Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Прошу не оффтопить. По этой конторе есть отдельный раздел.сегодня алекскредит начал заряжать мне уголовные статьи и что мои родственики буду отвечать за укрывательство преступника и что обяжут их выплачивать мои долги
Какой ужас! Пойду поем.сегодня алекскредит начал заряжать мне уголовные статьи и что мои родственики буду отвечать за укрывательство преступника и что обяжут их выплачивать мои долги
я пока что просто еще не совсем разобрался с сайтом. да и по манивео меня тоже ждет только вот когдаПрошу не оффтопить. По этой конторе есть отдельный раздел.
я пока что просто еще не совсем разобрался с сайтом. да и по манивео меня тоже ждет только вот когда
Просрочка 4 місяці, ну я не спілкуюсь з ними , но прийшла смс з новими реквізитами , що платити маю таліону.... Виходить якщо б я заплатила наприклад таліону , то манівео ще маю заплатити також... БредСкільки прострочка що продали?Вже телефонували до вас?І тіло яке було?
Просрочка 4 місяці, ну я не спілкуюсь з ними , но прийшла смс з новими реквізитами , що платити маю таліону.... Виходить якщо б я заплатила наприклад таліону , то манівео ще маю заплатити також... Бред
Це зрозуміло .... А через скільки продають ? Може тому що я за 4 місяці ні разу з ними не спілкувалась?За 4 месяца просрочки манивео продает кредиты? Что-то новенькое у них. Но как бы там ни было, если Вы выплатите талиону, то манивео вы точно не будете должны. Но взгляните сами: вам приходит смс, которое могу отправить и я, и моя кошка, и сосед сантехник Василий с любого номера и от любого имени. Все эти смс"ки можно приравнять к попытки мошенничества неизвестными лицами ))
В мене так само, як і васНормально , продали , але в них також можна сплатити, як це, жесть
А з якого дива ви маєте обом платити?жoпa в них не трісне?Точно якийсь брєд.А хто вам казав що ви обом маєте платити?Просрочка 4 місяці, ну я не спілкуюсь з ними , но прийшла смс з новими реквізитами , що платити маю таліону.... Виходить якщо б я заплатила наприклад таліону , то манівео ще маю заплатити також... Бред
Мені ніхто не казав, просто якщо продали і надіслали нові реквізити, то інформацію з ЛК мали б удалитиА з якого дива ви маєте обом платити?жoпa в них не трісне?Точно якийсь брєд.А хто вам казав що ви обом маєте платити?
АналогичноНормально , продали , але в них також можна сплатити, як це, жесть