Моя история с МФО и как лудомания испортила мою жизнь.

• Автор теми Автор теми bloodborn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 101
  • Перегляди Перегляди 11K
Loany звонили матери жены моего брата, вот это они конечно проныры

Можливо і телефонують, спочатку було багато звінків, а зараз 5-10 звінків буває на день при тому що у мене залишилось 10 МФО.
Про себе дають знати тільки смарти, качка і ловілаве, вони єдині хто смс якісь шле, інші певно хочуть поговорити.
Але качка постійно шле смс що вони не змогли зі мною зв'язатися і будуть телефонувати контактним особам, але як мені відомо від тих кого вони самі додали в договір, ніхто їм не телефонував.мені
Можливо і телефонують, спочатку було багато звінків, а зараз 5-10 звінків буває на день при тому що у мене залишилось 10 МФО.
Про себе дають знати тільки смарти, качка і ловілаве, вони єдині хто смс якісь шле, інші певно хочуть поговорити.
Але качка постійно шле смс що вони не змогли зі мною зв'язатися і будуть телефонувати контактним особам, але як мені відомо від тих кого вони самі додали в договір, ніхто їм не телефонував.
Мені кача вчора писали що дають 2 дні і йдуть до суду, потім поспілкувалася з тим клоуном їхнім то вже зі знижкою якщо за тиждень одним платежем внесу то все окей буде. І що робити? Мамі дзвонять, торочатл про борг в деталях, мама панікує

Мені кача вчора писали що дають 2 дні і йдуть до суду, потім поспілкувалася з тим клоуном їхнім то вже зі знижкою якщо за тиждень одним платежем внесу то все окей буде. І що робити? Мамі дзвонять, торочатл про борг в деталях, мама панікує
Брехня, мені смс слали про те що йдуть до суду декілька тижнів, дзвонили теж мамі, вона з ними спілкувалася 2 рази по 9 хвилин, після чого більше нікому не телефонували, тільки слали смс про списання трохи %.
Нарахували з 10к аж 31к, пропонували тижні 3 закрити за 14300, але я не погоджувався, потім прислали смс що не можуть зі мною зв'язатися і ще раз зателефонували мамі, і от уже в неї питали скільки ми можемо сплатити, вона сказала що 12к, вони погодилися і протягом 30 хвилин гарантійний лист був у неї, після чого я перевівр по банківським реквізитам 12к і на слідуючий день кредит був закритий

Брехня, мені смс слали про те що йдуть до суду декілька тижнів, дзвонили теж мамі, вона з ними спілкувалася 2 рази по 9 хвилин, після чого більше нікому не телефонували, тільки слали смс про списання трохи %.
Нарахували з 10к аж 31к, пропонували тижні 3 закрити за 14300, але я не погоджувався, потім прислали смс що не можуть зі мною зв'язатися і ще раз зателефонували мамі, і от уже в неї питали скільки ми можемо сплатити, вона сказала що 12к, вони погодилися і протягом 30 хвилин гарантійний лист був у неї, після чого я перевівр по банківським реквізитам 12к і на слідуючий день кредит був закритий
А скільки просрочки? Мені зараз пропонують знижку але от сиджу і думаю чи переплатити їм 2000 чи ну нафіг

А скільки просрочки? Мені зараз пропонують знижку але от сиджу і думаю чи переплатити їм 2000 чи ну нафіг
100+ днів було, якщо тіло маленьке, то переплата 2000 це буде жирновато для них, вони ж часом уже перестають телефонувати, так що я думаю варто дочекатися більш адекватних умов

У мене вчора вже 200 штук боргу стало. Не знаю,що тепер робити,але окрім як просто забити інших варіантів вже немає...

