Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K
Мне
Кому то такое приходило? Что-то новенькое
..., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 26203,76 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
Сегодня точно такое же пришло.А на почте тихо. Писем нет. Только смс про аыездную группу и суд.

Кому то такое приходило? Что-то новенькое
..., Вас попереджали про можливість залучення родичів для сплати 26203,76 грн в Манівео. Термін очікування на добровільне погашення боргу вичерпано. Очікуйте відповідальність за порушення умов договору. Деталі 0800219393
Мне сегодня

Аналогично. Целая коллекция угроз. Но мне ещё звонят регулярно.
Берегите нервы. поставьте трпуколлер. Я даже без премиум подписки живу с ним. все заблокированне номера сразу отбивает. жить стало спокойней. У них наверное просрочек стало в разы больше. отому что карантин, вот они и звонят больше. 3-5 неделя уже звонить будут меньше. тем более если и контактные их пошлют и вы.

У мене прострочка в цій канторі місяць. Максимальна сума 20000, за місяць виросло 45000. Шлють смс. Робот дзвонить, хотіла реструктуризацію зробити, то вони таку суму загнули.
Сьогодні прислали чергове смс, цікаво чи варто переживати?
"Дата відвідування призначена. Рекомендуємо перебувати за адресою або moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту – за номером 0800219393"
Мені сьогодні таке ж смс приходило і ще одне що будуть дзвонити моїм родичам. Відповіла на їх дзвінок, так той хлопчина якийсь невменяємий. Кричить що все законно і що вони цілком законно з 1.03 рахують пеню (яка вже не називається пеня, а відсотки за користування кредитом ?). Я так бачу що по людськи з ними не можливо домовитися. Треба з ними розмовляти їх мовою.

Мені сьогодні таке ж смс приходило і ще одне що будуть дзвонити моїм родичам. Відповіла на їх дзвінок, так той хлопчина якийсь невменяємий. Кричить що все законно і що вони цілком законно з 1.03 рахують пеню (яка вже не називається пеня, а відсотки за користування кредитом ?). Я так бачу що по людськи з ними не можливо домовитися. Треба з ними розмовляти їх мовою.

Вчора дзвонили до сусіда, я хоч по прописці не живу вже кілька років, але зв'язок підтримуємо.
То просили батькам передати, що я не плачу, а я сказала слати їх прямим текстом, на еротичний відпочинок

Вчора дзвонили до сусіда, я хоч по прописці не живу вже кілька років, але зв'язок підтримуємо.
То просили батькам передати, що я не плачу, а я сказала слати їх прямим текстом, на еротичний відпочинок
Какая просрочка у Вас?

Ви не відповідаєте на дзвінки, тому що ухиляєтесь від сплати. Вимушені надалі домовлятись з родичами. Чи зателефонуєте самостійно?0800219393
От такое пришло.
Я жду от них ответа на свои заявы, а оказывается, что прячусь.

S00407-102356.webp

Радуют смс

В общем и среднем, когда Маники начинают обзванивать всех?

мне сегодня позовнили из манивео, но пообщались очень адекватно. Сказали, что звонки все равно будут, они не могут не звонить. Но угроз и негатива не было.

Кто нибудь может подсказать , сколько должно пройти времени, что б мфо отстали со своими звонками, письмами итд ?

О да мені теж цікаво
Тіло 2

Тіло 20000грн до сплати 25500грн. Робила пролонгації, штрафи і пеня не нарахували. Сьогодні запропонували реструктуризацію перша проплата 9000грн а потім раз в дві неділі 3300грн більше на уступки не йдуть. Ні менший перший внесок ні більший термін виплат. Що робити не знаю, знаю що не зможу виплачувати 3300грн раз в дві неділіВ мене їх і так дохера Глобал і Каса зовсім не йдуть на контакт. Сьогодні розмовляла з ними.
О́оо, то я здесь не одна с таким долгом енотам? А я то думаю, грызу себя, как я д*pa так?

Та ні, не одні)) у мене не так багато мфо, але всюди крупні тіла
Вітаю, коллего, приємно познайомитись?
І я такий унікал, от тепер думаю як з ними розхльобуватись. Якби тіла були малі то плзакривала би потихеньку, а так.... А ви як дієте? Великі просрочки?

Назад
Угорі