Moneyveo - початок просрочки і погрози

• Автор теми Автор теми nata91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 239
  • Перегляди Перегляди 13K
Вітаю, коллего, приємно познайомитись?
І я такий унікал, от тепер думаю як з ними розхльобуватись. Якби тіла були малі то плзакривала би потихеньку, а так.... А ви як дієте? Великі просрочки?
Місяць-+. Постараюсь в чоловіка вибити гроші на Е-гроші і смартівей,)) хоч тіла майже максимальні, бо ці зовсім відбиті). А так Дінеро максимальне , майкредит 10, укрпозика 8, свізо 11, Зекредит 7. Ще парочка мілких, але в одній конторі за день намалювали суму в 2 рази більшу, нічого взагалі не получать. Тепер сижу і думаю, як я д*pa цього набралась і куди воно все пішло, якщо ні в хату, ні сім*ї нічого не купила. Мабуть, страх Дзвінків рідним і на роботу керував.

Місяць-+. Постараюсь в чоловіка вибити гроші на Е-гроші і смартівей,)) хоч тіла майже максимальні, бо ці зовсім відбиті). А так Дінеро максимальне , майкредит 10, укрпозика 8, свізо 11, Зекредит 7. Ще парочка мілких, але в одній конторі за день намалювали суму в 2 рази більшу, нічого взагалі не получать. Тепер сижу і думаю, як я д*pa цього набралась і куди воно все пішло, якщо ні в хату, ні сім*ї нічого не купила. Мабуть, страх Дзвінків рідним і на роботу керував.
Ну я ж кажу- колега! Е гроші що вам творять, у мене по ним 8000 тіла залишилось і просрочки підуть з 13 числа

О́оо, то я здесь не одна с таким долгом енотам? А я то думаю, грызу себя, как я д*pa так?
Та їм поронгацій зробила 13000грн пока дали подумають до 9.04. А там буду дивитися. Немає зараз грошей щей без роботи. Що робити не знаю. ?
Ну я ж кажу- колега! Е гроші що вам творять, у мене по ним 8000 тіла залишилось і просрочки підуть з 13 числа
Е гроші самі пока відбиті, ще глобал трохи напрягає 13 днів прострочка

У мене прострочка в цій канторі місяць. Максимальна сума 20000, за місяць виросло 45000. Шлють смс. Робот дзвонить, хотіла реструктуризацію зробити, то вони таку суму загнули.
Сьогодні прислали чергове смс, цікаво чи варто переживати?
"Дата відвідування призначена. Рекомендуємо перебувати за адресою або moneyveo ініціює заяву в поліцію для розслідування наявності складу злочину, ст.190-192 КК України. Деталі візиту – за номером 0800219393"
ни.кого.не.будет.будут.смс.слать и.звонить!4ерез.3-4.мес.будут.предлагать.тело.кредита!
не.вздумайте.только.пролонгировать!Если.есть.на.тело.гасите!Но.прологанции.уйдут.в.никуда...(на.их.зарплаты)
и.не.ведитесь.на.угрозы!Это.просто.смс.звонилки.

Останнє редагування:
Приветствую! Я новенькая и Прошу совета/поддержки. Вкратце: манивео тело 19500, отдала на данный момент 24000 (благодаря реструктуризации, которую подписала ДО подписания закона 3220). То есть вышел закон, и я сразу же им позвонила уточнять когда спишут пеню и штрафы начисляемую как раз с 1 марта, а так же пересчитают сумму долга, тк реструктуризация подписана с учётом штрафных санкций. Дня 4 они морозились, услышав о запросе на перерасчёт в связи с 3220 говорили что переведут на специалиста и сбрасывали. я пропустила дату платежа по ретруктуриризации, да и платить уже не было возможности, тк 4 платежа в течении месяца по 4600 грн оказались неподъемными (это помимо того,что уже внесла 15000 и какие-то небольшие пролонгации). Так вот, спустя дня 3-4 мороза я дождалась звоночка от моей "кредитной специалистки")) и узнала что сумма пени оказывается составляет 500 грн и они могут совершить благородный жест - списать их, если сегодня же я возобновлю плату по договору реструктуризации. Я долго ей пыталась объяснить что я продолжу оплату только после адекватного пересчёта в виде отмены заоблачных штрафов (только 1 марта в личном кабинете отображает начисление на 5000 и 4000 - пересчёт процентов на стандартную ставку + пеня, вроде как). Естественно конструктивного диалога не вышло, она мне толдычила что я должна компании манивео еще 20000. На данный момент сумма долга 24000. Названивают, выписывают, все как полагается, нашли 1 родственника. Буду очень благодарна, если выскажете свое мнение, поделитесь опытом или возможно подскажете как вести себя с ними дальше. Повторюсь, на просрочку вышла 1 марта. Спасибо за внимание ;)

ни.кого.не.будет.будут.смс.слать и.звонить!4ерез.3-4.мес.будут.предлагать.тело.кредита!

