Катерина
Форумчанин
- Дописи
- 321
- Реакції
- 289
- Бали
- 5280
Катерина не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я только за, лишним не будет точноМне кажется, что ФИО будет достаточно
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я только за, лишним не будет точноМне кажется, что ФИО будет достаточно
и мне пожалуйстаОфициальное обращение о списании не писали? Напишите в лс, скину образец, мне списали
МФО о списании? Или нацком?и мне пожалуйста
У меня есть эти ид*оты раз или два какойто отморозок звонил , а так смс.Письма не было
А у кого долг у кредит плюс? Они неадекватные?
о списании, в нацком мне еще рано, только 2 недели просрочкиМФО о списании? Или нацком?
А через какое время им писать? У меня просто 2 неделя пошлао списании, в нацком мне еще рано, только 2 недели просрочки
Я просто вчера писалао списании, в нацком мне еще рано, только 2 недели просрочки
А через какое время им писать? У меня просто 2 неделя пошла
Ещё значит рано писать им ?
Я просто вчера писала
А мне сегодня на електронный адрес написали :
Згідно закону України "Про звернення громадян" у зверненні має бути зазначено ПІБ, місце проживання, суть питання, підпис, дату. в іншому випадку - звернення вважається анонімним і розгляду не підлягає. пропонуємо доопрацювати ваше звернення
А в чём ошибка была?да мне точно такое пришло. я на море грошей написала, а о там за 2 недели с 5300 накапало 14тыс. В шапке указала иоф, полный адрес, внизу число и отправила опять
А можно и мне пожалуйста, просрочка где то 3 недели,и мне пожалуйста
Доброго вечора. Я теж не можу написати вам. Напишіть що треба написати? Бо сьогодні вже обзвонили всіх працівників на роботі. Сказали якщо до завтра не оплачу то будуть дзвонити до селешного голови. Сил немає. Вже всі дурні думки в голову лізуть жити не хочеться. Тримає тільки дитина.Официальное обращение о списании не писали? Напишите в лс, скину образец, мне списали
Ну и пускай звонят до головы. Кто они такие? Мошенники и аферисты? Флаг им в руки и поезд навстречуДоброго вечора. Я теж не можу написати вам. Напишіть що треба написати? Бо сьогодні вже обзвонили всіх працівників на роботі. Сказали якщо до завтра не оплачу то будуть дзвонити до селешного голови. Сил немає. Вже всі дурні думки в голову лізуть жити не хочеться. Тримає тільки дитина.
Та воно то так, але встидно дуже. Мама не знає дуже встидно їй признатись.Ну и пускай звонят до головы. Кто они такие? Мошенники и аферисты? Флаг им в руки и поезд навстречу
З кредит плюс? В мене вже сили немає навіть плакати, цілий день вчора і сьогодні реву. Просто не знаю що робити. Вони з світу зживають.Понятное дело, что стыдно , но что поделаешь. Я сегодня даже ревела, когда узнала, что звонили до директора моей мамы.
Спокойствие, не переживайте. Не берите трубку, это мошенники и аферисты.З кредит плюс? В мене вже сили немає навіть плакати, цілий день вчора і сьогодні реву. Просто не знаю що робити. Вони з світу зживають.
Та я не знаю чи краще брати чи краще не брати. Дуже боюся щоб не позвонили до родичів. На роботу вчора телефонували. Позор я вже не можу це пережити.Спокойствие, не переживайте. Не берите трубку, это мошенники и аферисты.
І що вони вам кажуть, які міри ?Мой договор продали "Довіра та гарантія"
Дайте пораду що їм говорити бо звонить сьогодні без перестанку. Порадьте будь ласка.Понятное дело, что стыдно , но что поделаешь. Я сегодня даже ревела, когда узнала, что звонили до директора моей мамы.