Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я здогадуюсь, що Ви маєте на увазі, але хотілося б конкретніше, що маєте наувазі
Громадянська або інша війна, голод, стихійні лиха або індустріальні катастрофи. Що цілком може стати реальністю.
Приклад - якщо хтось в 2013 сказав би, що ми будемо воювати з Росією - на нього б дивилися б, як на придурка.
Приклад : перед першою світовою, деякі люди говорили, що війни назавжди залишилися в минулому.

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Шось стрьомно це дуже. Дивіться , що б не влипли так, що не знатиме що робити

Пахне кидаловом у стилі "видалимо з бази МФО"

Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
Все чесно і прозоро. :) ;) ?

а можна мені вилочку для макаронів

Вкладення

• fork-calamete-1.webp
    fork-calamete-1.webp
    3.9 Кб · Перегляди: 18
Да, это развод, чмошник мне тоже звонил рассказывал мол у тебя 80к долга тела и разное у них есть доступ. Вот юрист врятли по номеру телефона узнает эту информацию. Не верьте.
Все это бред! Не верьте.Я сама попалась на этот развод. 4 к на ветер!
Все это бред! Не верьте.Я сама попалась на этот развод. 4 к на ветер!
Много обещали а потом пропали.У меня есть скрины переписки ,если нужно скину. Лучше читать что здесь пишут и слушать советы тех кто прошел уже это все. Как говориться мороз не раз меня спасал. У меня конечно не так много как у кого-то МФО,всего три но уже по неделе просрочки. Мужу рассказала,он сказал не с кем не говорить,будут деньги закроем. Как то так.

Останнє редагування:
Не хочется порушувати правила форуми і писати капслоском. Я прикалувався. При ка лу вав ся!
Вибачте потім вже прочита що це був сарказм. А спочатку машинально відповіла перше що прийшло в голову
Дякую

Почему эта тема еще жива?...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі