Наскільки реально що знайдуть родичей?

• Автор теми Автор теми ketronix
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 1K

ketronix

Форумчанин
Дописи
28
Реакції
25
Бали
153
ketronix не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Питання. У родичів нема жодної із сторінок в інтернеті, у мене також скажімо так, лише мій основний телефон там, і інформації про них теж нема і ніде не вказував (як номер родичів всюди писав свій другий номер). Наскільки реально що такі МФО такі як Є-Гроші знайдуть батьків, сестер, братів, і тд? Кредити ніхто з них (окрім мене лoxа) жодного разу в житті не брали.

В моїй телефонній книзі ніхто не підписаний, плюс заблокував доступ до контактів додаткам.

Наскільки ці всі фактори реально допоможуть позбавити родичів від дзвінків? Я то ці дзвінки пережити зможу...

Ну, наконец-то уникальная тема появилась.

В моїй телефонній книзі ніхто не підписаний, плюс заблокував доступ до контактів додаткам.
Пофиг
У родичів нема жодної із сторінок в інтернеті, у мене також скажімо так, лише мій основний телефон там
Тоже пофиг.

Базы данных банков, перевозчиков, аптек, супермаркетов и т.д. информацию достать звонилка труда не составит.

Наскільки ці всі фактори реально допоможуть позбавити родичів від дзвінків? Я то ці дзвінки пережити зможу...
Ни насколько.
А чё переживать вообще?
Ну звонит какое-то чудо и что?
Polish_20231104_172745959.webp

і банківських карток нема?
інфа зберігається в бкі і на запит кредитора може надатись йому
Ну, это если прям вообще по правилам)

Ну, наконец-то уникальная тема появилась.

Пофиг

Тоже пофиг.

Базы данных банков, перевозчиков, аптек, супермаркетов и т.д. информацию достать звонилка труда не составит.
Простіше. Судячи з посту молода людина і прописана ймовірно у батьків. Аліс.

Є гроші мого хресного знайшли, який і житті своєму кредитів не брав ніколи

Питання. У родичів нема жодної із сторінок в інтернеті, у мене також скажімо так, лише мій основний телефон там, і інформації про них теж нема і ніде не вказував (як номер родичів всюди писав свій другий номер). Наскільки реально що такі МФО такі як Є-Гроші знайдуть батьків, сестер, братів, і тд? Кредити ніхто з них (окрім мене лoxа) жодного разу в житті не брали.

Подзвонити можуть і сусідам вашим по місцю реєстрації.
Краще попередити оточення.
Бо те, що наговорять родичам за вас і ваші борги, в рази буде гірше.

а шо касаемо соседей, то это у нас слоны любят терроры поустраивать на соседей.
поэтому если у вас слонкредит имеется, то предупредите их тоже) они там столько сказок расскажут)

Можете спробувати себе перевірити всілякими "глазами бога" в телеграмі, дізнаєтесь багато цікавого))) Там і від доставок мої фіо з номерам(И)! та імена найближчих родичів на мої номера))
В сучасному часі сховатись майже неможливо, любий магазин, банк та сервіси зливають данні.

Назад
Угорі