Моя история с CreditKasa (УкрКредитФинанс)

• Автор теми Автор теми Furyyy
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 363
  • Перегляди Перегляди 41K
Ой, мужчинам верить - себя обмануть! Мне тоже один обещал любовь до гроба, в итоге нашёл пигалицу на 10 лет младше меня. Так что МФО чем-то схожи с "мужиками" - кто более восприимчив, того и пихают???
Ааааааааа :ahaha::ahaha::ahaha::ahaha::ahaha:
Хай пихають! Всі дорослішають з часом, і "пихалка" в першу чергу!!! :beee:

Приходило ещё кому-то такое?

Вкладення

• IMG_20190511_133457.webp
    IMG_20190511_133457.webp
    134.6 Кб · Перегляди: 61
  • Screenshot_2019-05-11-13-14-38-454_ru.mail.mailapp.webp
    Screenshot_2019-05-11-13-14-38-454_ru.mail.mailapp.webp
    109.9 Кб · Перегляди: 56
Приходило ещё кому-то такое?
В мене також проблема з кредит касою але я брала на сайті на все. Вчора казали що їдуть заирати майно якщо не сплачу до 18.00.год.Сьогодні знов дзвонять правда вже не їдуть а до 18.00. Год. треба заплатити 14880.

В мене також проблема з кредит касою але я брала на сайті на все. Вчора казали що їдуть заирати майно якщо не сплачу до 18.00.год.Сьогодні знов дзвонять правда вже не їдуть а до 18.00. Год. треба заплатити 14880.
Мені 18000 треба сплатити! Їдуть щодня! Дітей до інтернату відправляють - щодня! Листи шлють через день! А там - 12 років з конфіскацією! Сижу боюсь :попкорн: Прошу вислати мені договір - ображаються і верещать в трубку!

Мені 18000 треба сплатити! Їдуть щодня! Дітей до інтернату відправляють - щодня! Листи шлють через день! А там - 12 років з конфіскацією! Сижу боюсь :попкорн: Прошу вислати мені договір - ображаються і верещать в трубку!
Казали що звернуться до соц.служби щоб перевірили як діти живуть що їдять а тут облом в мене дорослі діти 19і 17 років. Скажіть а як записувати розмову. Я їм говорю як буду мати гроші то заплачу. А що ви їм говорите.
Казали що звернуться до соц.служби щоб перевірили як діти живуть що їдять а тут облом в мене дорослі діти 19і 17 років. Скажіть а як записувати розмову. Я їм говорю як буду мати гроші то заплачу. А що ви їм говорите.
Мій договір на сайті є.Він з їхніми печатками.

Мій договір на сайті є.Він з їхніми печатками.
Я в них прошу паперовий договір з мокрим и печатками і живими підписами.
За соц служби мені все одно - мої діти щасливі, я ніде не валяюсь, дома чисто.
Так само кажу - гроші шукаю, поки безрезультатно.
Для запису розмови виберіть в play market додаток, який сподобається . Правда всі мфо кричать, що це незаконно... Але мені байдуже! Мій телефон - мої правила!

Я в них прошу паперовий договір з мокрим и печатками і живими підписами.
За соц служби мені все одно - мої діти щасливі, я ніде не валяюсь, дома чисто.
Так само кажу - гроші шукаю, поки безрезультатно.
Для запису розмови виберіть в play market додаток, який сподобається . Правда всі мфо кричать, що це незаконно... Але мені байдуже! Мій телефон - мої правила!
Але вони говорять що нашу розмову записують то їм можна , а нам ні.

Але вони говорять що нашу розмову записують то їм можна , а нам ні.
Ну от я теж так думаю! Вони начебто мають ліцензію на запис розмови... Але чомусь не попереджають про це на початку розмови, хоча мали би!

