I Hate mfo
Форумчанин
- Дописи
- 1383
- Реакції
- 1379
- Бали
- 5480
I Hate mfo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Всіх у чс і не переживайте.Через це потрібно пройти,я Вас не лякаю,та все ще попереду.Тому закаляйтеся і бережіть свої нерви!Тупорилим звонарям нічого не доведеш,вони як заводні,одне й те саме городять,будуть давити,тому краще не спілкуйтеся і рідним скажіть,щоб не піднімали слухавки.На даному етапі,це найкраще рішення.Тримайтеся!!!Читайте форум,дивіться вебінари,з часом стане легше)Меня что кредит укркредит финанс за три дня в пух и прах достал по сто раз на день с ними говорю сил нет, а сегодня одна коза блин в телефон мне назвала ФИО мамы честно я прозрела так как никогда ее нигде не светила и фамилия у меня мужа, так вот вопрос откуда они знают?????СВолочи я им пролонгациями блин отдала 11800 а брала 10000!!Еще 11 мфо в просрочке как быть вообще не понимаю нервы на грани сил реально нет безумно боюсь птерять работу я только пару месяцев как устроилась сюда мне СБ так шуршило и про кредиты все накопало но тогда я их платила, а теперь не могу мы знакомым должны 700баксов и там 130тыс((((((
Всіх у чс і не переживайте.Через це потрібно пройти,я Вас не лякаю,та все ще попереду.Тому закаляйтеся і бережіть свої нерви!Тупорилим звонарям нічого не доведеш,вони як заводні,одне й те саме городять,будуть давити,тому краще не спілкуйтеся і рідним скажіть,щоб не піднімали слухавки.На даному етапі,це найкраще рішення.Тримайтеся!!!Читайте форум,дивіться вебінари,з часом стане легше)
Ну той хай всі говорять,що Вас не знають,це кращий варік.Пройде трохи часу,Ви зрозумієте всю суть ситуації,що немає приводу для занепокоєння,і згадаєте мене.А я Вам скажу,все буде добре!Згодом,шараги спишуть і штрафи,і неустойку,і будуть просити віддати хоча б те,що взяли.А Ви подумаєте,чи потрібно віддавати!З наступаючими святами)9 дней просрочки, звонили уже клнтактному, то есть Маме, но суть в том что звонили моей будущей жене а сней я знаком год телефон её только в ПУМБЕ в январе, а так даже никто практически телефон её не знает, также манивео ей звонили манивео просрочка с февраля ну с манивео она пыталась говорить, а кредит плюс спросил типа знает меня она сказала нет и они положили трубку