Моя мама разом з сестрою написали на мене заяву у поліцію

• Автор теми Автор теми Halina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 5K
Ото рідня звичайно ... після такого ніколи з ними не спілкуватися .за поліцію не бійтеся, ніякої заяви вони не приймуть

Моя мама разом з сестрою написали на мене заяву у міліцію.Я неможу мені не віриться що найрідніші люди так зробили.Хоча все знали я розповіла просила не спілкуватись.А вони спілкуватись ті гади навішали їм.А вони вірять всьому що хату заберуть і все таке.Як таке пережити
Вам ничего не грозит. С точки зрения криминала. А вот то, что самые близкие так подставили.... Это вы еще долго будете переваривать. Но. Получилось так, как получилось. Что уж тут поделаешь. Справитесь. Вы намного сильнее, чем вам кажется. Держитесь!

Спочатку вірили що я хату заклала це взагалі було.Як я могла закласти чужу хату не уявляю.Це брєд
Можливо вам допоможе коли ви відведете їх до компетентного адвоката,і він їм розкаже що це і з чим їсти???

Моя мама разом з сестрою написали на мене заяву у міліцію.Я неможу мені не віриться що найрідніші люди так зробили.Хоча все знали я розповіла просила не спілкуватись.А вони спілкуватись ті гади навішали їм.А вони вірять всьому що хату заберуть і все таке.Як таке пережити
Боже какой ужас ((( Сочувствую вам ? Очень больно и не приятно понимать что родные люди хуже врагов (

Halina, участковый 100% в курсе о чем идет речь, только почему сразу вашим родственникам не обьяснил о чем речь?‍♀️. Дело в том, что когда я оставляла обращение по поводу звонков и автодозвона соседям на 1545, мое обращение направили участковому, дозвониться он мне не смог, так как я ❄, прислал смс и я перезвонила, он все понял и ранее принимал заявы на другую кАнтору, еще ходил к соседям и все обьяснил, почему в вашей ситуации участковый принял эту бредовую заяву... ну, в любом случае, нужно идти и писать обьяснение, и скорректировать его на кАнтору, что вас тревожит.Грустно и больно, когда родные так делают, наверное, в этот момент они перестают быть родными и становятся просто родственниками.?
Икотя, на часть вашей недвижимости правда наложили арест или родственники просто поверили в очередную манипуляцию?

small_родственники.webp

Не переймається, це до одного місця, їхня заява... Нічого не буде... Там немає складу злочину!

Даємо відсіч поганим родичам

Відповідь- Пояснення для Поліції

Саме головне--- Ніяких данних про них Ви не розголошували нікому і нічого не робила

---- з приводу родичів, мати на таблетках + жара 34 , то туман в голову зайшов ось і написала несітницю
а сестра давно не в собі

--------- В нас в сімї не приязні стосунки, тому вони таке на мене пишуть, а я це розцінюю як наклеп і збираюся звертатися до суду в цивільному порядку, так як тут цивільно-правові відносини, які виникли внаслідок неприязних особистих стосунків в сімї

останнім таким формулюванням Ви допоможете поліцейському списати цю заяву і все закінчиться )

Вот ваше сообщение лишний раз доказывает для меня , что родной по крови не значит еще родной человек. А чужой человек может быть роднее , нежели родной по крови.

Halina, участковый 100% в курсе о чем идет речь, только почему сразу вашим родственникам не обьяснил о чем речь?‍♀️. Дело в том, что когда я оставляла обращение по поводу звонков и автодозвона соседям на 1545, мое обращение направили участковому, дозвониться он мне не смог, так как я ❄, прислал смс и я перезвонила, он все понял и ранее принимал заявы на другую кАнтору, еще ходил к соседям и все обьяснил, почему в вашей ситуации участковый принял эту бредовую заяву... ну, в любом случае, нужно идти и писать обьяснение, и скорректировать его на кАнтору, что вас тревожит.Грустно и больно, когда родные так делают, наверное, в этот момент они перестают быть родными и становятся просто родственниками.?
Икотя, на часть вашей недвижимости правда наложили арест или родственники просто поверили в очередную манипуляцию?
По словам мамы пришло письмо о том что наложен арест. Мы не живем вместе, а сейчас и не общаемся практически. Звонить выяснять и просить показать письмо не хочу.

По словам мамы пришло письмо о том что наложен арест. Мы не живем вместе, а сейчас и не общаемся практически. Звонить выяснять и просить показать письмо не хочу.
это и не нужно. всего один вопрос у меня- у вас есть инн? или открытое ип?

Думаешь? Я вот почему-то крайне не уверен в этом. Они по более серьезным заявам стараются максимально дольше не вносить в ЕРДР.
Я тоже мало верю, что они внесли заяву в ЕРДР. Вот на основании чего? Всего лишь слов? А где доказательства?

Halina, Ну шо Ви там?Були вже в дільничого?
Так була насамперед дякую усім за розуміння і підтримку.Прийшла я з сестрою до дільничого переживала дуже.Але даремно хороший адекватний чоловік.Розповів мені що мої рідні написали на мене заяву слідчий передав йому цю заяву щоб провів бесіду.Я росказала все як було і за кредит і пролонгації і проте які у них методи.Він сказав що розуміє і знає що то за кантора.Сказав що вони мають доступи до всіх баз і нажаль у нашій країні персональні дані у вільному доступі.І якщо їм звонять і погрожують то треба не на мене писати у на них.І записати розмови смс тоді вони будуть розбиратись з ними.Сказав що з моїми родичами і ворогів не треба.Ось так

Назад
Угорі