MONEYVEO насчитали с 500 гривен кредита 32000 процентов

• Автор теми Автор теми Vadim
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 75K
Tasia, мне через 1,5 месяца просрочки прислали.

Они все по разному действуют, кого-то засыпают письмами, а кто-то как у меня.

Тат@яна, я теж на днях таке зроблю)але суть в тому що будуть типу на адрес реєстрації родичів висилати)

Tasia, я на них в нацкомфин писала, всё списали осталось тело оплатить но оно большое!

Тат@яна, Я вообще не знаю за что зацепится первым делом в моей ситуации. Хочу сделать первый шаг, но какой не могу понять. Спасибо что обратили внимания на меня.

Тат@яна,
Моя история. Взял 4000грн. Через мес пролонгировал на 60 дней. Прострочил где-то через мес. моим родителям позвонили сказали оплатить 4000 кредит закроют. Они перевели им деньги. Прошло уже 256 дней они мне насчитали 15446 еще долга.
Вопрос: Есть ли смысл писать письмо в минфин? Так, как в личном кабинете пишет, что они долг мой продали <ДОВЕРИИ И ГАРАНТ>.

Prometey, тіло кредиту 10200 нарахували 44000 продали Таліон+які в свою чергу просили по акції оплатити лише тіло

Prometey, я акцію проігнорував
Це за який період намалювали Вам таку цифру і коли продали, а то в мене тіло теж 10тис, поки 37тис нарахували, два місяця просрочки...Пропонували "лояльні умови" 15заплатити, 20спишуть...скзала продавайте або через суд, не підходять мені такі умови, тим більше оплатила пролонгаціями 15тис.!!! А за один день мені нарахували 11848 пеня і типу % ща весь період, бо я була на акційних умовах!!!

Gudz, да есть, пишите на манивео и на факторинговую компанию, образец есть на форуме в разделе Письма Требования Иски подставляете свои данные и отправляете! Я писала на сайте нацкомфин в электронном зверненя. Ответ ждать месяц.

Це за який період намалювали Вам таку цифру і коли продали, а то в мене тіло теж 10тис, поки 37тис нарахували, два місяця просрочки...Пропонували "лояльні умови" 15заплатити, 20спишуть...скзала продавайте або через суд, не підходять мені такі умови, тим більше оплатила пролонгаціями 15тис.!!! А за один день мені нарахували 11848 пеня і типу % ща весь період, бо я була на акційних умовах!!!
Такая же ситуация будет через пару недель, если не пролохирую то будет с 3х сразу 15

Такая же ситуация будет через пару недель, если не пролохирую то будет с 3х сразу 15
Ох ні фіга собі((( Вони таке можуть, але хіба в своіх мріях!!! Зразу сказала, що пишу в Нацком, так і зробила...тишина((( Зараз чогось і не парюсь! Але от знову об'явились і кажуть, що значить нацком забив, якщо нема досі відповіді... Я відповіла, що буду писати ще і ще і дзвонити на гарячу лінію і Ваші слова теж прикріплю...знову тишина!!! Та і взагалі з Манівео просто гоню...знаю, що можуть подати в суд, але лише цього і чекаю...інакше вони нічого не доб'ються, як в принципі і всі інші...ці на диво взагалі нікому не дзвонили!

Тат@яна, Спасибо, Вы дали мне оптимизма. На форуме все нашол. Только у меня есть еще один вопрос:
Письмо написать, подписать, отсканировать и прикрепить с договором, додатком до договора?
Или отсылать Укрпочтой?

Ось, три місяці лякали судом, тепер продають калам

Вкладення

• IMG_20190226_150502.webp
    IMG_20190226_150502.webp
    36 Кб · Перегляди: 47
Gudz, зачем сканировать?! На Эл почту нацкомфин пишите и добавляйте вложения и отправляйте!

Gudz, только не забудьте добавить адрес регестрации и ИНН, ато посчитают за анонимное и не рассмотрят

Карамбулька, точно такая сегодня пришла!
Т. Г., Ви цілоспрямовано не повертаєте кошти - компанія Манівео вимушена продати Ваш кредитний договір колекторській компанії 01.03.2019. Уникніть примусового стягнення і сплатіть 9046,97 до вказаної дати. Деталі 0800219393

Тат@яна, файл не доступен. Но там в документах есть <примірник звернення> -это одно и тоже?
Также хочу написать письмо и по кредиту mycredit, но там в их договоре есть прописана годовая ставка 584%. Как быть? Нужен новый образец письма?

Назад
Угорі