Apolo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 174
- Реакції
- 48
- Бали
- 1825
Apolo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вона не хоче міняти(Поміняти собі і мамі сім карти.
НіBitCapital в вас є?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вона не хоче міняти(Поміняти собі і мамі сім карти.
НіBitCapital в вас є?
Наче якщо надати документи про інвалідність то колекторам заборонено з такими контактувати. Не впевнена що так, але десь таке бачила. Але ж потрібно знати хто тероризуєТут тільки повний ігнор. Можна звичайно писати скарги. Але це мало допомагає.
Ось ось, вони не кажуть, я її кажу сходи в поліцію раз дали адресу, але вона боїться чогосьНаче якщо надати документи про інвалідність то колекторам заборонено з такими контактувати. Не впевнена що так, але десь таке бачила. Але ж потрібно знати хто тероризує![]()
Та прогулянка до поліції нічого не дасть, нажальОсь ось, вони не кажуть, я її кажу сходи в поліцію раз дали адресу, але вона боїться чогось
Там можливо працює така людина, а можливо і ні. Але він Вашу маму не викликав, про таку справу не чув. В країні війна, точно майор, такими дрібними справами займатись не буде. Якщо він взагалі існує.Ось ось, вони не кажуть, я її кажу сходи в поліцію раз дали адресу, але вона боїться чогось
Але ж вона буде впевнена що це якійсь деб... До неї дзвонять, а не майор поліціїТа прогулянка до поліції нічого не дасть, нажаль
Навіть не знаюТам можливо працює така людина, а можливо і ні. Але він Вашу маму не викликав, про таку справу не чув. В країні війна, точно майор, такими дрібними справами займатись не буде. Якщо він взагалі існує.
Скоріше, вони переймаються, що Вас чіпають. І хочуть це зупинити. Батькам важко чути про своїх дітей не приємні речіВ мене он сьогодні з ранку батько хотів гроші шукати. Розмова була довга і важка. Пояснювала що це не той результат, який треба мені.
вечором спробую ще перевести з кнопочного телефона на смартфон з додатком блокування дзвінків.
Людям такого віку( батькам, родичам) важко сприймати цю інформацію. Вони мислять інакше. І ніякі доводи не дають їм розуміння того, що ніхто не приїде вибивати борги силою. Що оті кончені звонярі це люди на роботі( кончені люди на конченій роботі). І в них методи лише психологічного прессінгу.
І це також, звісно.Скоріше, вони переймаються, що Вас чіпають. І хочуть це зупинити. Батькам важко чути про своїх дітей не приємні речі![]()
На жальІ це також, звісно.
Ось я себе більш за все і гризу, що через мою тупість це все доводиться переживати близьким. Але гроші з неба не впадуть в треба час на вирішення цих проблем.
В мене питали чому так, чому коли треба було не звернулася а влізла в оце. Я не маю поясненняНа жаль
І батьки думають, що це вони винні, бо чогось не додали![]()
Аналогічно. І хочеться під землю провалитисяВ мене питали чому так, чому коли треба було не звернулася а влізла в оце. Я не маю пояснення![]()
Саме так.. бо наче й доросла людина, а таке витворила..Аналогічно. І хочеться під землю провалитися![]()
Та ото ж. Навіть для себе немає внятної відповіді. Банальне - мало ґрошей. Але ж якщо так, іди і шукай інші, кращу роботу. Ні, простіше влипнутиСаме так.. бо наче й доросла людина, а таке витворила..
Я й сама собі не дуже можу то все пояснити![]()
Дайте я вгадаю з першого разу у вас є кредит або KLT кредит або Procent вгадав?Подзвонили, до мами зранку сказали що її шукають якийсь майор міліції, назвали адресу поліції міста де вона проживає, сказали що буде на неї кримінальна справа за мої кредити типу що я взяв і не віддаю, і сказали її явитись в відділ поліції дали адресу поліції міста де вона проживає, скажіть будь ласка що це може бути???
Це KLT або Procent в мене таке булоЗавели уголовное дело на мать за долги дочери.
Кхм...
Они реально упоротые...
Такую дичь нести
До вас теж звонили з поліції? Якщо ви не проти, можу я вам написати в лс?Дайте я вгадаю з першого разу у вас є кредит або KLT кредит або Procent вгадав?
Тільки звідти дзвонять майори поліції
Дурники безголові
У вас є можливість послати нах*й самого майора)
Теж таке було
Я по інтернету полазив, почитав що можуть подзвонили з поліції за долги, але мені кажется це бред якийсьМайор-студент)
![]()
100% бредДо вас теж звонили з поліції? Якщо ви не проти, можу я вам написати в лс?
Я по інтернету полазив, почитав що можуть подзвонили з поліції за долги, але мені кажется це бред якийсь