Щоденник Мій шлях, або як стати дорослим та відповідати за помилки...

• Автор теми Автор теми GILbert
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 221
  • Перегляди Перегляди 6K
а я ще думав, погашу стар то відстане трохи сан...але...
ну де у них якійсь аналіз...людина знайшла якось гроші на погашення..то де ще взяти за день два...ну
Я теж так думала. Може побачать там сплату і ага, в неї щас нема денях, пАдаждьом) а воно он шо робиться🤦‍♀️

Невеликий звіт. Нажаль, частіше публікувати не завжди вистачає часу та обставин. Та і особливо чогось нового немає, багато хто з нас давно знає про сучасні методи взаємодіїї з МФО.

Кожен понеділок пишу листа-звернення до МФО, де описую поточний фінансовий стан і як планую вирішити заборгованність і коли зможу. Нехай буде.

Credit+ як знаєте, погодився на найадекватнішу пропозицію, тіло на 5 міс, раз в місяць.
Avans - особливо не пригадаю чогось незвичного) Пропонують тіло. Надіюсь пропозиція буде дійсна хоча б 2-3 міс.
Dodam - надають реструкторизацію всієї заборгованості. Поки не можу прийняти. Але краще чим нічого. Як би вони залишались останніми - прийняв би.
CreditCassa - підозріло мовчать, або пропустив смс. Моніторю Судову владу))
MoneyVeo - тіло 29000, уже нараховано десь 55 000. Недавно впаяли другий штраф. Перший штраф був десь 5800. Нічого не пропонують.
Miloan, Amigo, Tengo - неадекватні автопрозвони, і в вихідні і після 19:30 (алло, читайте закони)) З останнього, пропонують ознайомитися з рішенням суду і посилання)) ахаха..ага ага...зразу запанікував і перейшов по посиланням))
Pango - погрожують судом, вже порахували судові витрати (десь 6000). Типу вам вигідніше вирішити досудово. Ок.
SmartyWay - в Вайбер - коли будете платити? будуть наслідки. Наче все.
Alex - наче тихі. Пропонували значну знижку при погашені. Дякую)
Star/Sun - знову пропонують тіло, паралельно виходять в Telegram в вигляді "хорошого" і "поганого" поліцейського)) Один погрожує передачею договіра іншій компаніі і судом , інший пропонує...по хорошому)) Думаю, щось з них погасити в найближчий час...
Monto - не пригадаю що з ними, напевно як Сlick.
Limon - пропонуть внести 30% і буде реструктуризація але всього. Мабуть - ні)
ewa - в загалі нічого) хз
Швидко - в Вайбер, спілкуються максимально корректно, навіть думаю що вони мені винні), типу - Вирішіть, будь ласка, проблему, давайте надам лояльні умови. Внесіть хоч щось...
Credit7 (Lineura) - фіксуємо наші фіксатори зафіксовано. шо ж...
Click - наче нічого, раніше передали коллекторам, може вони і дзвонять.
Selfi - сьогодні відреагували на мої листи і запропонували домовитись якось. Поки ще не відповідав.
EGroshi - виходять в Viber, типу вислуховують мої "аргументи" і коли зможу погасити. Прийшла акція, зайти в кабінет і побачити зменьшену суму. Дякую, подумаю))

По факту - грошей вільних немає, будуть тільки після 22. Щось зможу погасити. Але....

Досить сильно вибивають зовсім "непотрібні", "неактуальні" події на які потрібні гроші....заболів зуб, з яким давно були проблеми, потрібно терміново лікувати(( Близькі готові скинутися..дякую їм. Але, погашення МФО трохи затормажується...

смс
Star Fin "повернемо свої кошти іншим шляхом". Хух, нарешті вирішиться проблема з ними...
Сred7 "оплатіть кредит, буде знижка 99% на наступний"...ага, вже повірив..мені мабуть і БітКеп не дадуть...
Tengo "Закрийте з списанням штрафів"
Avans "пропозиція за тіло"

Обзвони підсилюються)

смс
Star Fin "повернемо свої кошти іншим шляхом". Хух, нарешті вирішиться проблема з ними...
Сred7 "оплатіть кредит, буде знижка 99% на наступний"...ага, вже повірив..мені мабуть і БітКеп не дадуть...
Tengo "Закрийте з списанням штрафів"
Avans "пропозиція за тіло"

Обзвони підсилюються)
Аванс давно у Вас?

