Щоденник Мушу визнати що даний форум не лише підтримав мене у важкі часи з МФО , але і вирішили безкоштовно загадку яка мені дошкуляла 4 роки.

• Автор теми Автор теми Галига
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 209
  • Перегляди Перегляди 4K
Так я Вас не засуджую. Просто погодьтесь, Ви пилите, що Ви не п’єте, не граєте, кошти витратили не на мужика і при цьому намагаєтесь Якоб виправдати себе, що Ви взяли кредит. Поки Ви не відпустите цю ситуацію з кредитами, ти вона Вас буде їсти зсередини. Для мене трошки дивна ситуація, коли «чоловік» піднімає Руку на жінку
Короче, я хотела Вас утешить и поддержать, но перечитала еще раз пост и передумала. То Вы говорите, что мы тут «прыдурковатые», то «всебабыдурыфакт». Я не знаю за что Ваш психолог брал деньги с Вас,но в Ваших историях все как-то странно размыто и спутанно! Как бы прочитавши эту публикацию, я поняла, что Вы брали деньги на мужика, прочитавши комментарии стало ясно, что не на мужика, а не понятно на что! Единственное, что понятно и не спутанно - это то, что Вы всячески пытаетесь найти себе оправдание за свой поступок прикрываясь гипоксией! Некоторые люди живут с врожденной гипоксией мозга и защищают диссертации!

P/S я не пытаюсь Вас осуждать или учить, всех на форум нас привела одна и та же проблема как бы, но…научитесь осознавать свои ошибки и нести за них ответ, а не перекладывать все с здоровой головы на больную!
У меня все)
Йой один негатив. Неумнічайте та не намагайтесь мене " обісрати"

Йой один негатив. Неумнічайте та не намагайтесь мене " обісрати"
Я не умничаю и тем более не пытаюсь Вас… фу, какое не красивое слово, Вы же девочка.
Просто советую разобраться в себе, потому что у Вас в голове бардак. Я более, чем уверена, что никто не понял зачем Вы брали кредиты. То ли на мужика, то ли на голову, то ли на психолога, то ли на, чтобы починить замок ???

Я не умничаю и тем более не пытаюсь Вас… фу, какое не красивое слово, Вы же девочка.
Просто советую разобраться в себе, потому что у Вас в голове бардак. Я более, чем уверена, что никто не понял зачем Вы брали кредиты. То ли на мужика, то ли на голову, то ли на психолога, то ли на, чтобы починить замок ???
Аби почуватись в безпеці

Ну дякую що знову мене обісрали?. Ви у цьому щоденнику більше коментарів залишили ніж на цілому форумі. Правда лише три людини.
Воно звісно в моєму житті нічого не змінить. Почніть із себе. У ваші сторони я слова кривого не сказала.
Не зліться і висловлюйтесь ясніше
Я не у Вашу сторону це написала.

Галига, є бажання-говоріть.
Ну дякую що знову мене обісрали?. Ви у цьому щоденнику більше коментарів залишили ніж на цілому форумі. Правда лише три людини.
Воно звісно в моєму житті нічого не змінить. Почніть із себе. У ваші сторони я слова кривого не сказала.

Я не у Вашу сторону це написала.
Вас важко зрозуміти

Назад
Угорі