Много долгов по микрозаймам

• Автор теми Автор теми Lenok89
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 1K
  • Перегляди Перегляди 145K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Oleg, да я пока в ванне сидела,писала,замерзнуть успела,вот сижу вторую пачку докуриваю

LIG, да из 7-5,самая большая просрочка в манивео,потом Кредит Касса,Кредит+,Алекс и Динеро

Oleg, да я пока в ванне сидела,писала,замерзнуть успела,вот сижу вторую пачку докуриваю

LIG, да из 7-5,самая большая просрочка в манивео,потом Кредит Касса,Кредит+,Алекс и Динеро
Не вздумайте платить пролонгации и прочее, живите будто у вас нет долгов, увидите скоро все наладится

Те что с просрочками пишите в нацкомфин, образец есть здесь на форуме, подставляет свои данные и все, я писала на сайте нацкомфин в разделе электронне зверненя, написала на 10 МФО, ровно через три недели есть результат пока только по кредиткасе.

Скачивайте договора, делайте скрины личных кабинетов и пишите Нацфин
Я, /////////, маю діючий кредитний договір з Товариством з обмеженою відповідальністю “МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА.

Кредит був виданий на суму ///////// грн, проте наразі відсотки, штрафи і пеня по кредиту складають /////// від тіла кредиту. (Загальна сума кредитних забовязань з відсотками біля /////////// грн)

Прохання до вас, як до регулятора, здійснити перевірку на відповідність до законодавства України договір від////////// № ////////// (строк дії договору 30 днів) укладений між товариством МАНІВЕО ШВИДКА ФІНАНСОВА ДОПОМОГА та ///////////////. Так як, на моє переконання, вони не відповідають вимогам законодавства, а саме не містить річної відсоткової ставки за кредитом та порушують частину другу статті 2 Закону України “Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг”, яка встановлює, що фінансові установи в Україні діють відповідно до цього Закону з урахуванням норм законів України, які встановлюють особливості їх діяльності; пункт 5 частини третьої статті 18 Закону України “Про захист прав споживачів”, який встановлює, що несправедливими є, зокрема, умови договору про встановлення вимоги щодо сплати споживачем непропорційно великої суми компенсації (понад п’ятдесят відсотків вартості продукції) у разі невиконання ним зобов’язань за договором. Надаю дозвіл на обробку моїх персональних даних.

Прошу відповідь надати на електронну адресу///////////////

Дата ////// ФІО.(обязательно полностью)

на этот адрес
[email protected]
сверху перед этим обращением, я писала шапку как в заявлениях обычно пишем ФИО, адрес, телефон

Останнє редагування:
Муж был,как понеслось так и ушёл,есть дочь 4 года,но она не со мной а у родителей,боятся за неё,а я и рада что у них,они её хорошо воспитают,а такая не путевая мать не нужна,поэтому можно спокойно......

Тат@яна, 7,5 в просрочке
Пфф, не партесь, у меня дочери 3 года, скоро 4 и сынишке 2 месяца и на ху.....ю я вертела этих гадов! Муж повыдергивался и успокоился, родичи тоже повыдергивались и успокоились ,я им ссылку этого форума дала чтоб успокоить как то и все норм

У меня 13 все в просрочке 1-1,5 месяца, мать родная выписала с квартиры с двумя маленькими детьми, да и насрать собралась и ушла, кума приютила и поддерживает, а с родственниками и мфошками не общаюсь, все на блокеровке!
Ох жесть:eek:

Пфф, не партесь, у меня дочери 3 года, скоро 4 и сынишке 2 месяца и на ху.....ю я вертела этих гадов! Муж повыдергивался и успокоился, родичи тоже повыдергивались и успокоились ,я им ссылку этого форума дала чтоб успокоить как то и все норм
Вот это верно, зачем портить нервы и жизнь из за этих пустышек, лучше жить в свое удовольствие и вообще про них забыть, это легко делается ребята, настройтесь на позитивный лад и не парьтесь по поводу кредитов это мелочи жизни

Раз вы жили за счет помощи родных значит ваш муж не смог обеспечить семью, и в этом виноват он, что вам пришлось в это дерь.. влезть, вы же не на пьянки и гулянки деньги брали.
Полнгстью согласна

Кредит касса гнусгые

Завтра уже 3 года как я взял первый кредит в привате, как быстро время летит и сколько всего нового узнал о банках и мфо, считаю уроком в жизни себе, который пройден. Когда нибудь посчитаю сколько я в итоге взял и сколько должен вернуть всем с процентами

Антипод, а ви не плануєте і тіло віддавати ?

