Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
16 червняВы когда писали?
Рано писали16 червня
Мені в кіберполіції сказали туди написати. Я попробую ще завтра їм написатиРано писали
Подумайте перед тем как писать, что у вас есть для того что нбу рассмотрела ваше заявление в вашу пользу, потому как если нбу ответит что там все хорошо, повторно ваше заявление уже не примутМені в кіберполіції сказали туди написати. Я попробую ще завтра їм написати
Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.Подумайте перед тем как писать, что у вас есть для того что нбу рассмотрела ваше заявление в вашу пользу, потому как если нбу ответит что там все хорошо, повторно ваше заявление уже не примут
Нбу этим заниматься не будет, так как это как раз занимается киберполиции.Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.
Это не их компетенция, НБУ будет отвечать как и Нацком за правомерность начисления процентов/неустоек/пени/штрафов и все что касается договорных отношений.Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.
Ще я їм на юридичну адресу відправила заказний лист з описом вкладення і про сповіщення про вручення на пред'явлення доказів договору і переведення коштів і на відкликання своїх персональних даних, вони його не взяли!!!!Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.
Как вы докажете что это звонит мфо, а не просто левый чел с улицы?Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.
Та вони там з 7 тис за 3 міс вже хочуть 34 тис.Это не их компетенция, НБУ будет отвечать как и Нацком за правомерность начисления процентов/неустоек/пени/штрафов и все что касается договорных отношений.
Методы взыскания - это уже не их зона ответственности
Є смс у вайбер до сусідів де вони вказували що це Монетка. Я то поки нічого писати не буду, почекаю може хтось напише що вони вже скажуть. Надіюсь що вони самі трохи втихнуть.Как вы докажете что это звонит мфо, а не просто левый чел с улицы?
А не допоможе петицію на сайті президента щоб зібрати підписи проти мфчмо шараг?Да наверное так и будет))
Надеемся на то что все таки что то изменится и МФО начнут вести себя по нормальному и не делать коллажи или по 300 раз в день звонить. Верим в лучшее!!!
Если честно то не знаю, но думаю что это хоть что то изменитА не допоможе петицію на сайті президента щоб зібрати підписи проти мфчмо шараг?
Ну вот это и нужно указывать в жалобе.Та вони там з 7 тис за 3 міс вже хочуть 34 тис.
Є смс у вайбер до сусідів де вони вказували що це Монетка. Я то поки нічого писати не буду, почекаю може хтось напише що вони вже скажуть. Надіюсь що вони самі трохи втихнуть.
Правильно. В любом случае нужно что то делать, не ждать пока другие сделают это за тебяНу вот это и нужно указывать в жалобе.
Уже 100500 таких петиции.А не допоможе петицію на сайті президента щоб зібрати підписи проти мфчмо шараг?
![]()
UKR.NET: Всі новини України, останні новини дня в Україні та Світі
Свіжі новини України, останні новини з-за кордону, новини політики, економіки, спорту, культури, технологій, шоу-бизнесу...www.ukr.net
мне тоже самое сказали на горячей линии НБУЭто не их компетенция, НБУ будет отвечать как и Нацком за правомерность начисления процентов/неустоек/пени/штрафов и все что касается договорных отношений.
Методы взыскания - это уже не их зона ответственности
Та я хотіла щоб вони мені вислали договір, правомірність нарахованих відсотків, штрафів, пені, вказала все це у заказному листі на ім'я директора фірми з описом вкладення і про сповіщення вручення, а вони його не взяли і звісно ніхто нічого мені відсилати не буде, їм закон не писаний і що мені писати в те НБУ. В особистому кабінеті договір є але там де підпис директора просто прочерк а там де мій то ФІП і все, ні штампів ні підписів.Ну вот это и нужно указывать в жалобе.
Моё с пятницы игнорят.Вот именно. Нужно вначале побольше жалоб написать о методе роботы шараг пока нбу будеть сроить из себя крутой орган. Я лично уже обратилась в нбу по швидкогрошам, звернення прийняли та зареєстрували. А ще зверталась в ВАФК, прийшла відповідь, теж по вошам.
Ответ.