Можно ли жаловаться в НБУ

• Автор теми Автор теми Vlad_1985
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 62
  • Перегляди Перегляди 6K
я жаловалась на кредиткассу и швидкі в ВАФК. Притихли,контактным угрозы жизни были,на урядову звонила и в ВАФК.

Мені в кіберполіції сказали туди написати. Я попробую ще завтра їм написати
Подумайте перед тем как писать, что у вас есть для того что нбу рассмотрела ваше заявление в вашу пользу, потому как если нбу ответит что там все хорошо, повторно ваше заявление уже не примут

Подумайте перед тем как писать, что у вас есть для того что нбу рассмотрела ваше заявление в вашу пользу, потому как если нбу ответит что там все хорошо, повторно ваше заявление уже не примут
Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.

Я писала на рахунок автодозвон до сусідів і колег на незаконну обробку персональних даних.
Нбу этим заниматься не будет, так как это как раз занимается киберполиции.
А своим заявлением в нбу вы только признаете долг

Это не их компетенция, НБУ будет отвечать как и Нацком за правомерность начисления процентов/неустоек/пени/штрафов и все что касается договорных отношений.
Методы взыскания - это уже не их зона ответственности

Ще я їм на юридичну адресу відправила заказний лист з описом вкладення і про сповіщення про вручення на пред'явлення доказів договору і переведення коштів і на відкликання своїх персональних даних, вони його не взяли!!!!

Это не их компетенция, НБУ будет отвечать как и Нацком за правомерность начисления процентов/неустоек/пени/штрафов и все что касается договорных отношений.
Та вони там з 7 тис за 3 міс вже хочуть 34 тис.
Как вы докажете что это звонит мфо, а не просто левый чел с улицы?
Є смс у вайбер до сусідів де вони вказували що це Монетка. Я то поки нічого писати не буду, почекаю може хтось напише що вони вже скажуть. Надіюсь що вони самі трохи втихнуть.

Да наверное так и будет))
Надеемся на то что все таки что то изменится и МФО начнут вести себя по нормальному и не делать коллажи или по 300 раз в день звонить. Верим в лучшее!!!
А не допоможе петицію на сайті президента щоб зібрати підписи проти мфчмо шараг?

Та вони там з 7 тис за 3 міс вже хочуть 34 тис.

Є смс у вайбер до сусідів де вони вказували що це Монетка. Я то поки нічого писати не буду, почекаю може хтось напише що вони вже скажуть. Надіюсь що вони самі трохи втихнуть.
Ну вот это и нужно указывать в жалобе.

В НБУ сидят y6людku, которые МФО и создали

Нужно держать позицию, ту которую выбрали

Долг нет, если у них есть претензии в Суд

если в суд не обращаются значит долгов нет и претензий тоже

мне тоже самое сказали на горячей линии НБУ

Ну вот это и нужно указывать в жалобе.
Та я хотіла щоб вони мені вислали договір, правомірність нарахованих відсотків, штрафів, пені, вказала все це у заказному листі на ім'я директора фірми з описом вкладення і про сповіщення вручення, а вони його не взяли і звісно ніхто нічого мені відсилати не буде, їм закон не писаний і що мені писати в те НБУ. В особистому кабінеті договір є але там де підпис директора просто прочерк а там де мій то ФІП і все, ні штампів ні підписів.

Вот именно. Нужно вначале побольше жалоб написать о методе роботы шараг пока нбу будеть сроить из себя крутой орган. Я лично уже обратилась в нбу по швидкогрошам, звернення прийняли та зареєстрували. А ще зверталась в ВАФК, прийшла відповідь, теж по вошам.
Ответ.
Моё с пятницы игнорят.

Назад
Угорі