Gucci_rob
Форумчанин
- Дописи
- 42
- Реакції
- 46
- Бали
- 33
Gucci_rob не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
да.ошибсяможе кредитпромінвест?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
да.ошибсяможе кредитпромінвест?
Сьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?може кредитпромінвест?
В мене обдзвонювали всіх сусідів та роботу. Тіло було 15000 сплатила 30к їм.Сьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?
жестьВ мене обдзвонювали всіх сусідів та роботу. Тіло було 15000 сплатила 30к їм.
тільки передали і відразу почався обзвон?В мене обдзвонювали всіх сусідів та роботу. Тіло було 15000 сплатила 30к їм.
Передали їм в п'ятницю, а вже ввечері понеділка почали приходити сусіди до мене...Це дійсно був жахСьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?
жесть
тільки передали і відразу почався обзвон?
я просто тримаю себе в руках, щоб не брати в кріпсі 275 і повертати 470 через 30 днів, тільки закрив їх нещодавно, тому і не можу за ті 7000 закрити Є Гроші кляті.
Доброго дня. Все ж такі якісь доки дали?Продадуть одній коллекторській конторі, ті продадуть іншій, я вже в них заплутався, здається зараз у Технофінас. Я їм сказав надайте документ що ви є моїм кредитором, куплю-продажі мого кредитах, вони мочать...
Я поки нічого не плачу, чекаю дефолту, потім за один день заплачу всім
Ви мешкаєте по прописці ?яка вказана в договорі,тому й знайшли номера сусідів...нажаль.Передали їм в п'ятницю, а вже ввечері понеділка почали приходити сусіди до мене...Це дійсно був жах![]()
в мене з ними в плані обзвону - лайтово все, мені здається багато на них скарг в нбу прилетіло то вони тихіше стали , через місяць як я не виходила на звʼязок після протермінцвання - набрали одну людину рідну , я пригрозила їм нбу - тиша вже тиждень , єдине що такі тугі в плані домовленостей …. хочуть 2 тіла відразу для закриття чи якщо на 6 платежів кожні два тижня то взагалі 4… ніяк нормально не домовлюсь з нимиЯк ведуть себе зараз єВоші коли прострочка? Завтра день платежу, грошей нема…
Сьогодні 3 день прострочки, обдзвонили всіх, батьків , сестру з якою взагалі не спілкуюсь і тдв мене з ними в плані обзвону - лайтово все, мені здається багато на них скарг в нбу прилетіло то вони тихіше стали , через місяць як я не виходила на звʼязок після протермінцвання - набрали одну людину рідну , я пригрозила їм нбу - тиша вже тиждень , єдине що такі тугі в плані домовленостей …. хочуть 2 тіла відразу для закриття чи якщо на 6 платежів кожні два тижня то взагалі 4… ніяк нормально не домовлюсь з ними
пишіть заяву в нбу як можна скоріше щоб зупинити терор, це на них дієСьогодні 3 день прострочки, обдзвонили всіх, батьків , сестру з якою взагалі не спілкуюсь і тд
в обовʼязково прикріпіть з яких номерів звонили, скріни, що говорили і тд, і є грошам повідомте що ви написали заяву , стануть вони більш адекватнимиСьогодні 3 день прострочки, обдзвонили всіх, батьків , сестру з якою взагалі не спілкуюсь і тд
Перепродали третій конторіДобрий день , скажіть у кого як по єгрошам ? Коли можна домовлятися , як себе зараз ведуть?
Сильно тероризують ? Скільки у вас просрочка ?Перепродали третій конторі
Поки без домовленостей
На тіло не йдуть + не надають копії усіх договорів по перепродажу
З травня протермінуванняСильно тероризують ? Скільки у вас просрочка ?
У меня где-то через месяца 1.5 перестали, когда передали какой-то другой шарагечерез який час вони перестануть наярювати оточенню ?
Співчуваю. Як в вас зараз справи?Передали їм в п'ятницю, а вже ввечері понеділка почали приходити сусіди до мене...Це дійсно був жах![]()