Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це на урядовий контактний центр?Писала через сайт,там создается личный кабинет
ДаЦе на урядовий контактний центр?
Дякую.Я вже там пробувала 100 раз,не виходило зареєструватись.А зараз вийшло.Дякую А регіон,якого стосується питання який вказувати?свою прописку чи мфо адресу?
А у зверненні теж писати шапку Директору департамету Невінчаний?
Так, нацком і урядовий контактний центр-це одне і теж чи ні?.Я вже просто запуталасьЯ шапку не писала,вставляла образец обращения. Указывать адрес МФО
Написала одне звернення,прийшло повідомлення,що звернення N.... зареєстроване.Я в шоці за оперативність,але далі як довго це все буде розглядатись?.У вас як було?
В течении 30 днейЦе ви у мене запитуєте?
Так, нацком і урядовий контактний центр-це одне і теж чи ні?.Я вже просто запуталась
Написала одне звернення,прийшло повідомлення,що звернення N.... зареєстроване.Я в шоці за оперативність,але далі як довго це все буде розглядатись?.У вас як було?
Я вам дякую.А то вже на сьогоднішній день знову упадок сил був,а після того як побачила що зареєстровано знову настрій піднявся.В течении 30 дней
Добрый день,подскажите,в нацком как писали,через укрпочту или електронке?Подскажите на какую электронную почту вы писали, если не трудно напишите ответ.
І я адресу свою вказала блінЯ вам дякую.А то вже на сьогоднішній день знову упадок сил був,а після того як побачила що зареєстровано знову настрій піднявся.
То нацком і урядовий центр це одні і тіж?
Тепер я зрозуміла,що це посилання.Дякую.Просто дуже багато інформації.
Так,є.Пока всіх в чс.Пишу звернення,чекаю відповіді.В одну мить все перестала платити.Дуже багато пролонгацій.Після того,як попала на форум,зупинилася їм проплачувати.Как Вы с ними боритесь? Просрочки есть?
как бістро пришел ответ,если можно образец на почту [email protected]Анна Ахмед, я отправляла заказным,на сайте не смогла,пишет,что неверный проверочный код.А ещё на электронку писала