Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Ну все наші проблеми нарешті чудо-юрист "порішає"?
Это не юрист и не МФО.
Просто бывший звонарь с интеллектом выше начального втянул базу и разводит на бабло. Или звонарь от свободное от работы время так промышляет.
Никакое МФО ничего не списывает, хватит верить в сказки.

якби це він тільки в одній кинув а то в двох...і якщо я скажу ще в якісь спробувати то він доведе що можна...я нерозумію як він це робить
Скільки хоче грошей за списання????
Автору заплатили за рекламу?...по моему тему можно сносить.
Проверить можно????
Автору заплатили за рекламу?...по моему тему можно сносить.
Проверить можно????

Скільки хоче грошей за списання????

Проверить можно????

Проверить можно????
500грн пролонгація і за 1000тис закриють
але я ж непишу що вірю йому...або що кинула вже, я написала щоб подивитись що ви на це скажите, що порадите

хто кому заплатив??
я ділюся з народом і чекаю порад, є такі люди що у них більше проблем ніж у мене
На форумі багато різних людей з різними цілями, це природньо, що ми потребуємо доказів. Скільки він просить за саисання?

Скорее всего для развода на бабки и с ведома шараги
Базы данных делают копии,если он что то списал,то завтра это может показать у админа,а списания должны быть обоснованные,там не по 5-10 грн,а суммы побольше.Смысл такие суммы закидать?Нутром чую разводняк.Бащы у каждого МФО разные,у позыки например Cassandra,а у енотов PasgrySQL.Там разниные права доступа,все данные хранятся на 2 или 3 разных серверных кластерах и дата центрах.Это такой стандарт ИТ безопасности.Не верю что ко смог получить полный доступ к базам всех МФО.Это просто невозможно.Даже через своих людей,когда все такие действия записываться под видео,нах кому то рисковать из-за 500 грн при ЗП в 2 к у.е?Каким должен быть "умный" человек,что пошол на такое за ради 500 грн?ВЫ в это верите???

Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
Все чесно і прозоро. :) ;) ?

500грн пролонгація і за 1000тис закриють
але я ж непишу що вірю йому...або що кинула вже, я написала щоб подивитись що ви на це скажите, що порадите
Ну тому й не ображайтесь на різні коментарі. Якщо 500 пролонгація, то одне слово пролонгація = це вже шарагин агент.

я

знаю що це лрхотрон....якби дійсно можна було так порішати
Волшебник не появиться на голубой вертолёте ,дальний миллионер не перепишет наследство ?‍♀️Точно также воскресный якобы юрист не решит проблему ,и никто из базы не удалит волшебным ластиком ?‍♀️

Я вирішив спробувати, але випадково потрапив на іншого юриста. Вобщем, без предоплат, списує повністю всі борги, добивається, щоб вам повернули всі пролонгації, а також всі моральні збитки будуть оплачені. Після його роботи МФО дзвонять до всіх сусідів, і родичів, просять вибачення, за те що їх тероризували і також їм скидують якісь гроші.
А потом вы проснулись?

Базы данных делают копии,если он что то списал,то завтра это может показать у админа,а списания должны быть обоснованные,там не по 5-10 грн,а суммы побольше.Смысл такие суммы закидать?Нутром чую разводняк.Бащы у каждого МФО разные,у позыки например Cassandra,а у енотов PasgrySQL.Там разниные права доступа,все данные хранятся на 2 или 3 разных серверных кластерах и дата центрах.Это такой стандарт ИТ безопасности.Не верю что ко смог получить полный доступ к базам всех МФО.Это просто невозможно.Даже через своих людей,когда все такие действия записываться под видео,нах кому то рисковать из-за 500 грн при ЗП в 2 к у.е?Каким должен быть "умный" человек,что пошол на такое за ради 500 грн?ВЫ в это верите???
PostgreSql говоришь. Хм. Зря они так).. Ее можно вывести в нокдаун). Инфа ?

Ооой! Вы сегодня просто отжигаете! Особенно про вибачення! Кстати, тема!!!! Попрошу вибачення у ваших сусідів і колег за невелику платню!!!

я

знаю що це лрхотрон....якби дійсно можна було так порішати
Якщо дійсно є бажання "порішати" то робіть це самі?Є сумма дзвоніть,є сумма на тіло,рішаем чи як?Ні,до побачення,інші отримають.Так тяжко це самій зробити?

Волшебник не появиться на голубой вертолёте ,дальний миллионер не перепишет наследство ?‍♀️Точно также воскресный якобы юрист не решит проблему ,и никто из базы не удалит волшебным ластиком ?‍♀️
XAЧУ волшебный ластик!!!!!!!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі