Маму розшукує поліція за мої борги

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 42
  • Перегляди Перегляди 922
Тут тільки повний ігнор. Можна звичайно писати скарги. Але це мало допомагає.
Наче якщо надати документи про інвалідність то колекторам заборонено з такими контактувати. Не впевнена що так, але десь таке бачила. Але ж потрібно знати хто тероризує 🤷‍♀️

Наче якщо надати документи про інвалідність то колекторам заборонено з такими контактувати. Не впевнена що так, але десь таке бачила. Але ж потрібно знати хто тероризує 🤷‍♀️
Ось ось, вони не кажуть, я її кажу сходи в поліцію раз дали адресу, але вона боїться чогось

Ось ось, вони не кажуть, я її кажу сходи в поліцію раз дали адресу, але вона боїться чогось
Там можливо працює така людина, а можливо і ні. Але він Вашу маму не викликав, про таку справу не чув. В країні війна, точно майор, такими дрібними справами займатись не буде. Якщо він взагалі існує.

Та прогулянка до поліції нічого не дасть, нажаль
Але ж вона буде впевнена що це якійсь деб... До неї дзвонять, а не майор поліції

Там можливо працює така людина, а можливо і ні. Але він Вашу маму не викликав, про таку справу не чув. В країні війна, точно майор, такими дрібними справами займатись не буде. Якщо він взагалі існує.
Навіть не знаю

В мене он сьогодні з ранку батько хотів гроші шукати. Розмова була довга і важка. Пояснювала що це не той результат, який треба мені.
вечором спробую ще перевести з кнопочного телефона на смартфон з додатком блокування дзвінків.

Людям такого віку( батькам, родичам) важко сприймати цю інформацію. Вони мислять інакше. І ніякі доводи не дають їм розуміння того, що ніхто не приїде вибивати борги силою. Що оті кончені звонярі це люди на роботі( кончені люди на конченій роботі 😆). І в них методи лише психологічного прессінгу.

В мене он сьогодні з ранку батько хотів гроші шукати. Розмова була довга і важка. Пояснювала що це не той результат, який треба мені.
вечором спробую ще перевести з кнопочного телефона на смартфон з додатком блокування дзвінків.

Людям такого віку( батькам, родичам) важко сприймати цю інформацію. Вони мислять інакше. І ніякі доводи не дають їм розуміння того, що ніхто не приїде вибивати борги силою. Що оті кончені звонярі це люди на роботі( кончені люди на конченій роботі 😆). І в них методи лише психологічного прессінгу.
Скоріше, вони переймаються, що Вас чіпають. І хочуть це зупинити. Батькам важко чути про своїх дітей не приємні речі 🥹

Скоріше, вони переймаються, що Вас чіпають. І хочуть це зупинити. Батькам важко чути про своїх дітей не приємні речі 🥹
І це також, звісно.

Ось я себе більш за все і гризу, що через мою тупість це все доводиться переживати близьким. Але гроші з неба не впадуть в треба час на вирішення цих проблем.

І це також, звісно.

Ось я себе більш за все і гризу, що через мою тупість це все доводиться переживати близьким. Але гроші з неба не впадуть в треба час на вирішення цих проблем.
На жаль :(
І батьки думають, що це вони винні, бо чогось не додали 😣

Саме так.. бо наче й доросла людина, а таке витворила..
Я й сама собі не дуже можу то все пояснити😞
Та ото ж. Навіть для себе немає внятної відповіді. Банальне - мало ґрошей. Але ж якщо так, іди і шукай інші, кращу роботу. Ні, простіше влипнути ☹️

Подзвонили, до мами зранку сказали що її шукають якийсь майор міліції, назвали адресу поліції міста де вона проживає, сказали що буде на неї кримінальна справа за мої кредити типу що я взяв і не віддаю, і сказали її явитись в відділ поліції дали адресу поліції міста де вона проживає, скажіть будь ласка що це може бути???
Дайте я вгадаю з першого разу у вас є кредит або KLT кредит або Procent вгадав?
Тільки звідти дзвонять майори поліції😂
Дурники безголові
У вас є можливість послати нах*й самого майора)
Теж таке було

Завели уголовное дело на мать за долги дочери.
Кхм...
Они реально упоротые...🤦🤦🤦
Такую дичь нести

Майор-студент)
1738240217362.webp

Дайте я вгадаю з першого разу у вас є кредит або KLT кредит або Procent вгадав?
Тільки звідти дзвонять майори поліції😂
Дурники безголові
У вас є можливість послати нах*й самого майора)
Теж таке було
До вас теж звонили з поліції? Якщо ви не проти, можу я вам написати в лс?

Я по інтернету полазив, почитав що можуть подзвонили з поліції за долги, але мені кажется це бред якийсь

Останнє редагування:
До вас теж звонили з поліції? Якщо ви не проти, можу я вам написати в лс?

Я по інтернету полазив, почитав що можуть подзвонили з поліції за долги, але мені кажется це бред якийсь
100% бред

бред сивого майора)

Назад
Угорі