Набридло вже жити в тих боргах

• Автор теми Автор теми Маряна03
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 83
  • Перегляди Перегляди 3K
Пролонгацій я вже давно не роблю, чесно сказати , мене страшать оті суми які вже понаростали, брала в е гроші 2500 а прострочка вже 2 місяці і нараховано 13500 плюс смс прийшло що на 61 день штраф у розмірі тіла кредиту
В мене теж були єгроші) теж таку фігню писали. Ви на суму не звертайте уваги, перед продажем факторові, вони пропонують списання відсотків. Але саме Є-гроші тіло не пропонують. Були смс із списанням, і з акціями.

Ну это такое дело , смена симки, всякие блокираторы звонков, не так и страшно )
Я більше турбуюся за близьких і рідних , тому що не всі зрозуміють і повірять що то шахраї, я дуже слабохарактерна людина і мені важко змиритися з тим, що буде обдзвін рідних , хоча за час прострочок знайшли маму , брата і кума

Я більше турбуюся за близьких і рідних , тому що не всі зрозуміють і повірять що то шахраї, я дуже слабохарактерна людина і мені важко змиритися з тим, що буде обдзвін рідних , хоча за час прострочок знайшли маму , брата і кума
У меня финфорс нашел родственников, которых я не видела годами. Сегодня будет прозвон. Жду, когда позвонят и скажут какое я гaмно.

Я готова виплатити тіло +50% , а компанії на це не погоджуються
Більшість самі ,Вам згодом запропонують,якщо Ви самі не будете в них випрошувати.
Вони самі вам згодом запропонують
Деякі і на тіло згідні)
Деякі і менше клянчили,після того,як покошмарили добренько

В мене тільки МФО

В мене багато МФО вже набридло жити , вставати і засинати з думкою що мене чекає . Нові погрози, дзвінки рідним , колажі. Хочу знайти хорошо адвоката або юриста не за всі гроші. Хтось вирішував вже таким чином?
Ви прикалуєтесь,навпаки,зараз якраз життя й починається...Забийте на них і з часом вони про Вас забудуть.Юрист на даному етапі нічим не допоможе.Він потрібний буде тільки,якщо подадуть до суду,чи зроблять напис...Дзвінки будуть в будь-якому випадку,рідня трохи відсіється,але це й на краще...В мене 13 чмошників,півроку ігнор...10 штук банківського плачу вже протягом року,33 відсотки аліментів з зарплати...і живу нічому собі не відмовляю,ще й умудряюсь збирати копієчку.Банківські плачу,бо оформлені на матір...Було все й дзвінки,колажі,друзів менше не стало,ще й побільшало.Так що посилайте їх і буде Вам щастя.

кто-нибудь подскажет за границу выпустят с долгами, или нет?
Кредит +, манівео, кредит 7, сслоан, гофінго, е гроші, євро гроші, май волет, дінеро, укр позика, кредит ап, Алекс кредит
в манивео и сслоан сколько просрочка?

Ви прикалуєтесь,навпаки,зараз якраз життя й починається...Забийте на них і з часом вони про Вас забудуть.Юрист на даному етапі нічим не допоможе.Він потрібний буде тільки,якщо подадуть до суду,чи зроблять напис...Дзвінки будуть в будь-якому випадку,рідня трохи відсіється,але це й на краще...В мене 13 чмошників,півроку ігнор...10 штук банківського плачу вже протягом року,33 відсотки аліментів з зарплати...і живу нічому собі не відмовляю,ще й умудряюсь збирати копієчку.Банківські плачу,бо оформлені на матір...Було все й дзвінки,колажі,друзів менше не стало,ще й побільшало.Так що посилайте їх і буде Вам щастя.
Дуже вам дякую))))) і вам щастя і здоров`я
кто-нибудь подскажет за границу выпустят с долгами, или нет?

в манивео и сслоан сколько просрочка?
Манівео від 19 квітня , а сслоан вже передали договір фін форсу

В мене багато МФО вже набридло жити , вставати і засинати з думкою що мене чекає . Нові погрози, дзвінки рідним , колажі. Хочу знайти хорошо адвоката або юриста не за всі гроші. Хтось вирішував вже таким чином?
Так не живіть в боргах. Хто вам взагалі сказав, що вони є?

как вы это узнали? напишут?
Прийшло смс від Фін форсу що сслоан передав їм договір
Так не живіть в боргах. Хто вам взагалі сказав, що вони є?
Кожен день про це нагадують родичі до яких телефонують

Прийшло смс від Фін форсу що сслоан передав їм договір
У вас такая уже просрочка,что скоро успокаиваться будут,лучше деньги откладывайте алексы ИП делают вот там адвокат нужен и в суд подавать
Где 2-4 месяца там и полтора года

Назад
Угорі