Наболіло хочу просто чиєїсь підтримки((

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! На форумі я вже досить давно ситуація з мікрозаймами не міняється( пишу сюди бо немаю навіть кому виговоритися а на душі важко! Чоловіка не хочу цим грузити так як двоє дітей одне новонароджене 5 днів він ітак багато для нас робить! Я в декретній відпустці і сьогодні від деректора на роботі почула по телефону що до неї вже який місяць звонять колектора і що мол я дала номер(я не давала) на що в свою адресу почула що нічого доброго вона про мене сказати не може. Я засвітила їй свій новий номер тепер переживаю що вона дасть його колекторам. А мені ще туди їхати подавати довідку про складні пологи. Як тепер після почутого в свою адресу взяти себе в руки? Автоматично пішла думка що я жахлива людина і що моїм дітям така мама не потрібна. Хочеться просто заснути і більше не просинатися! Допоможіть будь ласка хотя би порадою!

Нічого страшного, візьмете нову сім карту, 70 грн не вартують ваших нервів, тим більше у такий час

Всім привіт! На форумі я вже досить давно ситуація з мікрозаймами не міняється( пишу сюди бо немаю навіть кому виговоритися а на душі важко! Чоловіка не хочу цим грузити так як двоє дітей одне новонароджене 5 днів він ітак багато для нас робить! Я в декретній відпустці і сьогодні від деректора на роботі почула по телефону що до неї вже який місяць звонять колектора і що мол я дала номер(я не давала) на що в свою адресу почула що нічого доброго вона про мене сказати не може. Я засвітила їй свій новий номер тепер переживаю що вона дасть його колекторам. А мені ще туди їхати подавати довідку про складні пологи. Як тепер після почутого в свою адресу взяти себе в руки? Автоматично пішла думка що я жахлива людина і що моїм дітям така мама не потрібна. Хочеться просто заснути і більше не просинатися! Допоможіть будь ласка хотя би порадою!
Я так розумію, що у Вас були важкі пологи і Вашій меншій дитині тільки 5 днів. Ваша директор дуже не хороша людина, як що вона може тільки народившу жінку хвилювати. Вона поганий адміністратор, чому вона не звернеться в поліцію, або кіберполіцію. А дістає рожинецю, а як що Ви від стресу втратите молоко.
Це не Ваші проблеми, адже не Ви їй дзвоните, відключіться від цього, а якщо буде необхідність поміняйте знову сім карту.

З чого Ви взяли що є жахливою людиною і поганою матір’ю для своїх дітей? Якась не розумна шкапа щось сказала? Ну то і фіг собі з нею!!! Від того до Вас діти гірше ставитись почали? Чи чоловік? Змініть ще раз номер, повище задеріть носа і займайтесь родиною!! Все інше тільки порох під ногами!!

Ці трабли з мфо+пологи підірвали Ваше психічне здоров,я. Тому Ви так реагуєте на, по суті, дрібниці. Подумки пошліть свою директорку в ср*аку. І обов,язково сходіть на консультацію до психіатра. Я після мфо проходила курс лікування

Лорена, довідку про пологи передайте чоловіком, або попросіть когось з близьких щоб відвезли. не псуйте собі нерви через єрунду

Не говоріть дурниць) впевнена ви чудова мама, вони дзвонять усім підряд, шлють смс від ранку до вечора, не тратьте собі нерви,у вас діти, а це велике щастя у житті)збережіть здоров‘я своє для діточок, з часом все налагодиться, нормальні люди вас зрозуміють.

Вот делать Вам больше нечего, чем думать за какую-то тётку с работы, если ее напрягают звонки то подарите ей симку! Вашим детям нужна здоровая самоуверенная мама. Выбросьте дурацкие мысли из своей головы, и наслаждайтесь материнством, у Вас есть маленькая лялька, думайте о ней!!
А совет Вам такой "Спинку ровно, мордашку кирпичом и идёте вся такая на поху...)))
У Вас жизнь одна, наслаждайся ею...и не думайте что скажут другие!!!

Що значиьь занути і не проснутися?????у вас 2 дітей...кому вони крім вас з чоловіком потрібні????думаєте мфо ваші діти треба????і що як позвонили начальству????в мене теж звонять і я теж в декреті.....неприємно ,згодна...але і не смертельно.Вам про діток треба думати...у вас тільки ляля народилася.Вона відчуває кожну вашу негативну емоцію.Погано спатиме....істиме.....А вашій дитині треба тільки позитивні емоціі і здорова мама....

мужу надо знать обо всем . вы же семья . и сосредоточится на главном. на себе, детях, муже. остальные взрослые люди: они сами за себя отвечают , они справятся. оставьте их .

Проконсультуйтесь з лікарем, яке заспокійлеве Вам можна приймати. Зрозумійте Ваш гормональний фон, із-за родів і вагітності зміненний. Саме головне тепер Ваше здоров'я і дітей. А про роботу найближчі 3 роки Ви можете не думати.
А директор така посада, що може на неї прийти працювати інша людина.

