Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Це хто такий розумний?Блін я тоже з вашого містаШо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
А вы с какого города..У нас с мужем у них просрочки...блин где клеят по месту прописки или жительства??Шо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
Це колектори фін х чи це якась компаніяШо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
Нет это не коллекторы..это мфоЦе колектори фін х чи це якась компанія
Хто таке зробив? Яке саме мфо знаєте?Шо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
Фин ХХто таке зробив? Яке саме мфо знаєте?
Это не интернетное МФО..это отделенияХто таке зробив? Яке саме мфо знаєте?
Ого, я вперше чую про них. Це якась нова організація? Мені колись таке погрожували зробити з манібум, але той йолоп навіть не знав толком де я живу.
Ага, поняла. Всеодно не чула про такихФин Х
Это не интернетное МФО..это отделения
Я читала на сайті you control судові справи кф. то там є кілька про підпали, погроми їх відділень.О Боже, МФО везде же пишут адрес своего офиса, почему же еще никто не пошел и не закидал яйцами их или не устроил поджог конторы??
Ну ми же всі законопослушні... А вони нас "мошенніками" називають.О Боже, МФО везде же пишут адрес своего офиса, почему же еще никто не пошел и не закидал яйцами их или не устроил поджог конторы??
Ви можете подати в суд на них. Розклейка фото-це приниження вашої гідності. І можете вимагати компенсацію за моральну шкоду.Шо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
Мне присылали точно но я не помню кто ..у меня их столько всех не упомнишьКому-то присылали такую фигню?
В мене такн.. незнаю хтоКому-то присылали такую фигню?
бл хоч одні в кого немає в мене кредитуНет это не коллекторы..это мфо
Генеральная прокуратура, суд, полицияШо робити з тими,, фін х,,знову фото порозклеювали,по сусідах ходять,мої фото вже по районі пішли клеїти((куди можна написати??
Мне тоже очень интересно....а у вас большая просрочка???це у відділенні кредит оформлено,кожний тиждень потрібно оплачувати певну суму,того разу заходили вже додому ..мама сказала що будем платити тільки тіло то вони...(заплатить всю суму і наче х уже буде)мої фото на кожному поверсі в ліфті(
В поліції знайомий працює каже що заяву то напише а дальше їхнього столу воно не піде,таких як я в них купа і вони нічого з тим незроблять..Я неможу додзвонитися на гарячу лінію в прокуратуру постійно зайнято(
Шо від них дальше чекати?
И у мужа....у меня недели 24-й тиждень
Мы по прописке не живём и по адресу той квартиры что давали съехали...интересно где будут клеить??4-й тиждень