xola
✩ Premium ✩
- Дописи
- 1166
- Реакції
- 1343
- Бали
- 578
xola не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
і що, працює це?Зразок у вкладенні.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
і що, працює це?Зразок у вкладенні.
Сьогодні надіслав, робот відповів що прийнято, чекайте на відповідь.і що, працює це?![]()
Я думаю в його випадку більше подіяли саме скраги в нбу, а не ті бумажки шо ви їм шлете на пошту)Сьогодні надіслав, робот відповів що прийнято, чекайте на відповідь.
В відповідній темі, по АФК форумчанин повідомляв, що з першого дня писав подібні листи + скарги в НБУ. Наче подіяло.
Скоріш за все - саме так, навряд чи подіє...Але, сподіваюсь що в комплексі - можливо. В скарзі в НБУ планую вказати що мною було направлено лист з забороною, як один з аргуменів...Я думаю в його випадку більше подіяли саме скраги в нбу, а не ті бумажки шо ви їм шлете на пошту)
Зазвичай таке присилають перед продажем договору, можливо ще 1 раз запропонують але я би не ризикував, пропозиція дійсно вигідна, потрусіть оточення можливо хтось виручить до зарплати)Скоріш за все - саме так, навряд чи подіє...Але, сподіваюсь що в комплексі - можливо. В скарзі в НБУ планую вказати що мною було направлено лист з забороною, як один з аргуменів...
Насправді, це лист який зміг швидко скомпонувати та відправити...Скарги в НБУ не разу не писав, це займе трохи більше часу...з усіма скріншотами та аргументами...Нехай буде хоть щось..нехай почитають...
Аванс прислали пропозицію за 5000 (тіло 7000). Чи будуть ще такі пропозиції, чи можна ще чекати? Дуже привабливий варіант..але..
Дякую, сплатив. Аванс закрито...все півтора тижня на сухарях) і комуналка трохи почекає.. можливо, все ж таки "до зарплати" прийдеться просити...але, дійсно пропозиція від якої важко відмовитися)Зазвичай таке присилають перед продажем договору, можливо ще 1 раз запропонують але я би не ризикував, пропозиція дійсно вигідна, потрусіть оточення можливо хтось виручить до зарплати)
А в мене дивні Лімон пів тіла запропонували (від початку протермінування нічого не платила)В моєму випадку АФК менше тіла пропонує після приблизно пів року заборгованості та ігнору.
Має бути у кабінеті. Але Ви можете запросити у них документи. Якщо у КІ «продано», то все законноВітаю, шановне товариство)
Є питання, в принципі воно стосується тонкощів..але хочеться за них зачепитися) а шо робити..
От Манівео продали АФК - Манівео повідомило мене про це письмово, з електроним підписом. Все по закону.
А наприклад, ЄГроші продали Кредитпромінвест, було просто смс, більше нічого не було ні від Єгроші ні від Промінвест...листа не було, тільки у вайбер про якісь знижки. В кабінет ЄГроші я не заходив. Я так розумію, по закону саме письмово повинно прийти повідомлення про передачу прав. Чи можуть тоді вважатися незаконними дії Кредитпромінвест і як їм заплатити (пропонують тіло) чи може потім ЄГроші вимагати погашення свого договору?
Документи я запросив, мовчать, навіть немає робота що повідомлення прийнято...В вайбері про особливі умови - перехожу - сумма повна 17к+, тіло було 11к. Батькам повідомили що згодні на тіло...але...платити поки немає чим, і напевно буду тягнути час до грошей)Має бути у кабінеті. Але Ви можете запросити у них документи. Якщо у КІ «продано», то все законно![]()
Ось так. Мені «Кредіт Капітал» теж не повідомили і документів не надалиДокументи я запросив, мовчать, навіть немає робота що повідомлення прийнято...В вайбері про особливі умови - перехожу - сумма повна 17к+, тіло було 11к. Батькам повідомили що згодні на тіло...але...платити поки немає чим, і напевно буду тягнути час до грошей)
Вичитав про постанову суду, що "неповідомлення" не звільняє від обов'язку погасити борг, хоч новому хоч старому кредитодавцю...тому...нажаль.
![]()
Неповідомлення боржника про зміну кредитора не звільняє його від обов'язку погашення кредиту, - ВСУ | ЮРЛІГА
Неповідомлення боржника про зміну кредитора не звільняє його від обов'язку погашення кредиту, - ВСУ ➤ Останні новини законодавства, судової практики та юридичного ринку, аналітика, каталог юридичних компаній України, нотаріусів, адвокатів на сайті для експертів юрринку.jurliga.ligazakon.net
Це є підставою для відмови в суді в разі подання позову. Десь, доречі, була така справа на форумі саме по кредит кепітал.Ось так. Мені «Кредіт Капітал» теж не повідомили і документів не надали![]()
І що дивно, я зайшла у кабінет, щоб документи подивитися. І відразу менеджери почали мені писати, що б я оплатила гроші не «Кредіт Капіталу»Це є підставою для відмови в суді в разі подання позову. Десь, доречі, була така справа на форумі саме по кредит кепітал.
Наче адвокати "нашої" сторони користувалися аргументом ненадання саме суду доказів передачі прав вимоги (оригіналів), а не боржнику, можу помилятися..вище я кидав посилання на заключення Верховного суду з питання неповідомлення саме боржника про передачу прав...Це є підставою для відмови в суді в разі подання позову. Десь, доречі, була така справа на форумі саме по кредит кепітал.
От тому і намагаюсь не заходити в кабінети....І що дивно, я зайшла у кабінет, щоб документи подивитися. І відразу менеджери почали мені писати, що б я оплатила гроші не «Кредіт Капіталу»Як так
![]()
Може і так. Ось недавно десь було рішення. Зараз спробую знайти.Наче адвокати "нашої" сторони користувалися аргументом ненадання саме суду доказів передачі прав вимоги (оригіналів), а не боржнику, можу помилятися..вище я кидав посилання на заключення Верховного суду з питання неповідомлення саме боржника про передачу прав...
От тому і намагаюсь не заходити в кабінети....
"що б я оплатила гроші не «Кредіт Капіталу»"..ну шо за ****
от і боюсь, що одним заплатиш, інші не відстануть...
Дякую, за посилання....нажаль не всі юристи МФО такі "невідповідальні"..але якісь шанси є....Може і так. Ось недавно десь було рішення. Зараз спробую знайти.
Допис у темі 'Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу' Послуги адвоката: суди з МФО/Банками/Факторинговими компаніями. Та не тільки))) Повернення витрат на правову допомогу
Так, там вони не довели в суді що отримали право вимоги.
Доброго дня, скільки часу у Вас була прострочка?Дякую, сплатив. Аванс закрито...все півтора тижня на сухарях) і комуналка трохи почекає.. можливо, все ж таки "до зарплати" прийдеться просити...але, дійсно пропозиція від якої важко відмовитися)
Десь півтора місяця. Зараз на них накладено великий штраф, тому будуть йти на тіло і меньше. Контактуйте, домовляйтеся.Доброго дня, скільки часу у Вас була прострочка?
Сподіваюсь зможу закрити за тіло, але у мене тільки 2 тиждень простроченяДесь півтора місяця. Зараз на них накладено великий штраф, тому будуть йти на тіло і меньше. Контактуйте, домовляйтеся.