Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це за який період намалювали Вам таку цифру і коли продали, а то в мене тіло теж 10тис, поки 37тис нарахували, два місяця просрочки...Пропонували "лояльні умови" 15заплатити, 20спишуть...скзала продавайте або через суд, не підходять мені такі умови, тим більше оплатила пролонгаціями 15тис.!!! А за один день мені нарахували 11848 пеня і типу % ща весь період, бо я була на акційних умовах!!!
Такая же ситуация будет через пару недель, если не пролохирую то будет с 3х сразу 15Це за який період намалювали Вам таку цифру і коли продали, а то в мене тіло теж 10тис, поки 37тис нарахували, два місяця просрочки...Пропонували "лояльні умови" 15заплатити, 20спишуть...скзала продавайте або через суд, не підходять мені такі умови, тим більше оплатила пролонгаціями 15тис.!!! А за один день мені нарахували 11848 пеня і типу % ща весь період, бо я була на акційних умовах!!!
Ох ні фіга собі((( Вони таке можуть, але хіба в своіх мріях!!! Зразу сказала, що пишу в Нацком, так і зробила...тишина((( Зараз чогось і не парюсь! Але от знову об'явились і кажуть, що значить нацком забив, якщо нема досі відповіді... Я відповіла, що буду писати ще і ще і дзвонити на гарячу лінію і Ваші слова теж прикріплю...знову тишина!!! Та і взагалі з Манівео просто гоню...знаю, що можуть подати в суд, але лише цього і чекаю...інакше вони нічого не доб'ються, як в принципі і всі інші...ці на диво взагалі нікому не дзвонили!Такая же ситуация будет через пару недель, если не пролохирую то будет с 3х сразу 15