У мене кредитів на 195к і я не думаю,щось з собою робити.Завжди є вихід,я наприклад планую віддати все і наконец зав'язати з цим лайном,бо психіка не видержує,і батьки теж.Був у психіатра,його слова(що сталось те не повернеш,потрібно жити далі,іти вперед перевернути цю сторінку і забути).Іще займатись чим,то 2роботи,чи бігати,читати книжки,учить вірші.Все робить,щоб не було вільного часу,можна кнопочний телефон,спілкуйтесь більше з людьми,не замикайтеся.Відіграться даже не думайте,а то наробите іще більше лиха,по собі знаю.Алкоголь теж не совітую,він відключає мозок

У мене кредитів на 195к і я не думаю,щось з собою робити.Завжди є вихід,я наприклад планую віддати все і наконец зав'язати з цим лайном,бо психіка не видержує,і батьки теж.Був у психіатра,його слова(що сталось те не повернеш,потрібно жити далі,іти вперед перевернути цю сторінку і забути).Іще займатись чим,то 2роботи,чи бігати,читати книжки,учить вірші.Все робить,щоб не було вільного часу,можна кнопочний телефон,спілкуйтесь більше з людьми,не замикайтеся.Відіграться даже не думайте,а то наробите іще більше лиха,по собі знаю.Алкоголь теж не совітую,він відключає мозок
однозначно согласен с каждым словом, сами наделали такой беды, сами выбираться, сложно конечно когда некому выговориться и сам со своими мыслями остаёшься наедине.

Спілкуватись потрібно,бо важко самом це переносить.Я спілкуюсь з родичами і з своєю сім'єю,мені стає краще.Стараюсь не думати про долги,що не впадати в дипресію.Якщо стає важко роблю все читаю,бігаю,помогаю родичам фізично,читаю книги,робота теж помогає.Стараюсь менше сидіти в телефоні,комп'ютер,бо це перше,що може потянуть назад в бк гниле.Мій шлях до нормально життя навчався недавно,але думаю я все зможу і вибирусь,і обов'язково потім напишу,як це було.Жалко одне,що життя і так не легке,а ми його іще робим важчим,своїми руками і,не думаючи про наслідки.Якби не підтримка родичів і сім'ї,то це було іще важче,але нічого головне спілкуватись і іти вперед,все буде добре,я вірю і ви повірте,хто попав в таку ситуацію

Спілкуватись потрібно,бо важко самом це переносить.Я спілкуюсь з родичами і з своєю сім'єю,мені стає краще.Стараюсь не думати про долги,що не впадати в дипресію.Якщо стає важко роблю все читаю,бігаю,помогаю родичам фізично,читаю книги,робота теж помогає.Стараюсь менше сидіти в телефоні,комп'ютер,бо це перше,що може потянуть назад в бк гниле.Мій шлях до нормально життя навчався недавно,але думаю я все зможу і вибирусь,і обов'язково потім напишу,як це було.Жалко одне,що життя і так не легке,а ми його іще робим важчим,своїми руками і,не думаючи про наслідки.Якби не підтримка родичів і сім'ї,то це було іще важче,але нічого головне спілкуватись і іти вперед,все буде добре,я вірю і ви повірте,хто попав в таку ситуацію
да, но я вообще не стараюсь говорить с родителям о долгах, так как все что я слышу это - та боже, как так можно было, тд тп. сплошное осуждение, будто я сам не знаю.

Чи знає хтось клуби/зустрічі анонімних лудоманів в Дніпрі?

Алекси ,напевне ,і з того світу дістануть . Так як кошмарили мене за тіло 700 гривень ,сімсот а не сім тисяч .Телефон просто не замовкав .І вдень і вночі .Ну і пишуть дуже виховано і так грамотно ,наче 3 філ. фака закінчили.
Не, ну прям обидно епта, чего мне так за тело в три раза больше внимание не уделяли :cray:5 лет даже не звонилы кидалы, а когда недавно сам им написал - моментально на мои условия закрытия просрочки согласились. Эх, неинтересно так(

Як справляєтесь з кредитами ?
Як справляєтесь з кредитами ?

боже, я паранойщик, все там нормально, бумажка по другому поводу, просто все смс-ки так сложились и обстоятельства что это очень правдоподобно звучало) Извиняюсь за панику
Ну даешь! Я уже на очко присел, начал крутить мысли где взять деньги чтобы их закрыть побыстрей...

Приветствую всех форумчан, моя история началась еще в далеком 2018 году ( на тот момент мне было около 14 лет ). Я открыл для себя Париматч и терминалы для пополнений. В силу своего возраста и интереса я не сильно много уделял этому занятию времени, ставил по 5-10-20 гривен, но это была лишь раскачка.
к 2022 году до 18 лет у меня были мизерные долги по нынешним меркам ( 1000грн другу ).
Получилось так что многие из моих друзей также играли и я затянулся не по-детскому, как только мне исполнилось 18 лет я уже начал потихоньку брать микрозаймы и сразу же их гасил при первой же возможности, до мурашек даже боялся звонков экспертов чтобы уточнить данные при взятии кредита)
У меня появилась работа, игре я не сильно уделял внимания но с началом блекаутов и когда нас отправили домой весь этот "кишмиш" начался.
Играл я ежедневно, брал сразу несколько мфо, где-то выигрывал и погашал и оставался в плюсе, но в долгосрочной перспективе я все равно все всаживал, максимум тратил на гульки и на новый год подарки родным когда опять же повезло выиграть около 15 тысяч.
К февралю у меня были микрозаймы на сумму около 40к ( с зарплатой в 3000 за 2 недели ), я никак не мог закрыть сам, взял в долг опять же у знакомого 1к$, закрыл мфо, в июне отдал ему долг.
Но счастью долго не бывать в моем случае - так как у меня были разогнанные лимиты то я мог брать суммы больше в связи с тем что и зарплата была хорошая в те времена, и везло и отдавал сразу, но брал все равно больше с каждым разом.
Сейчас 2023, мне 19 лет, в итоге что я сейчас имею :

Loany - 14 тело - 32к общий с %
Швидкогроши на несколько платежей - 13 тело - 19к общий с %
Смарти вей - 15 тело - 22к общий с %
Изикеш 1к тело - 2к общий с %
Кликкредит - 10к тело - 14.5к общий с %
майкредит - тело 4500 - лонговал раз 7-8, общий с процентами 8.9к
кредит 7 - тело 8к - общий 14к с %
финсфера тело 2.6 - общий 5к
качай 8100 тело - общий 14к, один раз лонговал за 3700
егроши 10000 - общий 18к с %
аванс 2к тело, 4к общий с %
селфие 10к общий, 21к с %, лонговал 1 раз за 3300
кредит каса 3к тело, 6700 общий с %
слон, тело 1500 - 3100 общий с %
кред плюс 2к тело - 3500 общий с %
финбар 1000 тело, 2к общий с %
кредисенд 2к тело, 4к общий
милоан 500 тело - 625 общий
= 193.925грн
На всех кредитах сейчас просрочки, кроме милоана, родителям один раз приходила смс-ка от Лоани, но смог выкрутиться. Остальные молчат и поставили лишь автодозвон на мой телефон и регулярные смс-ки.
Пока лишь FinBar и CrediSend предложили реструктуризацию на 90 дней ежемесячными платежами, но такое меня не устраивает.
Подскажите, кто самые оtмoрoзки, а с кем можно лояльно договориться.

P.S. Я думал обратиться за помощью в "Звільнимо" по процедуре банкротства. Думаю собрать 60к легче и получить банкротство нежели платить 200к+, как считаете, оно того стоит??
Живу я с родителями, отсудить у меня нечего, работа неофициальная, на счетах 0, в общем и целом, я пуст максимально) Будут ли мфо учитывать это?
Умная, красивая, молодая... страдаю лудкой больше двух лет. Долг 260 тис и 100 тис проигранних своих. Отношусь как к херовому опиту в своей жизни. Всем лудоманом желаю найти точку отсчета в своей жизни, у каждого своя. Верю в себя, верю в Божью помощь.

Назад
Угорі