Щоденник Мушу визнати що даний форум не лише підтримав мене у важкі часи з МФО , але і вирішили безкоштовно загадку яка мені дошкуляла 4 роки.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 4K
Суть не про це

Та ні. Я не образилась?
У когось колектори звонили на роботу може. В мене трохи гризота?.
Як швидко змінюються теми
Дзвонили на роботу, натрапили на мене...більше не дзвонять

Я перечитав тричі перший пост і ніфіга не зрозумів що там трапилось...
Але будь ласка, чого уж.

Чесно хотіла вже запис із щоденника видалити))) щоправда опції такої не знайшла. А потім думаю а що ж Ви обговорювати будете)))

Чесно хотіла вже запис із щоденника видалити))) щоправда опції такої не знайшла. А потім думаю а що ж Ви обговорювати будете)))
Ну чому такі категоричні, тут Вам підкажуть і поспілкуєтеся про свої МФО.

Ну чому такі категоричні, тут Вам підкажуть і поспілкуєтеся про свої МФО.
Справді сайт багато вміщає реальних порад щодо МФО. Але мова зараз про цей саме запис . Його обговорюють більше ніж роздають поради)))

Справді сайт багато вміщає реальних порад щодо МФО. Але мова зараз про цей саме запис . Його обговорюють більше ніж роздають поради)))
Ви, насправді, так викладаєте свої думки що мало кому що зрозуміло, тому і питання і коментарі відповідні.

Які поради Вам потрібні? З приводу напису я Вам відповів. Інших питань Ви не ставили

Ви, насправді, так викладаєте свої думки що мало кому що зрозуміло, тому і питання і коментарі відповідні.
Узагалі суть поста як у заголовку подану це подяка форуму що завдяки отриманій інформації я вирішила проблему. А мене ледво чокнутою не обізвали.це називається хейтерство?

Узагалі суть поста як у заголовку подану це подяка форуму що завдяки отриманій інформації я вирішила проблему. А мене ледво чокнутою не обізвали.це називається хейтерство?
Дивно Ви сприймаєте

Останнє редагування:
Назад
Угорі