Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
Та дзвонять якісь малолєтки з погрозами
Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тел
Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).

Дебтфорт напевно працює з Топ Кредит за договором доручення, тобто за комісію, тому може бути їх офіційним представником.
Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тело и выше!!!

Доброе утро, скажите а куда и как правильно составить письмо чтоб вернули средства? И какие документы нужно подкреплять к письму?

Как свами можно связаться для консультации?

И мне можете скинуть образец пожалуйста
И мне пожалуйста скиньте

Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тел

Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тело и выше[email protected]
Відіслала

Писала листи в мфо, про повернення коштів, писала від руки та надсилала, скан вирішення від нацкому.
Кожного дня шукають нову причину, шоб не повертати кошти, то переписати заяву, то кинути ще раз скан, то кинути квитанції всі по оплаті які були зроблені, і які суми я вказала в договорі
Що робити? Хто що робив, комусь так також морочили голову? Навіть після рішення нацкому...

И так, мальчишки и девчонки)))) первый есть !!! Те что на возврат)))) инфинанс он же Манибум!!!! Кредит он отписались, что отправили мое обращение в соответствующий отдел!) я вот теперь думаю.... может сесть, пересмотреть, пересчитать и написать в нацком, на тех кому ну оооооочень много переплачено..... чеки то есть)
Помогите, пожалуйста, с образцом письма на возврат денег

И мне, пожалуйста, если не трудно [email protected]

С Нацком прислали письмо о том ,что в договоре МФО имеются нарушение и ими будет составлен акт , результаты которого будут размещены на оф. Сайт нацкома . Кто-то знает в каком разделе и через сколько ждать результатов ?

А може хтось із тих, хто тут просив зразок листа в МФО написати що вирішив для себе, завдяки цьому зверненню.
А то всі хочуть написати, вважають, що це панацея- але результатів ще не було...

А може хтось із тих, хто тут просив зразок листа в МФО написати що вирішив для себе, завдяки цьому зверненню.
А то всі хочуть написати, вважають, що це панацея- але результатів ще не було...
Скажу про себе.Я відправляла листи у всі мфо.І,можливо, так як Ви писали в іншій темі вони відчули підтримку юриста. З боку тих мфо,які отримали листи (не всі забрали їх,декілька повернулись) і відправили мені відповіді,не відчула якогось особливого тиску на себе.Хоча,тут читаю що ці самі мфо ведуть себе по-іншому.Можливо,це і подіяло.

Скажу про себе.Я відправляла листи у всі мфо.І,можливо, так як Ви писали в іншій темі вони відчули підтримку юриста. З боку тих мфо,які отримали листи (не всі забрали їх,декілька повернулись) і відправили мені відповіді,не відчула якогось особливого тиску на себе.Хоча,тут читаю що ці самі мфо ведуть себе по-іншому.Можливо,це і подіяло.
гроші Вам повернули?

гроші Вам поверну
А,нi,я ще поверненням не займалась) Я мала на увазi iншi листи.
зрозумів.
мені просто цікаво - багато форумчан просять зразок листа в МФО на повернення коштів або на списання відсотків. Але реальних історій, що це відбулось, в достатній кількості я не бачу...

гроші Вам поверну

зрозумів.
мені просто цікаво - багато форумчан просять зразок листа в МФО на повернення коштів або на списання відсотків. Але реальних історій, що це відбулось, в достатній кількості я не бачу...
Теж послухала б)

С Нацком прислали письмо о том ,что в договоре МФО имеются нарушение и ими будет составлен акт , результаты которого будут размещены на оф. Сайт нацкома . Кто-то знает в каком разделе и через сколько ждать результатов ?
Мені прийшла така відповідь по манівео,вже місяць моніторю сайт комісії,поки-що відповіді немає.Дуже повільно працюють!Навіть дзвонила,сказали очікуйте рішення.Дивіться в розділі про правопорушення.

Я отправила на 13 МФО, кредит плюс пришел ответ платить и штраф и процент и тело естественно,по ним уже 2 тела оплатила.Остальные пока особо можно сказать безрезультатно.Проценты ростут ответы есть но с одними вроде бы как вообще нет договора,отправила повторно может сама ошиблась с номером договора или названием другие ждут документы. Я разочаровалась,ожидала большего,звонки все так же поступают,угрозы и т.д. для себя выхода особо не вижу.Самой подавать на всех в суд это мне не по карману. Терпеть тоже честно устала,я на них навалила уже давно родня конечно впечатлительная. Реституцию МФО тоже не признают,так что только суд ждать и быть на страже.

Назад
Угорі