Наболіло хочу просто чиєїсь підтримки((

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 36
  • Перегляди Перегляди 1K
Поспілкуюся тут з вами і хоча би до тями прихожу а то після цієї розмови не могла стримати сльози щоб чоловік не бачив він збирав старшу дитину на двір погуляти а я меншого на руках качала спустила голову щоб навіть сліду не подати що щось не так.

Поспілкуюся тут з вами і хоча би до тями дприхожу а то після цієї розмови не о могла стримати сльози щоб чоловік не бачив він збирав старшу дитину на двір погуляти а я меншого на руках качала спустила голову щоб навіть сліду не подати що щось не так.
А що не так, подзвонила дурна куриця, зігнала свою злість і дурість на Вас. А Ви приняли це собі до серця.
Діти здорові, є де жити, є що їсти і все у Вас чудово.
Не робіть нічого під дією емоцій, вранці все по іншому виглядає.

Навіщо звільнятись?
Ви в декреті, ось і сидіть собі спокійно. Не потрібно робити дурниць. Буде нова робота звільнитесь.
Ще одне з моїх переживань щоб директорка якусь інформацію лишню про мене їм не дала. Мені їхніх переслідувань ітак більше чим достатньо. Та і взагалі лякає той факт що якщо якась контора подасть в суд то вона ще посприяє на стягнення коштів з моєї карти а там дитячі

Ще одне з моїх переживань щоб директорка якусь інформацію лишню про мене їм не дала. Мені їхніх переслідувань ітак більше чим достатньо. Та і взагалі лякає той факт що якщо якась контора подасть в суд то вона ще посприяє на стягнення коштів з моєї карти а там дитячі
Переведіть дитячі на пошту. Не чекайте судів.

Щиро вам дякую! Ви тут єдині кому я можу відкритися! Хоть чоловік теж знає всю ситуацію він ітак зараз дуже втомленний через важкі пологи багато чого лягло на нього чого він не вмів робити. А отакі звинувачення що я брешу хоть і правда не давала я той номер і що про мене люди вже навіть нічого хорошого сказати не можуть якось душе боляче приймається (
Не приймайте це так близько до серця! Мені теж телефонувала бухгалтер з бувшої роботи і казала, що вони з директором подадуть в поліцію заяву на мене, що я дала їх контакти і їх сімей. Я їй пояснила, що контактів не давала, тим більше, що контактів членів їх сімей ніколи і не знала. Пояснила, що то шахраї, що я сама на них написала заяву в поліцію та подаю в суд на їх незаконні дії. Все, більше звідти мені ніхто не дзвонив.

Не приймайте це так близько до серця! Мені теж телефонувала бухгалтер з бувшої роботи і казала, що вони з директором подадуть в поліцію заяву на мене, що я дала їх контакти і їх сімей. Я їй пояснила, що контактів не давала, тим більше, що контактів членів їх сімей ніколи і не знала. Пояснила, що то шахраї, що я сама на них написала заяву в поліцію та подаю в суд на їх незаконні дії. Все, більше звідти мені ніхто не дзвонив.
А якщо вона дасть їм мій новий номер чи телефонуватимуть вони так без кінця якщо я не піднімлю трубку і не підтверджу що це я?
І взагалі чи має вона право розголошувати відомості про робітників?

Тю, знайшли чого хвилюватися!) Навіщо всяких сявок слухати?) Те що вони якась директорка чогось не значить , що вона не пусте місце) Повірте і не таких легко і успішно можно ставити на місце)

І попередьте спокійно і впевнено, що якщо якісь персональні дані вийдуть за межі кабінета, буде мати справу з правоохоронними органами (і не тільки з ними) по декільком кримінальним статям ))) І розмова з приводу того, що їй телефонують шахраї була останньою!!! Інакше полетить на неї заява в поліцію, що вона у змові з шахраями займається вимоганням, шантажем, погрозами, короче опг)))
Це злочин!)

А якщо вона дасть їм мій новий номер чи телефонуватимуть вони так без кінця якщо я не піднімлю трубку і не підтверджу що це я?