Антипод, ох мені б вашу таку впевненість і стійкість , я найближчий рік не буду платити ,но тіло з часом буду віддавати і можливо якиїсь мальнький процент

Муж был,как понеслось так и ушёл,есть дочь 4 года,но она не со мной а у родителей,боятся за неё,а я и рада что у них,они её хорошо воспитают,а такая не путевая мать не нужна,поэтому можно спокойно......

Тат@яна, 7,5 в просрочке
Настя, ви вибачте, але такого брєда, я в житі не бачила... Зачепило... Візьміть себе в руки, а потім візьміться за голову. Вам, стільки ж років, як і мені, ми маємо ще все життя попереду, пройдіть через всі ці труднощі, вони нам дані, щоб ми стали крепші, щоб навчились їх долати. Вашій доньці потрібна мама! Ви для неї сама краща і сама рідна! Тільки заради неї ви маєте триматись! Невже ви можете дати їй привід засумніватись у вас!? Якщо ваша мама відвертається від вас, не будьте такою ж, любіть свою дитину, хвилюйтесь за неї а не за борги... Ви все подолаєте і будете гордитись собою... не падайте духом, не здавайтесь!!! Дайте доньці достойний приклад!!! Вона в свої чотири рочки і не зрозуміє цього всього, а через декілька років навіть не згадає... Задумайтесь про це... Мене від усяких дурних думок діти бережуть... Я думаю, кому вони будуть потрібні, крім мене, хто їх буде більше любити..? І головне, кого вони зможуть любити, сильніше чим мене..? Назвавшись мамою, ми не маємо права відступити назад... Це наша боротьба за світле майбутнє наших дітей, не здавайтесь!!!!

Тоже родные страдают из-за меня, мама нервничает, пилорама похуже коллекторов...говоришь, объясняешь, что это мои проблемы...не хочет и слушать, говорю не разговаривай с ними, трубку не бери, нет она берет и слушает!!!

Тоже родные страдают из-за меня, мама нервничает, пилорама похуже коллекторов...говоришь, объясняешь, что это мои проблемы...не хочет и слушать, говорю не разговаривай с ними, трубку не бери, нет она берет и слушает!!!
Все буде добре))) Тримайтесь, ви сильні) Борімось і поборемо)

Настя, ви вибачте, але такого брєда, я в житі не бачила... Зачепило... Візьміть себе в руки, а потім візьміться за голову. Вам, стільки ж років, як і мені, ми маємо ще все життя попереду, пройдіть через всі ці труднощі, вони нам дані, щоб ми стали крепші, щоб навчились їх долати. Вашій доньці потрібна мама! Ви для неї сама краща і сама рідна! Тільки заради неї ви маєте триматись! Невже ви можете дати їй привід засумніватись у вас!? Якщо ваша мама відвертається від вас, не будьте такою ж, любіть свою дитину, хвилюйтесь за неї а не за борги... Ви все подолаєте і будете гордитись собою... не падайте духом, не здавайтесь!!! Дайте доньці достойний приклад!!! Вона в свої чотири рочки і не зрозуміє цього всього, а через декілька років навіть не згадає... Задумайтесь про це... Мене від усяких дурних думок діти бережуть... Я думаю, кому вони будуть потрібні, крім мене, хто їх буде більше любити..? І головне, кого вони зможуть любити, сильніше чим мене..? Назвавшись мамою, ми не маємо права відступити назад... Це наша боротьба за світле майбутнє наших дітей, не здавайтесь!!!!
І чому ви впевнені, що ваші батьки вашу дочку гарно виховають? Вас вони також виховували...

Бідні наші мами...

Мой отец вошёл во вкус уже, его выбесит кто то и он ждёт заветного звоночка))) а там то робот то тишина, вот на днях позвонила ему дама из укркредитфинанс ( кредит касса) и он такой " ОО живое тело! А ну слушай сюда ..." и понеслось!:diablo::попкорн::ahaha:

Мой отец вошёл во вкус уже, его выбесит кто то и он ждёт заветного звоночка))) а там то робот то тишина, вот на днях позвонила ему дама из укркредитфинанс ( кредит касса) и он такой " ОО живое тело! А ну слушай сюда ..." и понеслось!:diablo::попкорн::ahaha:
Молодець!!! Крутий батько!!!

Кому-то такое приходило? 1567 UAH. Зачисление перевода средств на карту 4*56. Комиссия: 1,48 UAH. Баланс - 1 498,52 UAH. Телефон: 0442907181

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі