Народ..знайшла юриста який по номеру тел..пробив мою суму кредиту і ПІБ...

• Автор теми Автор теми oli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 371
  • Перегляди Перегляди 11K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Я вот думаю а разве все эти аферисты плохи.? Нет. Они придумую схемы. Значит думают и имеют ум и смекалку. И жаловаться лoxaм можно только на себя, что их обхитрили, а значит они глупее. Закон джунглей. Выживает сильнейший, зарабатывает умный.
Мавроди ставит Like

Ну людина хоче спробувати, щоб нам всім потім допомогти, так?????
Ага,прямо "фея"?
Офигеть, ещё остались те, кто ведётся ? Вот ржака
Та й ще й інших так впевнено закликають повірити в диво!

Но ведь всегда есть дубль?! В этом и сложность,киберполиция не дремлет
Отож. Хотя есть у меня мечта хакнуть банк лямов на надцать и свалить в закат. И пусть весь Интерпол ищет). Вот это жизнь)

Доброго всім дня, маю кредити на суму майже у 120тис..я вже незнаю що робити, маленька дитина на руках, непрацюю, як мені з того вилізти...
і тут до мене у інстаграмі добавляється юрист, і саме цікавіше це те що він доказав мені що може допомогти закрити мені кредит, а знаєте як?
Він по номеру визначив скільки у мене там кредиту і даже ПІБ...і сказав давайте я вам спишу невелику суму з цього кредиту, я невірила але тут приходить смс і списано 10грн з мого кредиту...як це пояснити, чи таке можливо
якщо я хочу закрити у мене там 12тис то він за 1000закриє..або за 500пролонгує, на даний момент пролонгація 4200...чи варто спробувати і як це пояснити що дійсно списав і то не тільки на 1 кредиті, потім ще на одному!!!
Ага - ви мабудь саме тому місяць сиділи мовчечки на форумі , щоб потім такий перл викинути ? Добре ж ви все перечитали , просвітилися !

Отож. Хотя есть у меня мечта хакнуть банк лямов на надцать и свалить в закат. И пусть весь Интерпол ищет). Вот это жизнь)
Ооо,хорошая мечта! очень хочется верить ,что она сбудется:)

Ни кто вас не обкакивал,мы вам посоветовали не вестись на такую ересь,я даже написала как все это можно провернуть

Люди!!! Астанавитесь! ))
Разве можно быть такими наивными?
Хотите я вам смс пришлю от банка что вы выиграли миллион? Или от президента. Да откого угодно отправлю.
Разводят вас на деньги.
Не понимают они!Пока сами не убедятся в разводе,не успокоются.Я тоже писала в "спишем кредиты",но услышав про предоплату задумалась и остановилась.Но многие ведутся и не раз!

Не получится,и не таких ловили(или же вы обладаете магическими навыками?) :)

та я знаю що чудес небуває знаю...я написала сюди для того що є люди які вже з цим звязувались...які знають що і до чого
Зв'язувалися з розводняком ?! Читайте форум і спілкуйтеся в темах , перед тим як нову створити

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі