Щоденник Мої проблеми з мфо

• Автор теми Автор теми Влад 1995
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 130
  • Перегляди Перегляди 3K
Додаткова угода це типу пролонгація?

Невідоме лякає🤣
З Алексами та їх додатковими угодами муть муторна🤦‍♀️ я їх не підписувала, вони наполягали, аргументуючи тим що інакше реструктуризація мені не світить. Але потім погодили. Звичайно що за цей час щось накапало по відсоткам, але не дуже багато

Вкладення

• IMG_7097.webp
    IMG_7097.webp
    111.3 Кб · Перегляди: 96
це при якому тілі і за який час вам пропонували?
У мене вони були десь місяці 4-5 ,я ж з ними не спілкувалась ,вирішила зайти в особистий кабінет ,а там була пропозиція тіло+500 грн начебто,якщо я правильно пам'ятаю,десь записувала в бокнотику) Так я їх і закрила ,бо тіло невелике було і на той момент кошти були,але жодних смс не присилали і не писали ніде,що є така пропозиція)

8000, 2018 рік договір)
Погасив би, проте тоді не було 8000 вільних
Погашу весною, це один з моїх пʼяти, що лишились
ого, я сподіваюсь раніше щось буде вигідне, бо поки тільки їхні вологі фантазії пропонують

ого, я сподіваюсь раніше щось буде вигідне, бо поки тільки їхні вологі фантазії пропонують
Ці можуть в суд подати. І взагалі противні саме з юридичної точки зору
Моє перше ВП прилетіло як раз від них, квітень 2020, дорошкевич

З Алексами та їх додатковими угодами муть муторна🤦‍♀️ я їх не підписувала, вони наполягали, аргументуючи тим що інакше реструктуризація мені не світить. Але потім погодили. Звичайно що за цей час щось накапало по відсоткам, але не дуже багато
Ну в мене там 6 тыс

В кінці роману буде шось таке:
А яке тіло?

А знайомих кумарять?
Та уже ж сколько лет прошло)
Поначалу кумарили все, ну тогда не было шараг, чтоб не кумарили

Сейчас если звонят кому-то, кого нет в договоре, можно написать в НБУ жалобу

Слон усе

Топ1 смерть😆

Слон усе

Топ1 смерть😆
А тут можливо імʼя поміняти? Щось не можу знайти

Вкладення

• IMG_0917.webp
    IMG_0917.webp
    149.7 Кб · Перегляди: 91
  • IMG_0918.webp
    IMG_0918.webp
    110.5 Кб · Перегляди: 83
Останнє редагування:
оце схоже вони ще ті "циркачі". у мене дуже цікаво мучили питаннями чого я хочу видалити кабінет і додати себе в ЧС (це ще й все це по телефону і дуже по-кончєному), але все ж сказали що додали назавжди, але у кабінет заходило, я уже думала забити, але все ж спитала у чаті чому так, так от мені відповіли, що у них кабінети не блокуються
1739650602682.webp

А у Вас он написано, що заблоковано. Що це за шиза😵‍💫

Влад 1995,
оце схоже вони ще ті "циркачі". у мене дуже цікаво мучили питаннями чого я хочу видалити кабінет і додати себе в ЧС (це ще й все це по телефону і дуже по-кончєному), але все ж сказали що додали назавжди, але у кабінет заходило, я уже думала забити, але все ж спитала у чаті чому так, так от мені відповіли, що у них кабінети не блокуються
1739650602682.webp

я подзвонив їм і вони заблокували, ще каже ви ж розумієте що це назавжди, я кажу надіюсь))

Влад 1995,

я подзвонив їм і вони заблокували, ще каже ви ж розумієте що це назавжди, я кажу надіюсь))
1739650602682.webp

Я ще тут бачив що писали що вони працюють з швидко гроші але сказали ні)

Останнє редагування:
Сьгодні добавлялась дівчина з одним підписником, в мене профіль заблокований, може ці падли пробивають друзів?

Сьгодні добавлялась дівчина з одним підписником, в мене профіль заблокований, може ці падли пробивають друзів?
Я видалила всі соцмережі ще до протермінувань.Тому тут не підкажу. Але може бути і таке.

Назад
Угорі