На душі трохи легше)))

• Автор теми Автор теми Я и только я
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хочу вам розказати історію коли до мене дзвонить знакома і каже що її пишуть, дзвонять за мої долги, що задовбало, а сама винна по самі вуха то нічого... Рішила себе провірити в реєстрі боржників, так як я це роблю 1-2 рази в неділю. Себе я ненахожу. А знакому, яка про себе мовчить-нахожу по ній 3 провадження. Себе то ми небачем, а бачим когось.
И вам от этого легче?Ну узнали,а че злорадствовать?...Тема так себе....

А вам було приємно, коли вона таке говорила???
Невже мінімальна помста вартує такої словесної підлості?
Миколка, ні.
Було дуже неприємно, тяжко боляче, але нічого пережила. Вона не тільки говорила, а ще й додому до мене приходила і тим більше що я була вагітна на днях і вона знала. Казала, що в убки подивиться чи в мене є кредити і т.д. Нехочу згадувати бо знов накриє від цього всього.

Було дуже неприємно, тяжко боляче, але нічого пережила. Вона не тільки говорила, а ще й додому до мене приходила і тим більше що я була вагітна на днях і вона знала. Казала, що в убки подивиться чи в мене є кредити і т.д. Нехочу згадувати бо знов накриє від цього всього.
С одной стороны я вас понимаю...А с другой...Вам сейчас нелегко... Время все расставит на свои места..И покажет ,кто друг,а кто враг.

Нехочу згадувати бо знов накриє від цього всього.
Мене кожного разу криє, коли зі мною вітаються...
Але моя доброзичливість не має меж: я з усіма людяна, привітна, відповідальна...
По природі своїй я - гуманіст. Межу помсти я переступила.

И вам от этого легче?Ну узнали,а че злорадствовать?...Тема так себе....
Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.

Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.
вас реально кроет......

Вам стало спокійніше???

Вгомонітесь!!! Радійте тихенько! Не доводьте її до свого стану!

Написала тему для того, які є родичі, знакомі, сосіди - насправді. А на душі стало легше тим, що як ти мене доставала і буває ще достаєш, а я неведуся як раніше. А сама... Ти про себе подумай, а тоді до других вчіпляйся. Може і до мене дзвонили ще за ню. Я незнаю. Бо всіх блокірувала незнайомих.

Ну посмотрели.....а че тему катать??.....вот мол я лучше....Да живите своей жизнью,а не заглядывайте что у других....А жизнь все сама рассудит.....если она вам сделала больно,да просто не общайтесь.Теряйте всех токсичных людей.??

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі