Що чекати від Є гроші у 2025 році?

• Автор теми Автор теми Вова Бут
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 3K
може кредитпромінвест?
Сьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?

Сьогодні прийшло смс, що передали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, вчора пропонували тіло закрити 7000 але в мене не було таких коштів. Думаю чи телефонувати самому їм, чи чекати від своїх контактів смс з тим, що їм наярюють. Платити планую це тіло. Може хто підкаже як ці Кредитпром діють?
В мене обдзвонювали всіх сусідів та роботу. Тіло було 15000 сплатила 30к їм.

жесть

тільки передали і відразу почався обзвон?

я просто тримаю себе в руках, щоб не брати в кріпсі 275 і повертати 470 через 30 днів, тільки закрив їх нещодавно, тому і не можу за ті 7000 закрити Є Гроші кляті.

Останнє редагування:

жесть

тільки передали і відразу почався обзвон?

я просто тримаю себе в руках, щоб не брати в кріпсі 275 і повертати 470 через 30 днів, тільки закрив їх нещодавно, тому і не можу за ті 7000 закрити Є Гроші кляті.
Передали їм в п'ятницю, а вже ввечері понеділка почали приходити сусіди до мене...Це дійсно був жах🤦🏽‍♀️

Продадуть одній коллекторській конторі, ті продадуть іншій, я вже в них заплутався, здається зараз у Технофінас. Я їм сказав надайте документ що ви є моїм кредитором, куплю-продажі мого кредитах, вони мочать...

Я поки нічого не плачу, чекаю дефолту, потім за один день заплачу всім
Доброго дня. Все ж такі якісь доки дали?
Мені надіслали договір продажу від фінбуста до технофінанс з додатком де вказано моє піб
Ні суми кредиту, нічого там нема

Прошу дати копію саме мого кредитного договору - дали

Прошу дати копії усіх договорів про переуступленню то кажуть що б я сам дзвонив в єгроші і фінбуст 🧐

хоча, може я помиляюсь, усі ці копії договорів мають же бути у кінцевого факторингу, який має право вимоги?

Передали їм в п'ятницю, а вже ввечері понеділка почали приходити сусіди до мене...Це дійсно був жах🤦🏽‍♀️
Ви мешкаєте по прописці ?яка вказана в договорі,тому й знайшли номера сусідів...нажаль.

Як ведуть себе зараз єВоші коли прострочка? Завтра день платежу, грошей нема…

Та як будуть дзвонити напевно вам спочатку, можете трубку не брати це без результатно. Забирайте кошти та чекайте на вигідних умова але не пролонгуйте це гроші на вітер

Як ведуть себе зараз єВоші коли прострочка? Завтра день платежу, грошей нема…
в мене з ними в плані обзвону - лайтово все, мені здається багато на них скарг в нбу прилетіло то вони тихіше стали , через місяць як я не виходила на звʼязок після протермінцвання - набрали одну людину рідну , я пригрозила їм нбу - тиша вже тиждень , єдине що такі тугі в плані домовленостей …. хочуть 2 тіла відразу для закриття чи якщо на 6 платежів кожні два тижня то взагалі 4… ніяк нормально не домовлюсь з ними

в мене з ними в плані обзвону - лайтово все, мені здається багато на них скарг в нбу прилетіло то вони тихіше стали , через місяць як я не виходила на звʼязок після протермінцвання - набрали одну людину рідну , я пригрозила їм нбу - тиша вже тиждень , єдине що такі тугі в плані домовленостей …. хочуть 2 тіла відразу для закриття чи якщо на 6 платежів кожні два тижня то взагалі 4… ніяк нормально не домовлюсь з ними
Сьогодні 3 день прострочки, обдзвонили всіх, батьків , сестру з якою взагалі не спілкуюсь і тд

Сьогодні 3 день прострочки, обдзвонили всіх, батьків , сестру з якою взагалі не спілкуюсь і тд
пишіть заяву в нбу як можна скоріше щоб зупинити терор, це на них діє

в обовʼязково прикріпіть з яких номерів звонили, скріни, що говорили і тд, і є грошам повідомте що ви написали заяву , стануть вони більш адекватними

Добрий день , скажіть у кого як по єгрошам ? Коли можна домовлятися , як себе зараз ведуть?

Добрий день , скажіть у кого як по єгрошам ? Коли можна домовлятися , як себе зараз ведуть?
Перепродали третій конторі
Поки без домовленостей
На тіло не йдуть + не надають копії усіх договорів по перепродажу

Сильно тероризують ? Скільки у вас просрочка ?
З травня протермінування
Терору нема

Та і толку від того терору? Мені байдуже на усі лякали
В мене це останнє мфо без рішення

Тим паче що моя позиція була чи озвучена: або тіло з повним пакетом доків, щоб мати повне розуміння що остання кантора має право вимоги або йдемо до суду

Якщо підуть до суду, то ок

Назад
Угорі