На меня оформили кредит. Что теперь делать?

• Автор теми Автор теми ViktoriaW
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 407
  • Перегляди Перегляди 34K
о списании, в нацком мне еще рано, только 2 недели просрочки
А через какое время им писать? У меня просто 2 неделя пошла
Ещё значит рано писать им ?

о списании, в нацком мне еще рано, только 2 недели просрочки
Я просто вчера писала
А мне сегодня на електронный адрес написали :
Згідно закону України "Про звернення громадян" у зверненні має бути зазначено ПІБ, місце проживання, суть питання, підпис, дату. в іншому випадку - звернення вважається анонімним і розгляду не підлягає. пропонуємо доопрацювати ваше звернення

А через какое время им писать? У меня просто 2 неделя пошла
Ещё значит рано писать им ?

Я просто вчера писала
А мне сегодня на електронный адрес написали :
Згідно закону України "Про звернення громадян" у зверненні має бути зазначено ПІБ, місце проживання, суть питання, підпис, дату. в іншому випадку - звернення вважається анонімним і розгляду не підлягає. пропонуємо доопрацювати ваше звернення

да мне точно такое пришло. я на море грошей написала, а о там за 2 недели с 5300 накапало 14тыс. В шапке указала иоф, полный адрес, внизу число и отправила опять

да мне точно такое пришло. я на море грошей написала, а о там за 2 недели с 5300 накапало 14тыс. В шапке указала иоф, полный адрес, внизу число и отправила опять
А в чём ошибка была?

Странная контора...брал 1000 грн на 14 дней,через 16 с погашением пени закрыл)спустя какое то время обратился-отказ)так что как то пронесло

Официальное обращение о списании не писали? Напишите в лс, скину образец, мне списали
Доброго вечора. Я теж не можу написати вам. Напишіть що треба написати? Бо сьогодні вже обзвонили всіх працівників на роботі. Сказали якщо до завтра не оплачу то будуть дзвонити до селешного голови. Сил немає. Вже всі дурні думки в голову лізуть жити не хочеться. Тримає тільки дитина.

Доброго вечора. Я теж не можу написати вам. Напишіть що треба написати? Бо сьогодні вже обзвонили всіх працівників на роботі. Сказали якщо до завтра не оплачу то будуть дзвонити до селешного голови. Сил немає. Вже всі дурні думки в голову лізуть жити не хочеться. Тримає тільки дитина.
Ну и пускай звонят до головы. Кто они такие? Мошенники и аферисты? Флаг им в руки и поезд навстречу

Ну и пускай звонят до головы. Кто они такие? Мошенники и аферисты? Флаг им в руки и поезд навстречу
Та воно то так, але встидно дуже. Мама не знає дуже встидно їй признатись.

Понятное дело, что стыдно , но что поделаешь. Я сегодня даже ревела, когда узнала, что звонили до директора моей мамы.
З кредит плюс? В мене вже сили немає навіть плакати, цілий день вчора і сьогодні реву. Просто не знаю що робити. Вони з світу зживають.

З кредит плюс? В мене вже сили немає навіть плакати, цілий день вчора і сьогодні реву. Просто не знаю що робити. Вони з світу зживають.
Спокойствие, не переживайте. Не берите трубку, это мошенники и аферисты.

Спокойствие, не переживайте. Не берите трубку, это мошенники и аферисты.
Та я не знаю чи краще брати чи краще не брати. Дуже боюся щоб не позвонили до родичів. На роботу вчора телефонували. Позор я вже не можу це пережити.

Мой договор продали "Довіра та гарантія"
І що вони вам кажуть, які міри ?

Понятное дело, что стыдно , но что поделаешь. Я сегодня даже ревела, когда узнала, что звонили до директора моей мамы.
Дайте пораду що їм говорити бо звонить сьогодні без перестанку. Порадьте будь ласка.

Назад
Угорі