Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
вы же девушка!І я такої ж думки...
Але висловитись схожим чином не змогла((
И вам от этого легче?Ну узнали,а че злорадствовать?...Тема так себе....Хочу вам розказати історію коли до мене дзвонить знакома і каже що її пишуть, дзвонять за мої долги, що задовбало, а сама винна по самі вуха то нічого... Рішила себе провірити в реєстрі боржників, так як я це роблю 1-2 рази в неділю. Себе я ненахожу. А знакому, яка про себе мовчить-нахожу по ній 3 провадження. Себе то ми небачем, а бачим когось.
Я Модератор!!!)вы же девушка!
обобщать все таки не стоит....Да все подобной керней страдают, только делают вид что не страдают, правильные и тд.
ты не прав!В подовояюще большинстве и скажите что я не прав
Я не узагальнюю. Висловила власну точку зору.В подовояюще большинстве и скажите что я не прав
Деякі люди потребують копняка доброго, а не співчуттяЯ не узагальнюю. Висловила власну точку зору.
Мені, особисто, прикро за людей, які мають проблеми схожі з моїми.
Ви впевнені?Деякі люди потребують копняка доброго, а не співчуття
Було дуже неприємно, тяжко боляче, але нічого пережила. Вона не тільки говорила, а ще й додому до мене приходила і тим більше що я була вагітна на днях і вона знала. Казала, що в убки подивиться чи в мене є кредити і т.д. Нехочу згадувати бо знов накриє від цього всього.А вам було приємно, коли вона таке говорила???
Невже мінімальна помста вартує такої словесної підлості?
Миколка, ні.
С одной стороны я вас понимаю...А с другой...Вам сейчас нелегко... Время все расставит на свои места..И покажет ,кто друг,а кто враг.Було дуже неприємно, тяжко боляче, але нічого пережила. Вона не тільки говорила, а ще й додому до мене приходила і тим більше що я була вагітна на днях і вона знала. Казала, що в убки подивиться чи в мене є кредити і т.д. Нехочу згадувати бо знов накриє від цього всього.
Мене кожного разу криє, коли зі мною вітаються...Нехочу згадувати бо знов накриє від цього всього.
Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.И вам от этого легче?Ну узнали,а че злорадствовать?...Тема так себе....
вас реально кроет......Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.
Вам стало спокійніше???Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.
Думаю что нет..Вам стало спокійніше???
Вгомонітесь!!! Радійте тихенько! Не доводьте її до свого стану!Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.
Ну посмотрели.....а че тему катать??.....вот мол я лучше....Да живите своей жизнью,а не заглядывайте что у других....А жизнь все сама рассудит.....если она вам сделала больно,да просто не общайтесь.Теряйте всех токсичных людей.??Легше то нестало, я не та людина яка буде завідувати і радіти чужим горем. Просто для чого так робити... Я хтіла покінчити з собою життя. Але зупинило те що в мене є дитина і ще 1 буде, а так... І через таких вибачте прид****в як вона. Я її непровіряла ніразу в реєстрі, а це сьогодні згадала, що вона хтіла про мене подивитися в убки. Думаю подивлюсь про ню тільки не в убки, а в реєстрі.
Я її небуду зачіпати. Більшество я витримую все в собі і це дуже важко.Вгомонітесь!!! Радійте тихенько! Не доводьте її до свого стану!