Аванс до речі можна за тіло кредиту закрити ,в мене правда там 2500 ,але десь місяців 5 чекала
Вони мені щодня пропонують різні суми до закриття. Але не тіло.це поки добре. Бо в цьому місяці точно не вийде їх закрити

Вони мені щодня пропонують різні суми до закриття. Але не тіло.це поки добре. Бо в цьому місяці точно не вийде їх закрити

мені постійно тіло пропонують..молодці, можливо одних з перших закрию. Протермінування десь місяць..півтора..

Доброго дня. Ви ж наче росилали листи усім з пропозиціями? хтось відповів? Наприкалд Селфі?

мені постійно тіло пропонують..молодці, можливо одних з перших закрию. Протермінування десь місяць..півтора..
мені б так фінбар запропонував,спрдіваюсь що запропонують тіло..... Бо вже штраф влупили однарозовий....

Ви ж наче росилали листи усім з пропозиціями? хтось відповів? Наприкалд Селфі?

З усіх МФО, надійшли акційні пропозиції від наступних:

MILOAN (і компанія) - закриття кредиту із списанням штрафів та відсотків.
SELFIE - якась знижка до 20 000. Не дивився.
STAR/SUN - за тіло.
AVANS - за тіло.
CRED7 - зараз акція зі списанням. Не дивився. Наче пропонували тіло, не пам'ятаю.
DODAM - реструктуризація всієї заборгованості, зараз якась знижка, не дивився.
CRED+ - реструктуризація тіла на 5 міс.
EGROSHI - знижка чи списання штрафів, пропонували домовитися.
наче нікого не забув.
Це десь за місяць прострочення.

Написав сьогодні листа, що дякую всім за акції, але платими можу когось одного раз в місяць...ну і стандартне, з минулих звернень, як потрапив в боргову яму, що бажаю домовитися і тд.

З усіх МФО, надійшли акційні пропозиції від наступних:

MILOAN (і компанія) - закриття кредиту із списанням штрафів та відсотків.
SELFIE - якась знижка до 20 000. Не дивився.
STAR/SUN - за тіло.
AVANS - за тіло.
CRED7 - зараз акція зі списанням. Не дивився. Наче пропонували тіло, не пам'ятаю.
DODAM - реструктуризація всієї заборгованості, зараз якась знижка, не дивився.
CRED+ - реструктуризація тіла на 5 міс.
EGROSHI - знижка чи списання штрафів, пропонували домовитися.
наче нікого не забув.
Це десь за місяць прострочення.

Написав сьогодні листа, що дякую всім за акції, але платими можу когось одного раз в місяць...ну і стандартне, з минулих звернень, як потрапив в боргову яму, що бажаю домовитися і тд.
а в селфі яке тіло, яке протерменування, скільки набігло за просрочки? чи буди пролонгації? Відповідаютб як по Закону не раніше 30 днів?

Є і хороші і не дуже новини.

Почнемо з хороших)
Погасив за тіло Credit7, тіло не велике, і досить нормально поспілкувалися.
Погасив за тіло SunCredit - досить надоїдали в телеграм, я сказав що буду платити тіло, на наступний день погодили, і воно не таке велике + можу приводити аргументи Star)) Вже присилають рекламу що збільшили ліміт до 20к, беріть, будь ласка)

з "середніх" новин)
Avans - постійно пропонує тіло. Воно не дуже велике, хотілось би оплатити, але кошти чую що скоро знадобляться, та і їх не так багато, бо вже борг за комуналку і через пару днів вносити платіж по Credit+.
Star - пропонували активно тіло, вже обіцяють продати.
Швидко просять хоть щось внести.
Селфі, Додам - якісь спеціальні пропозиції.
ЄГроші пару раз вдалося зняти по 50грн. Можна сказати я почав погашати))

З поганих
MoneyVeo продали АФК, а вони ще ті демони, думаю це багато хто знає) Розіслали смс, та активно прозванюють, на тіло не погоджуються.

Роблю для себе табличку, що б впорядкувати всі кредити. У вкладенні, можете використовувати) але не все заповнено....

