Kvitka🌸
Форумчанин
- Дописи
- 825
- Реакції
- 826
- Бали
- 473
Kvitka🌸 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Та начебто ж Таліон не ходить,можу помилятись )Доки в суд не підуть![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та начебто ж Таліон не ходить,можу помилятись )Доки в суд не підуть![]()
Я вас підтримаю))Футфетишистів дуже малий відсоток) так шо прогорів бізнес-план
Чи як там їх правильно ))
Навіть так)) оце ж погуглили навітьЯ вас підтримаю))
![]()
так що , не все втрачено)
Надіюсь, бо тоді я точно зміню паспорт та переїду на край світуТа начебто ж Таліон не ходить,можу помилятись )
Шкода, що у мене пальці на ногах не гарніЯ вас підтримаю))
![]()
так що , не все втрачено)
То ж може лише на Вашу думку)Надіюсь, бо тоді я точно зміню паспорт та переїду на край світу
Шкода, що у мене пальці на ногах не гарні![]()
Як там реєструвати, треба почитатиТо ж може лише на Вашу думку)
Вже «перевірений»О, я вже жовтенька![]()
Якби ж так можна булоНадіюсь, бо тоді я точно зміню паспорт та переїду на край світу![]()
І я хо )Вже «перевірений»![]()
Я планую, бо з такою «репутацією» тільки такЯкби ж так можна було
І я хо )
Та це точно )Я планую, бо з такою «репутацією» тільки так![]()
Думаю, скоро, Ви ж активно спілкуєтесьІ я хо )
Ну ви активніше все такиДумаю, скоро, Ви ж активно спілкуєтесь![]()
Люди з неврозом завжди активнішіНу ви активніше все таки![]()
А як отримала "перевірений", там же 2000 постів здається треба?О, я вже жовтенька![]()
Вже «перевірений»![]()
То адміну напишіть)А як отримала "перевірений", там же 2000 постів здається треба?
На мене сьогодні прям насіли теж. І активно довбуть. Бо сан закрила. Але навіть не тіло.. ну і ок, бо грошей немаСтар - смс "Закриваємо кредит по списанню...?" Дякую, братікі, ви найкращі...прям не можу не погасити по списанню, але почекайте трошки...будуть кошти - одразу. Ну реально...ну з'являються 10к кожен день, чи навіть тиждень...перестав платити бо вже ніде взяти))
а я ще думав, погашу стар то відстане трохи сан...але...На мене сьогодні прям насіли теж. І активно довбуть. Бо сан закрила. Але навіть не тіло.. ну і ок, бо грошей нема![]()
А їм не важливо. Вони бачать, що пішло діло і давай, хто швидшеа я ще думав, погашу стар то відстане трохи сан...але...
ну де у них якійсь аналіз...людина знайшла якось гроші на погашення..то де ще взяти за день два...ну