Нацком! Возврат средств!

• Автор теми Автор теми Innash88
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 2K
  • Перегляди Перегляди 137K
Дякую.Я вже там пробувала 100 раз,не виходило зареєструватись.А зараз вийшло.Дякую А регіон,якого стосується питання який вказувати?свою прописку чи мфо адресу?

А у зверненні теж писати шапку Директору департамету Невінчаний?

Я шапку не писала,вставляла образец обращения. Указывать адрес МФО

Це ви у мене запитуєте?

Я шапку не писала,вставляла образец обращения. Указывать адрес МФО
Так, нацком і урядовий контактний центр-це одне і теж чи ні?.Я вже просто запуталась

Написала одне звернення,прийшло повідомлення,що звернення N.... зареєстроване.Я в шоці за оперативність,але далі як довго це все буде розглядатись?.У вас як було?

Це ви у мене запитуєте?

Так, нацком і урядовий контактний центр-це одне і теж чи ні?.Я вже просто запуталась

Написала одне звернення,прийшло повідомлення,що звернення N.... зареєстроване.Я в шоці за оперативність,але далі як довго це все буде розглядатись?.У вас як було?
В течении 30 дней

В течении 30 дней
Я вам дякую.А то вже на сьогоднішній день знову упадок сил був,а після того як побачила що зареєстровано знову настрій піднявся.
То нацком і урядовий центр це одні і тіж?

Я вам дякую.А то вже на сьогоднішній день знову упадок сил був,а після того як побачила що зареєстровано знову настрій піднявся.
То нацком і урядовий центр це одні і тіж?
І я адресу свою вказала блін

А можно в Нацком на возврат по кэшми написать, если была переплата, чтобы попробовать вернуть, если закрыла займ под года назад? Сбросьте, пожалуйста, кто-нибудь образец в личку. Ещё думаю на кредитка МСК, а то с тела 3000 грн. я им уже16500 отдала

Добрый всем вечер,подскажите в нацом куда писали,заказным письмом или как,по електронной почте,какие документы прилагали?Если есть образец

Анна Ахмед, на форуме все есть.
Посмотрите в темах в этом разделе

Анна Ахмед, я отправляла заказным,на сайте не смогла,пишет,что неверный проверочный код.А ещё на электронку писала

Тепер я зрозуміла,що це посилання.Дякую.Просто дуже багато інформації.

Как Вы с ними боритесь? Просрочки есть?
Так,є.Пока всіх в чс.Пишу звернення,чекаю відповіді.В одну мить все перестала платити.Дуже багато пролонгацій.Після того,як попала на форум,зупинилася їм проплачувати.

Назад
Угорі