Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Чому ми повинні писати???
Ви думаєте,що Ви розумніші від нас???
я маю наувазі чи він до вас напише то саме що мені...я нікого незаставляю то поперше...по друге я тут написала щоб почути думку інших..а кому щось неподобається тоді обходьте стороною...

Пока люди будут верить в чудеса...аферисты будут сыты и процветать.

Тут головне,що ми повірили і побігли всі "по допомогу"!
Блин шарага просит 1500 а псевдо адвокату 1000 ну много хочет:)!в пролете я :ahaha: тут дело в другом,человеку пишишь разводняк,а человеку скучно он диалоги в Вайбере ведёт,и так далее

500грн пролонгація і за 1000тис закриють
але я ж непишу що вірю йому...або що кинула вже, я написала щоб подивитись що ви на це скажите, що порадите
Забудьте за этого ,,юриста,,. Не ну если вы хотите подарить какому-то клоуну 1000 грн. Дело ваше. Только потом не жалуйтесь здесь, что вас ,,прокидали,,

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Зая, скільки вам років! Пора перестати вірити в чудеса. Вся біда в тому, що багато наївних та довірливих людей. Ось поле роботи для шахраїв. Отож жнуть!

я маю наувазі чи він до вас напише то саме що мені...я нікого незаставляю то поперше...по друге я тут написала щоб почути думку інших..а кому щось неподобається тоді обходьте стороною...
Ну так не годитья, Ви перша спробуйте!!!!!

По перше,обходити тему стороною не буду!
По-друге,свою думку виразила!
По-третє,Ви тупо рекламуєте лохотрон!!!!

Забудьте за этого ,,юриста,,. Не ну если вы хотите подарить какому-то клоуну 1000 грн. Дело ваше. Только потом не жалуйтесь здесь, что вас ,,прокидали,,
С учетом того что должников в украине 2 миллиона... с каждого по тыще ... и можно накормить всех аферистов страны) он себе купит дом и отдохнет на хорошем курорте?

Навіщо Ви цю "рекламу" притащили на форум?
Вам мало л0хів в інсті і фейсбуці?
яку рекламу.. ще раз кажу щось не нрав то допобачення...я почула думеу інших..і дякую за пораду...
ви думаєте ви одні такі і у вас одних такі проблеми..у мене жoпa зараз і ви думаєте я буду грн розкидатись ви помиляєтесь..я написала так само як і інші пишуть сюди щоб легше стало...а ви тут про якусь рекламу мені пишите

Візьму салом,котлетами та домашнім борщем зі сметаною!)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі