Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я не тільки читав,а й писав в ньомуЯ про цей щоденник кажу))). А Ви почитайте?)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Я не тільки читав,а й писав в ньомуЯ про цей щоденник кажу))). А Ви почитайте?)
Суть не про це)))Я не тільки читав,а й писав в ньому
Она просто обиделась, что ее в личные не позвалЯ не тільки читав,а й писав в ньому
Суть не про цеЯ не тільки читав,а й писав в ньому
Та ні. Я не образилась?Она просто обиделась, что ее в личные не позвал
Як швидко змінюються темиСуть не про це
Та ні. Я не образилась?
У когось колектори звонили на роботу може. В мене трохи гризота?.
Ви мені ото сторонніх лямурів не приписуйте?у мене не так багато волосся на голові))Та у Вас із Пеппа прям ля-мур.....
Йому нічого не загрожуєВи мені ото сторонніх лямурів не приписуйте?у мене не так багато волосся на голові))
Даже не пытайся понять, мозг сломаешь))Я перечитав тричі перший пост і ніфіга не зрозумів що там трапилось...
Але будь ласка, чого уж.
Проорала прям) Вы здорово поднимете настроение. Дякую)Та у Вас із Пеппа прям ля-мур.....
Ну чому такі категоричні, тут Вам підкажуть і поспілкуєтеся про свої МФО.Чесно хотіла вже запис із щоденника видалити))) щоправда опції такої не знайшла. А потім думаю а що ж Ви обговорювати будете)))
А треба?Ну чому такі категоричні, тут Вам підкажуть і поспілкуєтеся про свої МФО.
Та я щось не зовсім розумію тему. Можливо й ні, але ж автор пише...А треба?
Справді сайт багато вміщає реальних порад щодо МФО. Але мова зараз про цей саме запис . Його обговорюють більше ніж роздають поради)))Ну чому такі категоричні, тут Вам підкажуть і поспілкуєтеся про свої МФО.
Ви, насправді, так викладаєте свої думки що мало кому що зрозуміло, тому і питання і коментарі відповідні.Справді сайт багато вміщає реальних порад щодо МФО. Але мова зараз про цей саме запис . Його обговорюють більше ніж роздають поради)))
Які поради Вам потрібні? З приводу напису я Вам відповів. Інших питань Ви не ставилиСправді сайт багато вміщає реальних порад щодо МФО. Але мова зараз про цей саме запис . Його обговорюють більше ніж роздають поради)))
Узагалі суть поста як у заголовку подану це подяка форуму що завдяки отриманій інформації я вирішила проблему. А мене ледво чокнутою не обізвали.це називається хейтерство?Ви, насправді, так викладаєте свої думки що мало кому що зрозуміло, тому і питання і коментарі відповідні.
Дивно Ви сприймаєтеУзагалі суть поста як у заголовку подану це подяка форуму що завдяки отриманій інформації я вирішила проблему. А мене ледво чокнутою не обізвали.це називається хейтерство?
Та це лише пост))) а Ви зоокрема роздули ніби це угода про перемир'я. Дай Боже.Дивно Ви сприймаєте