Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно телТа дзвонять якісь малолєтки з погрозами
Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тело и выше!!!Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).
Дебтфорт напевно працює з Топ Кредит за договором доручення, тобто за комісію, тому може бути їх офіційним представником.
И мне пожалуйста скиньтеДоброе утро, скажите а куда и как правильно составить письмо чтоб вернули средства? И какие документы нужно подкреплять к письму?
Как свами можно связаться для консультации?
И мне можете скинуть образец пожалуйста
ВідіслалаДобрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тел
Добрый день а могли бы вы прислать на почту как именно писали письмо в нацком у меня по полоиве кредита пролонгациями уже оплаченно тело и выше[email protected]
Відіслала
Можете і мені надіслати?Відіслала
Помогите, пожалуйста, с образцом письма на возврат денегИ так, мальчишки и девчонки)))) первый есть !!! Те что на возврат)))) инфинанс он же Манибум!!!! Кредит он отписались, что отправили мое обращение в соответствующий отдел!) я вот теперь думаю.... может сесть, пересмотреть, пересчитать и написать в нацком, на тех кому ну оооооочень много переплачено..... чеки то есть)
И мне, пожалуйста, если не трудно [email protected]Відіслала
Можете, будь ласка і мені відправити?!Відіслала
Скажу про себе.Я відправляла листи у всі мфо.І,можливо, так як Ви писали в іншій темі вони відчули підтримку юриста. З боку тих мфо,які отримали листи (не всі забрали їх,декілька повернулись) і відправили мені відповіді,не відчула якогось особливого тиску на себе.Хоча,тут читаю що ці самі мфо ведуть себе по-іншому.Можливо,це і подіяло.А може хтось із тих, хто тут просив зразок листа в МФО написати що вирішив для себе, завдяки цьому зверненню.
А то всі хочуть написати, вважають, що це панацея- але результатів ще не було...
гроші Вам повернули?Скажу про себе.Я відправляла листи у всі мфо.І,можливо, так як Ви писали в іншій темі вони відчули підтримку юриста. З боку тих мфо,які отримали листи (не всі забрали їх,декілька повернулись) і відправили мені відповіді,не відчула якогось особливого тиску на себе.Хоча,тут читаю що ці самі мфо ведуть себе по-іншому.Можливо,це і подіяло.
А,нi,я ще поверненням не займалась) Я мала на увазi iншi листи.гроші Вам повернули?
гроші Вам повернуСкажу про себе.Я відправляла листи у всі мфо.І,можливо, так як Ви писали в іншій темі вони відчули підтримку юриста. З боку тих мфо,які отримали листи (не всі забрали їх,декілька повернулись) і відправили мені відповіді,не відчула якогось особливого тиску на себе.Хоча,тут читаю що ці самі мфо ведуть себе по-іншому.Можливо,це і подіяло.
зрозумів.А,нi,я ще поверненням не займалась) Я мала на увазi iншi листи.
Теж послухала б)гроші Вам поверну
зрозумів.
мені просто цікаво - багато форумчан просять зразок листа в МФО на повернення коштів або на списання відсотків. Але реальних історій, що це відбулось, в достатній кількості я не бачу...
Мені прийшла така відповідь по манівео,вже місяць моніторю сайт комісії,поки-що відповіді немає.Дуже повільно працюють!Навіть дзвонила,сказали очікуйте рішення.Дивіться в розділі про правопорушення.С Нацком прислали письмо о том ,что в договоре МФО имеются нарушение и ими будет составлен акт , результаты которого будут размещены на оф. Сайт нацкома . Кто-то знает в каком разделе и через сколько ждать результатов ?