Мій номер новий, скоріш за все там і злили, тому як саме та шарага, одна єдина з моїх 10 та 2-х банків, яка вийшла на стару роботу, почала дзвонити і писати в вайбер на новий номер. Я його повторно не змінювала, трохи вони понамагались щось пописати - я в блок, дзвінки - в блок автоматом. То не сильно новий номер обривають. Якщо Ваш номер директорка зіллє, міняйте знову, тільки заблокуйте в соцмережах директорку і всіх, хто Вас там знайде з мфо чи коллекторів, щоб їм не надійшло повідомлення, що Ви номер змінили. І все - буде тиша.

Тю, знайшли чого хвилюватися!) Навіщо всяких сявок слухати?) Те що вони якась директорка чогось не значить , що вона не пусте місце) Повірте і не таких легко і успішно можно ставити на місце)

І попередьте спокійно і впевнено, що якщо якісь персональні дані вийдуть за межі кабінета, буде мати справу з правоохоронними органами (і не тільки з ними) по декільком кримінальним статям ))) І розмова з приводу того, що їй телефонують шахраї була останньою!!! Інакше полетить на неї заява в поліцію, що вона у змові з шахраями займається вимоганням, шантажем, погрозами, короче опг)))

Це злочин!)
Їй телефонують на особистий номер не на робочий. Тому вона може розцінити це не як розголос про працівника

Їй телефонують на особистий номер не на робочий. Тому вона може розцінити це не як розголос про працівника
І що??? Що у вас за думки взагалі такі????? Нехай хтось телепатією транслюють)))

Заспокойтесь живіть заради дітей. В мене хвора дитина, і тут на форумі дуже допомагали. Теж були різні думки. Але вже 3 рік пішов, дзвонили директору, його сімї, моїм колегам, друзям, сільську раду... Живу і Вам раджу забити на все. Головне щоб всі були живі і здорові.

Лорена, жіночко!!!
Я розумію- ще організм після пологів не оговтався, біль, гормони, але ми не головою народжуємо, а іншим місцем, отож, голова має працювати стабільно...
Ви про що думаєте??????
Які переживання? Про борги, дзвінки, роботу, суди і апогей- хто що скаже!!!
У вас 5 днів дитині!!!
Ви являєтесь її провідником у життя, вона зараз живе вашими емоціями, а ви плачете, хвилюєтесь... Яке уявлення складеться у вашої дитинки про даний світ?
Та закиньте ви той телефон подалі! Хто знайде ваш номер і що вам скаже голос в трубці- вас має хвилювати в останню чергу.
Ви своїм дітям потрібні, а не тим, хто буде дзвонити.
Насолоджуйтесь материнством, ловіть кожен момент, бо час назад не повернеться і прикро буде розуміти, що він витрачався на неважливі речі...

Лорена, жіночко!!!
Я розумію- ще організм після пологів не оговтався, біль, гормони, але ми не головою народжуємо, а іншим місцем, отож, голова має працювати стабільно...
Ви про що думаєте??????
Які переживання? Про борги, дзвінки, роботу, суди і апогей- хто що скаже!!!
У вас 5 днів дитині!!!
Ви являєтесь її провідником у життя, вона зараз живе вашими емоціями, а ви плачете, хвилюєтесь... Яке уявлення складеться у вашої дитинки про даний світ?
Та закиньте ви той телефон подалі! Хто знайде ваш номер і що вам скаже голос в трубці- вас має хвилювати в останню чергу.
Ви своїм дітям потрібні, а не тим, хто буде дзвонити.
Насолоджуйтесь материнством, ловіть кожен момент, бо час назад не повернеться і прикро буде розуміти, що він витрачався на неважливі речі...
Дякую за розуміння!!!
І що??? Що у вас за думки взагалі такі????? Нехай хтось телепатією транслюють)))
Ну от не пройшло і години вже дзвінки з номера 044

Останнє редагування:
Назад
Угорі