кеш ап прислали, что мой договор уже закрыт и не кто не кому не чего не должен. Если есть претензии, что бы я подавала в суд на них

что за заява? какой возврат средств? есле ето реально дайте образец

Аннушка, та чому? Мені одні вже повернули
Трачу багато нервів та часу на це
Але одна компанія вже вернула мені 4600 гривень

Назад
Угорі