Щиро вам дякую! Ви тут єдині кому я можу відкритися! Хоть чоловік теж знає всю ситуацію він ітак зараз дуже втомленний через важкі пологи багато чого лягло на нього чого він не вмів робити. А отакі звинувачення що я брешу хоть і правда не давала я той номер і що про мене люди вже навіть нічого хорошого сказати не можуть якось душе боляче приймається (

Щиро вам дякую! Ви тут єдині кому я можу відкритися! Хоть чоловік теж знає всю ситуацію він ітак зараз дуже втомленний через важкі пологи багато чого лягло на нього чого він не вмів робити. А отакі звинувачення що я брешу хоть і правда не давала я той номер і що про мене люди вже навіть нічого хорошого сказати не можуть якось душе боляче приймається (
Оці слова Що люди скажуть.....от чесно...Хто що думає...хто що говорить...це вас не повинне турбувати...У кожного своі скелети в шафі.....нехай за собою розгребуть,а потім за інших тріпаються.....

Лорена, Ми чудово розуміємо, бо самі в такій ситуації. Але деякі не дуже розумні керівники вірять не співробітникам, що роками в них працюють, а якимось голосам в трубках. Це уже діагноз у Вашої директора, бо то треба мати багато розуму дзвонити і сварити жірку, що народила.

Я так розумію, що у Вас були важкі пологи і Вашій меншій дитині тільки 5 днів. Ваша директор дуже не хороша людина, як що вона може тільки народившу жінку хвилювати. Вона поганий адміністратор, чому вона не звернеться в поліцію, або кіберполіцію. А дістає рожинецю, а як що Ви від стресу втратите молоко.
Це не Ваші проблеми, адже не Ви їй дзвоните, відключіться від цього, а якщо буде необхідність поміняйте знову сім карту.
Так меншій дитині 5 днів старшій 2 рочки і 9 місяців. Пологи були важкими тому лікар продовжив оплачуваний лікарняний лист який мені потрібно віддати на роботу через що я звернулася до неї що чоловік занесе документ бо я не в стані туди прийти. І стосовно питання за лікарняний я не почула відповіді а лише те що місяцями телефонують колектора навіщо я давала номер коли відповіла що не давала вона єхидно засміялася в трубку зі словами та та ( мов що ти розказуєш) і додала фразу на майбутнє якщо тобі буде потрібно кредит давай лєві номера тому що я про тебе нічого хорошого нікому сказати не можу.
Не говоріть дурниць) впевнена ви чудова мама, вони дзвонять усім підряд, шлють смс від ранку до вечора, не тратьте собі нерви,у вас діти, а це велике щастя у житті)збережіть здоров‘я своє для діточок, з часом все налагодиться, нормальні люди вас зрозуміють.
Нажаль в моєму оточенні мене зрозумів лише чоловік. Мама з батьком вже більше пів року не спілкуються зі мною спочатку говорили що мене в тюрму треба або на органи продати це було під час вагітності добре що чоловік не давав плакати бо ще б біда була до меншої дитини через мене вони не признаються старшу не навідують(

Останнє редагування:
Так меншій дитині 5 днів старшій 2 рочки і 9 місяців. Пологи були важкими тому лікар продовжив оплачуваний лікарняний лист який мені потрібно віддати на роботу через що я звернулася до неї що чоловік занесе документ бо я не в стані туди прийти. І стосовно питання за лікарняний я не почула відповіді а лише те що місяцями телефонують колектора навіщо я давала номер коли відповіла що не давала вона єхидно засміялася в трубку зі словами та та ( мов що ти розказуєш) і додала фразу на майбутнє якщо тобі буде потрібно кредит давай лєві номера тому що я про тебе нічого хорошого нікому сказати не можу.
Най говорить, що хоче. Робота то лише місце для зароблення грошей. Будете виходити з декрета, може захочете поміняти роботу. Навіщо тепер думати, про директора, як що у Вас інші важливіші справи.
Саме головне діти, а робота, як ярмо, була би шия.

Най говорить, що хоче. Робота то лише місце для зароблення грошей. Будете виходити з декрета, може захочете поміняти роботу. Навіщо тепер думати, про директора, як що у Вас інші важливіші справи.
Саме головне діти, а робота, як ярмо, була би шия.
Чи можу я звільнитися під час декрету не відпрацьовуючи там? Вони оплатили дородові їх потрібно відпрацювати?

Не звертайте уваги на нерозумних.Їх багато,а Ви одна.Видихніть,постарайтесь заспокоїтись.У Вас велике щастя-дітки,не всім дано.Насолоджуйтесь материнством,кожним днем-маленькі дітки так швидко ростуть.А борги...Борги минуться,як минаються різні неприємності у житті.І начальниця Ваша...Про неї вже нічого доброго сказати не можна)))Ні як про керівника,ні як про жінку.Так постарайтесь заспокоїтись,і відкинути геть погані думки.Бажаю.Вам сил і терпіння,а Вашій малечі здоров'я і гарного сну))

Нажаль в моєму оточенні мене зрозумів лише чоловік. Мама з батьком вже більше пів року не спілкуються зі мною спочатку говорили що мене в тюрму треба або на органи продати це було під час вагітності добре що чоловік не давав плакати бо ще б біда була до меншої дитини через мене вони не признаються старшу не навідують(
Ви не самі, у вас є чоловік і діти) плюньте на все це, бережіть здоров‘я) плюс ще на форум заходіть, тут підтримають вас теж, ми тут усі в болоті, все буде чудово

Чи можу я звільнитися під час декрету не відпрацьовуючи там? Вони оплатили дородові їх потрібно відпрацювати?
Навіщо звільнятись?
Ви в декреті, ось і сидіть собі спокійно. Не потрібно робити дурниць. Буде нова робота звільнитесь.

Назад
Угорі