Много мфо и выезд

• Автор теми Автор теми Mulder
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 126
  • Перегляди Перегляди 13K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
У меня Заплатка агрессивно себя ведёт, Е-Гроши каждый день присылают смс с суммой долга, Кашинский продал мой долг после месяца просрочки.

Как на меня то Быстрозайм, Кредит +.
А як себе веде кредит + розкажіть, просто в мого чоловіка там борг
Post automatically merged:

Ахахаах,даже не знаю откуда написали)))

Текст такой : Че ссышь трубку брать?)))

А алекс такое написал
Станом на поточний момент Ваш кредит не погашено, тому ми переходимо до більш серйозних заходів для повернення заборгованості.

Документи, що стосуються Вашого кредиту, вже передаються до служби стягнення проблемних боргів.

На наступному етапі ми здійснимо заходи щодо обмеження Вашого виїзду за кордон!

Нагадуємо!!! Сьогодні останній шанс, щоб скористатися послугою продовження кредиту, для чого Вам необхідно сплатити лише відсотки за користування кредитом та комісію за послугу, замість всієї суми боргу. При цьому нараховані пені будуть перераховані на стандартний відсоток за кредитом.

Зв’яжіться з нами за телефонами:

+38 099 618 64 64
+38 097 618 64 64
+38 093 618 64 64

Сегодня последний шанс))
Я з Алекс крндит договорилась за тіло кредиту + 500грн за 30хв)

У меня тоже по всем МФО пошли просрочки, некоторые больше месяца. Один МФО продал долг компании ООО "Русс Долг", но я не знаю кто. Симки в семье поменяли всем. Достают сестру, но она не может поменять номер, он у нее связан с работой. Еще без конца звонят на мой рабочий номер, я не отвечаю. Пару раз сегодня сняла трубку, молчание секунд 20 и завершают звонок. Если кто-то пытался закрывать долги по МФО с помощью юристов, поделитесь пожалуйста опытом.

А як себе веде кредит + розкажіть, просто в мого чоловіка там борг
Post automatically merged:

Я з Алекс крндит договорилась за тіло кредиту + 500грн за 30хв)
Сколько у вас было просрочки у Алекскредит? Дайте инструкцию как сделать так же :D

Сколько у вас было просрочки у Алекскредит? Дайте инструкцию как сделать так же :D
Десь вроді більше місяця, вони вже почали до мами наярувати тіпа "чому неслідкуєте за дитиною, вона нам гроші винна ,повинна повернути всю суму". А я їм написала на електронку що тіпа " в вас що серця немає що ви такі відсотки ставите, в мене маленька дитина є і я з нею немаю змоги піти на роботу, а чоловік за станом здоров'я втратив роботу,так що я немаю змогі заплатити вам всю суму ,тому пропоную заплатити тіло кредиту" він то ще ламався писав " ви повинні заплатити всю суму і більш для вас нема пропозицій" я йому знов те саме ,потім він хв 15 невідповідав ,і тут те чарівне повідомлення "для вас є пропозиція оплатити тільки 4500(тіло 4000)а 500 взяли тіпа комісія ,а хотіли вибити 11000. Даже дали тиждень для оплати цієї суми(4500).Але тільки через переписку просіть, бо це ваша гарантія того що вони спишуть остальні відсотки.Бо я заплатила зайшла в кабінет а відсотки так і вісили, я йому написала що оплатила але відсотки ще несписали і мені прислали смс що мій кредит закритий.Хотіла ще так з качай гроші але ті падлюки неяк нехочуть на свому стоять і всьо

Десь вроді більше місяця, вони вже почали до мами наярувати тіпа "чому неслідкуєте за дитиною, вона нам гроші винна ,повинна повернути всю суму". А я їм написала на електронку що тіпа " в вас що серця немає що ви такі відсотки ставите, в мене маленька дитина є і я з нею немаю змоги піти на роботу, а чоловік за станом здоров'я втратив роботу,так що я немаю змогі заплатити вам всю суму ,тому пропоную заплатити тіло кредиту" він то ще ламався писав " ви повинні заплатити всю суму і більш для вас нема пропозицій" я йому знов те саме ,потім він хв 15 невідповідав ,і тут те чарівне повідомлення "для вас є пропозиція оплатити тільки 4500(тіло 4000)а 500 взяли тіпа комісія ,а хотіли вибити 11000. Даже дали тиждень для оплати цієї суми(4500).Але тільки через переписку просіть, бо це ваша гарантія того що вони спишуть остальні відсотки.Бо я заплатила зайшла в кабінет а відсотки так і вісили, я йому написала що оплатила але відсотки ще несписали і мені прислали смс що мій кредит закритий.Хотіла ще так з качай гроші але ті падлюки неяк нехочуть на свому стоять і всьо
Ого...
Перший раз зустрічаю, коли МФО проявляють співчуття...))

Ого...
Перший раз зустрічаю, коли МФО проявляють співчуття...))
Це було перше МФО з просрочкою, я даже незнала що вони можуть вести якийсь терор,тому якось так получилось

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі