Dusha💚💚💚
✩ Premium ✩
- Дописи
- 16261
- Рішення
- 1
- Реакції
- 31889
- Бали
- 7240
Dusha💚💚💚 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Громадянська або інша війна, голод, стихійні лиха або індустріальні катастрофи. Що цілком може стати реальністю.Я здогадуюсь, що Ви маєте на увазі, але хотілося б конкретніше, що маєте наувазі
тетя,ты взрослая,ну разок тебя обуют,что там пару тысяч,заработаешь ещёДоброго всім дня,
Шось стрьомно це дуже. Дивіться , що б не влипли так, що не знатиме що робитиДоброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
Все чесно і прозоро.![]()
?
Подойдёт?а можна мені вилочку для макаронів
Не хочется порушувати правила форуми і писати капслоском. Я прикалувався. При ка лу вав ся!а можна мені вилочку для макаронів
Все это бред! Не верьте.Я сама попалась на этот развод. 4 к на ветер!Да, это развод, чмошник мне тоже звонил рассказывал мол у тебя 80к долга тела и разное у них есть доступ. Вот юрист врятли по номеру телефона узнает эту информацию. Не верьте.
Много обещали а потом пропали.У меня есть скрины переписки ,если нужно скину. Лучше читать что здесь пишут и слушать советы тех кто прошел уже это все. Как говориться мороз не раз меня спасал. У меня конечно не так много как у кого-то МФО,всего три но уже по неделе просрочки. Мужу рассказала,он сказал не с кем не говорить,будут деньги закроем. Как то так.Все это бред! Не верьте.Я сама попалась на этот развод. 4 к на ветер!
Вибачте потім вже прочита що це був сарказм. А спочатку машинально відповіла перше що прийшло в головуНе хочется порушувати правила форуми і писати капслоском. Я прикалувався. При ка лу вав ся!
ДякуюПодойдёт?
Тому,що "правильно" і продуманно підібрана назва теми.Почему эта тема еще жива?...