Ну от я теж так думаю! Вони начебто мають ліцензію на запис розмови... Але чомусь не попереджають про це на початку розмови, хоча мали би!
Ви нацком звертались і яка у вас сума .Вони мені погрожують але в особистому кабінеті сума не росте для продовження 14880 а до повного закриття 19000 якби мала гроші то б закрила брала 14000 в мене просрочка десь 20 днів після пролонгації

Ви нацком звертались і яка у вас сума .Вони мені погрожують але в особистому кабінеті сума не росте для продовження 14880 а до повного закриття 19000 якби мала гроші то б закрила брала 14000 в мене просрочка десь 20 днів після пролонгації
В нацком не зверталась.
Прострочка більше місяця.
Брала 10000, повертати вже 17800, пару днів сумма не росте, і не дзвонили сьогодні...
Але я їм пролонгаціями вже стільки заплатила!
І після розмов їх співробітників... Взагалі нічого повертати не хочу. Вони мені 12 років з конфіскацією обіцяють... Чекаю. Платити все одно не маю чим...

А о. чем с ними можно общаться??? Маты перематы и все я включаю их на переадресацию если другие компании звонят)))) пусть они между собой и общаются)))) это ноухау такое. Кллектор&коллектор)))
А хтось пробував самих буйних ставити на переадресацію на 102
stasya, у меня похожая ситуация, брал 14500 еще в том году, уплатил уже 21тыс. пока что они не в прострочке. но я им звонил и просил о реструктуризации или о назначении платежа не раз в 2недели а каждый месяц. но они не в какую. вот думаю писать ли регулятору. по договору сумма оплаты 25000 (тело+процент) а я оплатил 21тыс. Делать пролонгации по две тысячи два раза что бы добить и уже вымогать о закрытии кредита, так как дополнительный договор(оферта) не подписывался ни при одной пролонгации. Как поступить?(это контора от Укркредит финанс, исенуемая(НАВСЕ)
Ті ще с..и. Дали 10000. Проплатила 13000, а винна ще 13700. Пішли нах....

Останнє редагування:

Ті ще с..и. Дали 10000. Проплатила 13000, а винна ще 13700. Пішли нах....
В мене тіло 10000. Пролонгаціями оплатила вже більше. Зараз просрочка понад місяць. Але чомусь з понеділка нарахування відсотків зупинилось...
Може вони вирішили мені всьо прАстіть?!?
:bye:

Як на мене - дурацька ідея. На відміну від калів хлопаки з 102 за таки жарти можуть приїхати і по голові настукати.

Мне тут тоже на днях звонил "менеджер" некий Богданович из кредиткассы, после того, как я его предупредил, что разговор записывается его понесло. Визжал, как потерпевший, оскорблял, пугал и т.д. жалт, что не знаю как прикрепить аудиозапись).

У меня уже 1,5 ГОДА! просрочка, до января 2019 года платила каждый месяц хоть какие-то суммы, от 100 до 1000 грн.
Потом в один прекрасный день села и решила посчитать сколько уже им отдала (прозрела наконец-то д*pa:slow:). Оказалось, что с телом 3800 уже оплатила больше 16 тыс.грн. Решила остановиться. Приходили письма с "калькуляцией скдебных издержек), угрозами про запрет выезда из страны, опись имущества, визит инспекторов и т.д. Звонки также время от вермени поступали, тон был разный, выражения тоже, при том звонили разные люди, которые якобы не знают, что со мной уже в этот день говорили, о чем-то договаривались. И как-то всё больше становилось желания платить, а когда нашла этот сайте, то вообще решила, что платить не буду. Почитала здесь умных и опытных, написала письмо в Нацком, через 3 недели получила ответ, что кредиткасса не дали им документы, срок рассмотрения продляется на 15 дней. По ходу, через пару дней получу решение или ещё возьмут +15 дней. Что интересно - сумма в личном кабинете остановилась, осталось тело + 2500 процентов, и они не меняются уже 1,5 месяца. Не знаю связано ли это с моим письмом в Нацкомфинуслуг, но надеюсь на положительный результат!
Так что не обращайте на них внимание.

Что-то договор они слать не хотят, только за него слышать, начинают орать и бросать трубку.

Назад
Угорі