Много просрочек по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Алея
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 68
  • Перегляди Перегляди 3K

Алея

Форумчанин
Дописи
144
Реакції
59
Бали
68
Алея не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Все звонят,угражают,я уже боюсь на улицу выходить,каждую машину боюсь,думаю что коллекторы едут.У меня нет никаких сил,хочется только что-то с собой сделать(((

Все звонят,угражают,я уже боюсь на улицу выходить,каждую машину боюсь,думаю что коллекторы едут.У меня нет никаких сил,хочется только что-то с собой сделать(((
Так смените симку. Я сменила и легче,пока,стало. По крайней мере не дергаюсь от звонков

Вы,форум,хоть немного читали перед тем ,как реестрироваться?

Ой... Кого ви боїтесь студента із гарнітурою на голові? Не смішіть.... Хай звонять, не беріть. Або блок на всі не знайомі номери... Нікого не треба боятися ніхто до вас додому не прийде. На вулиці ловить вас не будуть. Заспокойтесь. Параноя то погана мода.?

Сим карту смените, и успокойтесь, зачем вы с ними общаетесь?

Ой... Кого ви боїтесь студента із гарнітурою на голові? Не смішіть.... Хай звонять, не беріть. Або блок на всі не знайомі номери... Нікого не треба боятися ніхто до вас додому не прийде. На вулиці ловить вас не будуть. Заспокойтесь. Параноя то погана мода.?
Спасибо большое за совет

А що у Вас за МФО? Подивіться ролики на ютуб щодо колекторів від юристів, заблокуйте програмами дзвінки або змініть карточку найближчим часом.

Анегдоты.webp

Заспокойтесь, ніхто до вас не приїде, це все звичайні ‚пугалки‘, шоб вибити з вас гроші. Рекомендую поставити на телефон програму Truecaller, або змінити сім-карту. Скрити соц. мережі та в додатках забрати доступ до контактної книги. Повірте, жити стане в рази легше)

Назад
Угорі