Останній час щось якась апатія, депресія(?), але розумію що потрібно зібратися...сьогодні наче вдалося)

Вкладення

Роблю для себе табличку, що б впорядкувати всі кредити. У вкладенні, можете використовувати) але не все заповнено....
табличка класна

сподіваюсь, хтось зможе використати)
А новини гарні, а ті що недогарні - не такі вже й жахливі
Останній час щось якась апатія, депресія(?), але розумію що потрібно зібратися...сьогодні наче вдалося)
ну це треба спати і відпочивати за можливості, і тішитися успіхам своїм☺️

Я, наприклад, нічого не писав адміну...але наче "жовтий")
табличка класна
недогарні - не такі вже й жахливі

ну це треба спати і відпочивати за можливості, і тішитися успіхам своїм☺️
Дякую, за слова підтримки...так, зі сном не все так гарно, але коли вдається виспатися - дійсно прилив сил..

Є і хороші і не дуже новини.

Почнемо з хороших)
Погасив за тіло Credit7, тіло не велике, і досить нормально поспілкувалися.
Погасив за тіло SunCredit - досить надоїдали в телеграм, я сказав що буду платити тіло, на наступний день погодили, і воно не таке велике + можу приводити аргументи Star)) Вже присилають рекламу що збільшили ліміт до 20к, беріть, будь ласка)

з "середніх" новин)
Avans - постійно пропонує тіло. Воно не дуже велике, хотілось би оплатити, але кошти чую що скоро знадобляться, та і їх не так багато, бо вже борг за комуналку і через пару днів вносити платіж по Credit+.
Star - пропонували активно тіло, вже обіцяють продати.
Швидко просять хоть щось внести.
Селфі, Додам - якісь спеціальні пропозиції.
ЄГроші пару раз вдалося зняти по 50грн. Можна сказати я почав погашати))

З поганих
MoneyVeo продали АФК, а вони ще ті демони, думаю це багато хто знає) Розіслали смс, та активно прозванюють, на тіло не погоджуються.

В моєму випадку АФК менше тіла пропонує після приблизно пів року заборгованості та ігнору.

Написав АФК і Таліон Заяву про заборону контактів з третіми особами, чи подіє чи ні..але спробувати варто, тому що вже готовий писати скарги в НБУ.

Що цікаво, перечитав договір з Манівео, та в особистому кабінеті - ніде не зміг знайти контакти третіх осіб..і договорі просто вказано що можемо контактувати з всіма пов'язаними особами. В кабінеті Таліон також немає номерів. У Таліон взагалі немає де подивитися договір, просто номер. Якщо не помиляюсь, інші МФО чітко вказують контакти третіх осіб в договорі...
Чи можна це використовувати як аргумент при скарзі в НБУ?

ПС Хтось продав договір ТОВ «Кредитпромінвест». Хто це може бути? Аванс, СтарКредіт? напевно таки ЄГроші

Написав АФК і Таліон Заяву про заборону контактів з третіми особами, чи подіє чи ні..але спробувати варто, тому що вже готовий писати скарги в НБУ.

Що цікаво, перечитав договір з Манівео, та в особистому кабінеті - ніде не зміг знайти контакти третіх осіб..і договорі просто вказано що можемо контактувати з всіма пов'язаними особами. В кабінеті Таліон також немає номерів. У Таліон взагалі немає де подивитися договір, просто номер. Якщо не помиляюсь, інші МФО чітко вказують контакти третіх осіб в договорі...
Чи можна це використовувати як аргумент при скарзі в НБУ?

ПС Хтось продав договір ТОВ «Кредитпромінвест». Хто це може бути? Аванс, СтарКредіт? напевно таки ЄГроші
Думаю що можно використовувати як аргумент, мені якась Амиго телефонував на робочій мобільний який не вказаний в договорі, так я їм так і сказала що це пряма скарга в НБУ, оператор сто разів вибачився сказав що видалять цей номер і більше не телфонують хотя є протермінуванння.А можете кинути зразок заяви про заборону телефонувати контактним особам, ну чи приблизний текст.

Думаю що можно використовувати як аргумент, мені якась Амиго телефонував на робочій мобільний який не вказаний в договорі, так я їм так і сказала що це пряма скарга в НБУ, оператор сто разів вибачився сказав що видалять цей номер і більше не телфонують хотя є протермінуванння.А можете кинути зразок заяви про заборону телефонувати контактним особам, ну чи приблизний текст.
Зразок у вкладенні.

Вкладення

Назад
Угорі