Много мфо и выезд

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 126
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Шо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??

Шо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
Це хто такий розумний?Блін я тоже з вашого міста

А вы с какого города..У нас с мужем у них просрочки...блин где клеят по месту прописки или жительства??

Ого, я вперше чую про них. Це якась нова організація? Мені колись таке погрожували зробити з манібум, але той йолоп навіть не знав толком де я живу.

Фин Х

Это не интернетное МФО..это отделения
Ага, поняла. Всеодно не чула про таких

Кому-то присылали такую фигню?

Вкладення

• 2019_01_23_14.32.45.webp
    2019_01_23_14.32.45.webp
    31.9 Кб · Перегляди: 96
О Боже, МФО везде же пишут адрес своего офиса, почему же еще никто не пошел и не закидал яйцами их или не устроил поджог конторы??

О Боже, МФО везде же пишут адрес своего офиса, почему же еще никто не пошел и не закидал яйцами их или не устроил поджог конторы??
Я читала на сайті you control судові справи кф. то там є кілька про підпали, погроми їх відділень.

Ну ми же всі законопослушні... А вони нас "мошенніками" називають.

Ви можете подати в суд на них. Розклейка фото-це приниження вашої гідності. І можете вимагати компенсацію за моральну шкоду.

Вкладення

• Screenshot_2019-01-23-15-34-18-405_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-01-23-15-34-18-405_com.android.mms.webp
    26.9 Кб · Перегляди: 90
Генеральная прокуратура, суд, полиция

Я бы за такое уже яйца оторвал

це у відділенні кредит оформлено,кожний тиждень потрібно оплачувати певну суму,того разу заходили вже додому ..мама сказала що будем платити тільки тіло то вони...(заплатить всю суму і наче х уже буде)мої фото на кожному поверсі в ліфті(

В поліції знайомий працює каже що заяву то напише а дальше їхнього столу воно не піде,таких як я в них купа і вони нічого з тим незроблять..Я неможу додзвонитися на гарячу лінію в прокуратуру постійно зайнято(

Шо від них дальше чекати?

це у відділенні кредит оформлено,кожний тиждень потрібно оплачувати певну суму,того разу заходили вже додому ..мама сказала що будем платити тільки тіло то вони...(заплатить всю суму і наче х уже буде)мої фото на кожному поверсі в ліфті(

В поліції знайомий працює каже що заяву то напише а дальше їхнього столу воно не піде,таких як я в них купа і вони нічого з тим незроблять..Я неможу додзвонитися на гарячу лінію в прокуратуру постійно зайнято(

Шо від них дальше чекати?
Мне тоже очень интересно....а у вас большая просрочка???

4-й тиждень

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі