Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
Письма в нацком, маленькие тела так закрыла, вчера два закрыла. И остались 7 МФО. Три продали Кредит Капиталу, три у дебфорда на прозвоне и один у КФ Фактора. Правда по двум нацком написал реституция. Я незнаю как писать заявления на юр. адресс.
А дебфоррду хто продав

И что они делали?

Мне от нацкома пришло ответ на реституцию по Морегрошей и кредитон, а на джобер жду ответ. Только незнаю как заявления писать на реституцию на юр. адресс.

И что они делали?

Мне от нацкома пришло ответ на реституцию по Морегрошей и кредитон, а на джобер жду ответ. Только незнаю как заявления писать на реституцию на юр. адресс.
Поставили всіх на автодозвін,погрожували посторонім мені взагалі людям

А вы сами песали в нацком или вам песал юрист?

сначала запрос в МФО,потом вместе с ответом и всеми чеками жалобу в Нацкомфинуслуг и все подробно пишите,и да,с первого дня.
но лучше обратитесь к юристу,пусть Вам граммотно запросы и жалобу составят,т.к. любое не к месту написанное слово,любую неточность могут обернуть против Вас.
Я нашла в интернете юриста спросила может ли она всё грамотно напесать в нацком,она сказала да это будет стоить 1500грн.но заплатить нужно до,а не после работы.Скажите может это развод какойто?Подскажите может комуто песал юрист песьмо во сколько вам это обошлось,может ктото посоветует хорошого юриста

Я нашла в интернете юриста спросила может ли она всё грамотно напесать в нацком,она сказала да это будет стоить 1500грн.но заплатить нужно до,а не после работы.Скажите может это развод какойто?Подскажите может комуто песал юрист песьмо во сколько вам это обошлось,может ктото посоветует хорошого юриста
обратиесь к
Mercato®

В написанні заяви в Нацкомфінпослуг нічого складного не має. Основне зробити посилання на кредитний договір та надати його електронну форму, а також вказати на порушення МФО порядку укладення цього договору (так як не було акцепту оферти) та неправомірне нарахування кредитором штрафних санкцій, сума який перевищує 50% від суми основної заборгованості.

А как писать заявление на двусторонняя реституция. Подскажите пожалуйста

Вы в соседней теме пишете, что террор на работе устроил Топкредит, и требует от от Вас 8 тыс.
Так Топкредит или Дебфорт террорит автодозвоном?
Я вже тепер сама не можу зрозуміти

Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).

Я вже тепер сама не можу зрозуміти
Дебтфорт напевно працює з Топ Кредит за договором доручення, тобто за комісію, тому може бути їх офіційним представником.

Пишите, що в зв"язку з тим, що договір не укладений у вас відсутні зобов"язання перед кредитором по сплаті процентів та штрафних санкцій. Враховуючи дані факти вимагаєте зарахувати сплачені Вами кошти на повернення перерахованої МФО суми ___ грн., а решту оплат визнати такими, що сплачені надлишково та підлягають поверненню позичальнику.
Окремо додайте реквізити для повернення коштів та зробіть посилання на лист-відповідь Нацкомфін (копію листа теж можна додати).

Дебтфорт напевно працює з Топ Кредит за договором доручення, тобто за комісію, тому може бути їх офіційним представником.
Та дзвонять якісь малолєтки з погрозами

Назад
Угорі