Ваши советы по борьбе с лудоманией

• Автор теми Автор теми MarioWild
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 24
  • Перегляди Перегляди 594
Мені твої картинки в статевому органі не торохтіли.А дівчат все ж "виховувати" припиняй...херово закінчиш...

Мені твої картинки в статевому органі не торохтіли.А дівчат все ж "виховувати" припиняй...херово закінчиш...
То не картинки а відео, бухай далі і неси оту ахінею про биття чи виховання котам своїм.

То не картинки а відео, бухай далі і неси оту ахінею про биття чи виховання котам своїм.
Упоротий припиняй "ганяти пса"... мої коти,судячи з усього...мають вищий рівень розвитку ніж твій....хоча писати і не навчені.

І не тобі чума давати мені пораду,що до того моменту коли "бухонуть"....

Упоротий припиняй "ганяти пса"... мої коти,судячи з усього...мають вищий рівень розвитку ніж твій....хоча писати і не навчені.
Ніж мій що? Ти коли підбухуєш телефон ховай. Психоаналітик ти як і мент ніякий. Лягай спати...

І не тобі чума давати мені пораду,що до того моменту коли "бухонуть"....
Ображали тебе мабуть сильно в дитинстві. Звернися про допомогу.

Ніж мій що? Ти коли підбухуєш телефон ховай. Психоаналітик ти як і мент ніякий. Лягай спати...
Броди...потихеньку... інженер душ людських...

З минулим в мене якраз все "рівненько".... а ось у тебе схоже...не все було до "пуття"

Назад
Угорі