Моя мама разом з сестрою написали на мене заяву у поліцію

• Автор теми Автор теми Halina
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 120
  • Перегляди Перегляди 5K
Очень бы хотелось посмотреть этот висновок)))

там примерно
так, что такая то......... обратилась, встановлено ......
складу злочину немає, вбачаються цивільно-правові відносини
сторонам рекомендовано звернутися до суду в цивільному порядку.

Суть такая )

Так була насамперед дякую усім за розуміння і підтримку.Прийшла я з сестрою до дільничого переживала дуже.Але даремно хороший адекватний чоловік.Розповів мені що мої рідні написали на мене заяву слідчий передав йому цю заяву щоб провів бесіду.Я росказала все як було і за кредит і пролонгації і проте які у них методи.Він сказав що розуміє і знає що то за кантора.Сказав що вони мають доступи до всіх баз і нажаль у нашій країні персональні дані у вільному доступі.І якщо їм звонять і погрожують то треба не на мене писати у на них.І записати розмови смс тоді вони будуть розбиратись з ними.Сказав що з моїми родичами і ворогів не треба.Ось так
А сестра що на це все відповіла?

Так була насамперед дякую усім за розуміння і підтримку.Прийшла я з сестрою до дільничого переживала дуже.Але даремно хороший адекватний чоловік.Розповів мені що мої рідні написали на мене заяву слідчий передав йому цю заяву щоб провів бесіду.Я росказала все як було і за кредит і пролонгації і проте які у них методи.Він сказав що розуміє і знає що то за кантора.Сказав що вони мають доступи до всіх баз і нажаль у нашій країні персональні дані у вільному доступі.І якщо їм звонять і погрожують то треба не на мене писати у на них.І записати розмови смс тоді вони будуть розбиратись з ними.Сказав що з моїми родичами і ворогів не треба.Ось так

Все буде добре

Родичам не відповідайте злом

Просто зробіть вивод про них і все

Моя мама разом з сестрою написали на мене заяву у міліцію.Я неможу мені не віриться що найрідніші люди так зробили.Хоча все знали я розповіла просила не спілкуватись.А вони спілкуватись ті гади навішали їм.А вони вірять всьому що хату заберуть і все таке.Як таке пережити
З такими родичами і ворогів не потрібно ((

Я перечитала вашу тему,я в шоці з ваших рідних.Ні щоб підтримати,вони ще доливабть масла в вогонь.Безсовістні.

Безсовістні і Тупі, якби хоч трохи розуму було то не творили б такого
Дурепа сестра!
Що, всралась?

Там ніхто по ходу розумом не вдався
така сімя, яка є
2018-11-19-1542630427.webp

її мати за собою потянула
правильно поняв
ініціатор цього мати???
Та навіть і незнаю
И всё? Даже когда вышли ничего не сказала? А мама?
І всьо у мене не було бажання навіть розмовляти
Безсовістні і Тупі, якби хоч трохи розуму було то не творили б такого

Там ніхто по ходу розумом не вдався
така сімя, яка є
2018-11-19-1542630427.jpg
Нехочу нічого поганого на них казати як не є то мої рідні Бог їм суддя

Моя мама разом з сестрою написали на мене заяву у міліцію.Я неможу мені не віриться що найрідніші люди так зробили.Хоча все знали я розповіла просила не спілкуватись.А вони спілкуватись ті гади навішали їм.А вони вірять всьому що хату заберуть і все таке.Як таке пережити
Не беріть до себе близько я розумію важко сам був на межі але з часом думаю вони оговтаються і все буде у вас добре Бачите зараз такий час мені наприклад більше прмагають чужі ніж рідні.Нічого ви головне не падайте духом.

Если родные такое исполняют, то чего же ждать от остальных??? Лучший доктор - время.... Не отчаивайтесь, все наладится, не сразу, но все будет хорошо!!! Станете сильнее, через пару лет смеяться с этого будете..

Да да ви праві є така поговорка "Только время..только время лечит"
Если родные такое исполняют, то чего же ждать от остальных??? Лучший доктор - время.... Не отчаивайтесь, все наладится, не сразу, но все будет хорошо!!! Станете сильнее, через пару лет смеяться с этого будете..

Это уже не родные после такой куйни

Могу помочь только разве что тем, что поговорю вместо Вас с босотой этой, поставите переадресацию звонков на мой номер. После этого будут меньше меньше звонить, т.к. в базе будет отмечено "наглый, агрессивный, не поддается психологическому влиянию" и т.п. Если есть крайняя нужда, стучите в личку, дам номер телефона, в качестве исключения.

Мой брат каждый раз звонит в истерике! Мол, задолбали твои кредиты! Говорю, не общайся с ними, антиспам поставь, а он так что я на незнакомые отвечать не смогу! Это жесть! Ему кредит плюс позвонили, сказали что у меня по мфо 200 тыс.долга и он верит!

Назад
Угорі