не.вздумайте.только.пролонгировать!Если.есть.на.тело.гасите!Но.прологанции.уйдут.в.никуда...(на.их.зарплаты)
и.не.ведитесь.на.угрозы!Это.просто.смс.звонилки.
Ні, не лонгувати, тільки закривати, в мене там просрочки ще немає, але вони мені як болючий мозоль

Приветствую! Я новенькая и Прошу совета/поддержки. Вкратце: манивео тело 19500, отдала на данный момент 24000 (благодаря реструктуризации, которую подписала ДО подписания закона 3220). То есть вышел закон, и я сразу же им позвонила уточнять когда спишут пеню и штрафы начисляемую как раз с 1 марта, а так же пересчитают сумму долга, тк реструктуризация подписана с учётом штрафных санкций. Дня 4 они морозились, услышав о запросе на перерасчёт в связи с 3220 говорили что переведут на специалиста и сбрасывали. я пропустила дату платежа по ретруктуриризации, да и платить уже не было возможности, тк 4 платежа в течении месяца по 4600 грн оказались неподъемными (это помимо того,что уже внесла 15000 и какие-то небольшие пролонгации). Так вот, спустя дня 3-4 мороза я дождалась звоночка от моей "кредитной специалистки")) и узнала что сумма пени оказывается составляет 500 грн и они могут совершить благородный жест - списать их, если сегодня же я возобновлю плату по договору реструктуризации. Я долго ей пыталась объяснить что я продолжу оплату только после адекватного пересчёта в виде отмены заоблачных штрафов (только 1 марта в личном кабинете отображает начисление на 5000 и 4000 - пересчёт процентов на стандартную ставку + пеня, вроде как). Естественно конструктивного диалога не вышло, она мне толдычила что я должна компании манивео еще 20000. На данный момент сумма долга 24000. Названивают, выписывают, все как полагается, нашли 1 родственника. Буду очень благодарна, если выскажете свое мнение, поделитесь опытом или возможно подскажете как вести себя с ними дальше. Повторюсь, на просрочку вышла 1 марта. Спасибо за внимание ;)
просто..звиздец...Вас.тупо.поимели.ещё.и.требуют!!!

слать их нах на небо за звездочкой!
Пусть подают в суд.

Народ, може хтось знає де глянути в Манивео свої пролонгації. Бо щось я не можу в них на сайті в особистому кабінеті цієї інфи знайти. А на 1545 просять надати які оплати були.
заходите "ваш кабинет"
сверху стрелочка
мои кредиты
спускаетесь вниз
"активный"
операции по договору

Звертаюсь до мфочмошникам манівео(якщо ви тут є)скажіть ви вірете в те що хтось поведеться на листи з погрозую звернутись до поліціі,на якій підставі?Радше я можу подати на вас до суду за неправомірно нараховані відсотки за споживчим займом(не кредитом)Ідіть до біса.Ну все виговорилась

Вкладення

• S00413-110727.webp
    S00413-110727.webp
    82 Кб · Перегляди: 106

Вкладення

• Screenshot_2020-04-13-11-13-42-347_com.google.android.gm.webp
    Screenshot_2020-04-13-11-13-42-347_com.google.android.gm.webp
    56.3 Кб · Перегляди: 105
[/UOTE] именно на пролонгации все и уходило. Сама в шоке!!!! Ну теперь нужно выбираться, только бы паника не взяла верх??
[/UOTE] именно на пролонгации все и уходило. Сама в шоке!!!! Ну теперь нужно выбираться, только бы паника не взяла верх??

Доброго дня! Початок просрочки у конторі - біля 1,5 тижні. Подзвонили щойно, обіцяли потурбувати оточення) Цікавить питання - з таким можна звертаитися на урядову, щось дасть? Мені все-одно на їхні дзвінки, але хочеться їм хоч трошки проблем створити.:diablo:
Те ж саме, тіло 20 тис. Нарахували вже 29 тис за днів 10 просрочки. Хочу теж сьогодні на урядовку, моєму керівництву телефонувала КОБИЛА, я дуже нервувала, але! Реакція керівництва приємно здивувала і дуже приємно! Сказала, що буде з ними ЖОРСТОКО боротися! Не мають право телефонувати і зривати робочий процес, а інформація про працівника, який і щось комусь винен тілльки в письмовому і судовому порядку!!!!!!!!!!!!!!!!

Звертаюсь до мфочмошникам манівео(якщо ви тут є)скажіть ви вірете в те що хтось поведеться на листи з погрозую звернутись до поліціі,на якій підставі?Радше я можу подати на вас до суду за неправомірно нараховані відсотки за споживчим займом(не кредитом)Ідіть до біса.Ну все виговорилась
и мне тоже ...это было письмо в субботу 11.04 я для них пирог спекла? а они меня обманули, ну как та можно??

Просрочка 21 день. Тело 5, выросло до 8, но я закрыла 2.2 на сегодня висит ещё 6800 написали что будут звонить завтра родственникам. Что делать? Денег нет...

Нет. Только вчера начала читать форум. Не знаю как теперь поступать
Очень просто, не общаться с ними и не слушать и не читать весь их бред, что они пишут, не делать пролонгации, ну и читать форум

Назад
Угорі