На душі трохи легше)))

• Автор теми Автор теми Я и только я
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 2K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Написала тему для того, які є родичі, знакомі, сосіди - насправді. А на душі стало легше тим, що як ти мене доставала і буває ще достаєш, а я неведуся як раніше. А сама... Ти про себе подумай, а тоді до других вчіпляйся. Може і до мене дзвонили ще за ню. Я незнаю. Бо всіх блокірувала незнайомих.
Зрозумійте, що буйдуже хто (з кредитами чи з мільйонами на депозитах) до Вас чіпляється. Вони не мають на це права і Вам потрібно поважати себе настільки, щоб ці люди не мали змоги потурбувати Ваш спокій! Хто вони такі?! Просто припиніть спілкування і забудьте за них.

Я її небуду зачіпати. Більшество я витримую все в собі і це дуже важко.
Отак!!!
В власних очах ви підніметесь над нею.
У вас есть кто -то из близких кто знает вашу проблему?поговорите с ним....
З тим, як працюють МФО, у кожного з нас, близькі знають усе, що треба і не треба...

Отак!!!
В власних очах ви підніметесь над нею.

З тим, як працюють МФО, у кожного з нас, близькі знають усе, що треба і не треба...
Вот и нужно иногда говорить,изливать душу ,если так плохо....
Автору темы явно нужно с кем-то поговорить....

У вас есть кто -то из близких кто знает вашу проблему?поговорите с ним....
Проблему знає тільки чоловік і то 80%. А остальним наш знати, щоб мали про що говорити. Якщо щось і кажуть мені, то я кажу що це шахраї. В мене і робота була така, що про все треба було мовчати і теж все в собі тримати.

Проблему знає тільки чоловік і то 80%. А остальним наш знати, щоб мали про що говорити. Якщо щось і кажуть мені, то я кажу що це шахраї. В мене і робота була така, що про все треба було мовчати і теж все в собі тримати.
Ви лаборант? Досліджуєте аналізи?

Поговорите с мужем?....Вот Шанте можете позвонить,иногда чужому человеку легче рассказать,что вас тревожит....

Оффтоп
Важко було здогадатись?

Поговорите с мужем?....Вот Шанте можете позвонить,иногда чужому человеку легче рассказать,что вас тревожит....
Отож... Чужа людина не засудить... Бо сама така)))

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі