Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
Лично я считаю что переплату вернуть реально только через суд чтобы именно он признал договр никчемным и назначил реституцию это именно по активным договорам
Все правильно.І саме в цьому випадку рішення комісії не буде лишнім.

Не то слово!!!!!!!

И вот ещё пришло только что!!! Блин у меня счастье сегодня)))))))
Здравствуйте)Подскажите пожалуйста как написать письмо в нацком на возврат денежных средств в МФО?
Я писала в Нацком в 2-х экземплярах - один им,один у меня(я сейчас на работе,смогу скинуть Вам в ЛС только завтра)
Доброго дня)Скиньте і мені будь ласка заразок!

Останнє редагування:
а после скольки пролонгаций можно писать в нацком и что писать?в мани вео 6 пролонгаций и в кредит+

может ли кто то скинуть образцы в нацком на почту [CLUB][email protected][/CLUB] и как отправлять надо только с документами от мфо или можно и без?
и можно ли просто на електронную почту им написать?

а не подскажите,что именно писать и нужен ли договор им скидывать?
Я вот написал по такому шаблону

Товариства з обмеженою відповідальністю “АВЕНТУС УКРАЇНА".

Кредит був виданий на суму ххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають більше ніж 50% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ххх № ххх (строк дії договору хх днів) укладений між товариством АВЕНТУС УКРАЇНА та хххх ххх ххх.
Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

дата Ф.И.О

и еще вопрос,в быстрозайм есть в договоре ошибка в моих данный(отчество я указал с ошибкой)может ли это как то повлиять ?
Я вот написал по такому шаблону

Товариства з обмеженою відповідальністю “АВЕНТУС УКРАЇНА".

Кредит був виданий на суму ххх грн, проте наразі штрафні відсотки по кредиту складають більше ніж 50% від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками ххх грн). Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від ххх № ххх (строк дії договору хх днів) укладений між товариством АВЕНТУС УКРАЇНА та хххх ххх ххх.
Так як, на моє переконання, він не відповідає вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушує частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором.

Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

дата Ф.И.О
это вы писали без предоставления документов(договора)и отправляли на эмеил или письмом?и в какой форме?

и еще вопрос,в быстрозайм есть в договоре ошибка в моих данный(отчество я указал с ошибкой)может ли это как то повлиять ?

это вы писали без предоставления документов(договора)и отправляли на эмеил или письмом?и в какой форме?
через сайт их официальный Електронне звернення - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

а не подскажите,что именно писать и нужен ли договор им скидывать?
Можете воспользоваться шаблоном ,который Вам посоветовали,излагая свою ситуацию. Первый раз когда я писала,я вообще писала своими словами,так как о форуме тогда не знала,это было в ноябре.Никаких договоров не скидывала,там нету возможности их прикрепить,так как обращение через электронную форму отправляется. Просто обратите внимание на требования ,которых нужно придерживаться во время обращения. Як подати електронне звернення до Нацкомфінпослуг - Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг

Что-то моё обращение сайт не принмает.....пишет "Некорректный ввод"....уже несколько раз пыталась и нифига

И так, мальчишки и девчонки)))) первый есть !!! Те что на возврат)))) инфинанс он же Манибум!!!! Кредит он отписались, что отправили мое обращение в соответствующий отдел!) я вот теперь думаю.... может сесть, пересмотреть, пересчитать и написать в нацком, на тех кому ну оооооочень много переплачено..... чеки то есть)
киньте пожалуйста пример как Вы пишите??

не могу понять.мне пишет не верный защитный код.что не так делаю?
можно ли отправить им просто на ємейл?

Останнє редагування:
доброго дня
в кого є зразок або хто може скинути в ЛС
наперед вдячний

Назад
Угорі